Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Maça çıkmıyorsan ligden çekilmek zorundasın. Aksi halde bu kararın da bir anlamı yok. Final maçına çıkmayıp da seneye hiç bir şey olmamış gibi başlarsan adama bir tarafıyla gülerler. Sonuçta bu adamlarla seneye de oynayacaksın, belki yine play-off'larda veya finalde eşleşeceksin. E o zaman ne olacak? Gene mi çekileceksin maçlardan?

Şahsi görüşüm umarım bu karardan dönülür, bunu sırf sporcuların emeğinin iyi veya kötü bir karşılık bulması için istiyorum. Ondan sonra ligden mi çekiliyorlar ne yapıyorlarsa artık onların tasarrufuna kalmış. Ama hem bu maçtan çekilip hem de seneye ligden çekilmezlerse, 2015 Mayıs'ını göremez bu yönetim orası kesin.

Oradaki maç da seyircisiz oynanmalıydı. Resmen çifte standart uyguladı federasyon. Bu haksızlığa mutlaka bir cevap vermemiz gerekiyordu. Kararın doğru olduğunu düşünüyorum.

Bu şikecilere boyun eğmedikleri için yönetime helal olsun . Aldıkları karararın sonuna kadar arkasındayız.

çıkmama kararını olumsuz karşılayanlar var çok tuhafıma gidiyor...

o zaman anlaşmalı fenerasyonlarla şikecilerin şampiyonluklarını izlemeye devam i.neler futbolda sivasta hakemin penaltıyı vermemesiyle ASARIM zihniyeti ile 1 hafta sonra 2 penaltı alıverdi ama 2/3 maç önce egemenin eline çarpıp penaltı verilmemişti daha niceleri.. ama bunu dillendiremezler

aynı şey baskette de devam etti 2.maçta hakkımız yendi o maç bizimdi adi hakem maça damga vurdu hocamıza yapılanları anlatmaya gerek yok. 2.maçta anlaşıldı kime kupayı verdirecekleri

son sözümde tbf'ye önce kupayı kendinize sonra da şikecilere verin ama bi şartla sapını g.tünüze sokma şartıyla...

İzleyemeyenler için

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pjtxujAm96s[/media]

iyi adamlar resmen şike yaptılar ıkı sene ş.ligine gidemediler diye sankı magdur olmuslar ligi elde edemedikleri paranın cezasını bize cektiriyolar adamlar acık secik kollanıyor

Maça çıkmıyorsan ligden çekilmek zorundasın. Aksi halde bu kararın da bir anlamı yok. Final maçına çıkmayıp da seneye hiç bir şey olmamış gibi başlarsan adama bir tarafıyla gülerler. Sonuçta bu adamlarla seneye de oynayacaksın, belki yine play-off'larda veya finalde eşleşeceksin. E o zaman ne olacak? Gene mi çekileceksin maçlardan?

Şahsi görüşüm umarım bu karardan dönülür, bunu sırf sporcuların emeğinin iyi veya kötü bir karşılık bulması için istiyorum. Ondan sonra ligden mi çekiliyorlar ne yapıyorlarsa artık onların tasarrufuna kalmış. Ama hem bu maçtan çekilip hem de seneye ligden çekilmezlerse, 2015 Mayıs'ını göremez bu yönetim orası kesin.

Bu karardan döndüğün anda bi daha kimse seni cidddiye almaz. Gereken yapılmıştır.

Bu açıklamadan sonra maça çıkılırsa, yönetim Haziran ayını çıkaramaz. Bu işin dönüşü yok artık.

Bir reaksiyon vermemiz lazımdı.Ali Dürüst-Adnan Öztürk gittiğinden beri sadece resmi site açıklamaları yapıyorduk.Bu da etkili olmuyordu.

Karar doğru, bu kirli düzenle mücadelenin yolu budur. Bu noktadan sonra yönetimin arkasında durmamız gerekli.

Trabzon şike resmileştikten sonraki ilk lig maçına çıkmasaydı sizce bu pislik çok daha önceden temizlenmez miydi?

Bazı arkadaşlar küme düşermişiz, fb yi şampiyon yapacağız, skandal vs paylaşımlarda bulunuyorlar. Bu organizasyonun bize orada kupa aldırmamak için kurulduğunu ve bu senaryonun zaten serinin 2.nci maçında aynen oynandığını hatırlatmak isterim.

Fb medyası ve taraftarları da korktular diyeceklerdir, takılmayın. Evimizde 1 i seyircisiz olmak üzere bu serideki tüm maçları aldık. Asıl korkan bu maçı seyircisiz oynamamak için kulis yapan fb yönetimi ve taraftarıdır.

Şunu anladıkları an bizim alınan bu kararı neden doğru bulduğumuzu görecekler. Biz manyak mıyız yahu elimizle Fb''ye kupa verdik diye sevinelim. Bu düzende kupa hiç bize yakın olmadığı için zaten bir şey kaybetmiş sayılmayız, hepsi akıllı olacaklar. Bundan sonraki ilk adım hocanın milli takımı bırakması olacaktır ki milli takım hocanın büyük aşkıdır o yüzden pek ihtimal vermiyorum.

Başkanın kararı çok doğru. perşembe günü oynanacak tiyatroya izn vermemiş oldu. Ama yaptığı açıklamada az da olsa seneye kız ve erkek takımını ligden çekebiliriz açıklaması beni biraz korkuttu ve üzdü. Umarım böyle bir şey olmaz. İki branşta da zirvedeyken, branşları kapamak çok kötü olur. Seneye hakemleri de yenecek çok daha güçlü kadro kurmalıyız. Bu sene bunu kızlar başardı erkekler de yapabilir.

Sevin sevmeyin, bu saatten sonra her Gaölatasarayli büyük Baskan Ünal Aysal´a destek vermeli.

Biz bu kirli düzenin ayakcisi degiliz. Bu tarihi karari verdikleri icin sahsen cok tesekkür ederim.

Hepiniz zaten sampiyonsunuz bizim icin. Hepiniz efsane oldunuz

Geri
Üst Alt