Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Açıklama doğrudur yanlıştır ortadayım şu anda bir şey diyemem ama zamanlama olarak samimiyetsiz buluyorum.Madem açıklama yapacaktınız 2.maç sonrasında tehlikeyi sezip gerekenler yapılmalıydı.

Basketbolun müessese kulüplerinin lokomotifliğinde gitmesi daha iyiydi bence...Öyle olunca salona gerçek basketbol seyircileri gidiyordu, zamanla epey bir taraftar kitlesi de oluşturabilmişti, sözgelimi Efes; hakettikleri kadar olmasa da...

Büyük kulüpler iddialı duruma gelince, temaşa ve heyecan arttı mutlaka ama holigan futbol seyircisinin hücum ettiği salonlarda da kalite düştü haliyle...Salona dikenli telde çekilemez stadlarda olduğu gibi; sonuç şampiyon Efesli oyuncuların yerlerde tekmelendiğini görmek oldu...

Yıllar önce Türkiyede yapılan bir Avrupa Şampiyonasında, açık ara en ateşli taraftar olan İspanyolların, takımları mağlup olduğundaki olgunluklarına ve takımlarını alkışlamaya devam edişlerine imrenmiştim...Bizde ise durum her geçen yıl daha kötüye gidiyor; Milli Takım TD ''Can güvenliğim yok'' lafını çokta haklı olarak sarfediyor, maalesef...

Açıklama doğrudur yanlıştır ortadayım şu anda bir şey diyemem ama zamanlama olarak samimiyetsiz buluyorum.Madem açıklama yapacaktınız 2.maç sonrasında tehlikeyi sezip gerekenler yapılmalıydı.

Tbf nin verdiği karardan haberin varmı?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz fenerbahçeyle oynamıyoruz ki. Unutmasınlar ülkerspor çatısı altına sığınıp kendilerini bi b.k sanmayı

bu Recep Ankaralı denen hakemin fenerbahçenin şike konuşmalarında adı geçiyordu sanırım fenerbahçeli yöneticiler bundan birkaç yıl önce telefonda maç bağlamışlar

Yapici fikir derken? Kime anlatacaz derdimizi?

karara itiraz edip ya son maçı tarafsız sahaya aldırırsın ya son maçında seyircisiz oynanmasını sağlarsın

ha yine mi olmuyo çıkar aslanlar gibi mücadeleni verirsin tüm olumsuzluklara ragmen ondan sonra bütün lobini tbf nin değişmesi için harcarsın

banane ben oynamıyorum ligden çekiyorum demek kimin zararına ?

10 sene sonra gazetelerde yazacakları söyleyeyim ben sana Galatasaray LH fenerin karşısına çıkmaya yemediği için son maça çıkmadı ve şampiyonlugu verdi durum böyle olmasa da ben sana 10 sene sonraki başlığı tarihe geçecek kısmı söylüyorum medya falan işin gerçeğiyle ilgilenmez tarihi nasıl yazsamda sansasyon yaraatsam kısmıyla ilgilenir 1 senelik çaba da boşa gider

malkoçoğlu edasıyla aysal ın dolduruşuna geliyo herkes ama sen çıkar oynarsın sahada olumsuz bir durum olmassa zaten adil bi şekilde yenersin/yenilirsin

ben maça çıkmıyorum da ne demekmiş hangi büyüklüğe sığar bu ?

ha bu kadar açıklamadan sonra da takımı oynatmak yanlış olur orası ayrı bi konu bana göre bu açıklama ve oynamıyorum ben tavrı büyük bi hataydı şimdi tükürdüğümüzü yalayıp neyse tamam biz vazgeçtik oynuyoruz demekte hata olur sözümüzün arkasında durup çıkmayacaz ve belki de 1 senelik emegi 1 maça çıkmayarak ezeli rakibine şampiyonluk olarak hediye edicez

Ülker in süt ürünlerini hiç beğenmem zaten, bisküvi ve çikolataları da çok sıradan...Başka ürün mü yok?...

En az 20 milyon Galatasaray taraftarı var, 1-2 ay bu markadan uzak dursalar görürüm ben Murat Ülker paralelini...

Bunları diyorumda, yapılacağına da hiç ihtimal vermiyorum doğrusu...Bizde hangi konuda böyle bir toplum bilinci var ki?...

Erkek ve bayan basketbol takımlarının ligden çekilmesinden kasıt şubenin kapatılması mıdır ?

Eğer şubelerin kapatılmasıysa isabetli bir karar olur bence, basketbola dökülen paraya yazık

Zaten ülke basketbolundan bir tılsım olacağı yok :D

Ülker in süt ürünlerini hiç beğenmem zaten, bisküvi ve çikolataları da çok sıradan...Başka ürün mü yok?...

En az 20 milyon Galatasaray taraftarı var, 1-2 ay bu markadan uzak dursalar görürüm ben Murat Ülker paralelini...

Bunları diyorumda, yapılacağına da hiç ihtimal vermiyorum doğrusu...Bizde hangi konuda böyle bir toplum bilinci var ki?...

bizim insanımız balık hafızalı.. 2 gün sonra unuturlar..

nesi samimiyetsiz? 5.maçta olaylar yüzünden adalet varsa saha kapanma cezası verilmeliydi.. bu cezayı vermeyince harekete geçildi..

peki bu tepkinin garantisi var mı ?

seneye tbf aaa lan bu takım gecen sene bize atar yapmıştı dur ben şunların biraz suyuna gidiyim diyeceklerine eminmisin ?

Bunca seneki tepkisizliğin bir şeyleri değiştirdiği görmedik bu pis düzende. Her şey güllük gülistanlık gibi göründü. Artık en azından bu alemdeki insanlar noluyoruz bu spora ne oluyor dedi bugün. Bu da bir başlangıçtır.

karara itiraz edip ya son maçı tarafsız sahaya aldırırsın ya son maçında seyircisiz oynanmasını sağlarsın

ha yine mi olmuyo çıkar aslanlar gibi mücadeleni verirsin tüm olumsuzluklara ragmen ondan sonra bütün lobini tbf nin değişmesi için harcarsın

10 sene sonra gazetelerde yazacakları söyleyeyim ben sana Galatasaray LH fenerin karşısına çıkmaya yemediği için son maça çıkmadı ve şampiyonlugu verdi durum böyle olmasa da ben sana 10 sene sonraki başlığı tarihe geçecek kısmı söylüyorum medya falan işin gerçeğiyle ilgilenmez tarihi nasıl yazsamda sansasyon yaraatsam kısmıyla ilgilenir 1 senelik çaba da boşa gider

malkoçoğlu edasıyla aysal ın dolduruşuna geliyo herkes ama sen çıkar oynarsın sahada olumsuz bir durum olmassa zaten adil bi şekilde yenersin/yenilirsin

ha bu kadar açıklamadan sonra da takımı oynatmak yanlış olur orası ayrı bi konu bana göre bu açıklama ve oynamıyorum ben tavrı büyük bi hataydı şimdi tükürdüğümüzü yalayıp neyse tamam biz vazgeçtik oynuyoruz demekte hata olur sözümüzün arkasında durup çıkmayacaz ve belki de 1 senelik emegi 1 maça çıkmayarak ezeli rakibine şampiyonluk olarak hediye edicez

Yani özetle diyorsun ki, Ergin Ataman durduk yere ''Can güvenliğim yok, bu şartlarda antrenörlük görevimi yapmak istemiyorum, oyuncularımda aynı şekilde...'' dedi...Asla çamura yatmayacak, bu ülkenin haketmediği kadar kaliteli bir gerçek spor adamından sözettiğimizin farkında değilsin herhalde...

Adam Efes te iken yaşadı aynı durumu, linç edilmekten canını zor kurtardı. İlle birilerinin ölmesi mi gerekiyor, sen oynanmasını istiyorsun diye...

azerbaycan ligine basvuralim futbol takiminida cekelim ligden, trabzon bursada katilir

ultimatom verelim, ya kurallar uygulansin, küme düsürülsünler yada eyvallah

O maci orada kazandirmazlardi bize her halukarda olay cikardi o macta o mac asla ve asla tamamlanamazdi biz one gecseydik

Yonetim dogru karari verdi

Can guvenligi yoktu

Ayrica bu kadar haksizlik ve adaletsizlikte yeter artik yapmadiklari olay kalmamis komik bi ceza veriyorlar 40 bin tl veeee adi sikeye karismis bir hakemi atiyorlar

Yonetim en dogru karari vermistir fenev yine saibeli bir kupa almistir

Yani özetle diyorsun ki, Ergin Ataman durduk yere ''Can güvenliğim yok, bu şartlarda antrenörlük görevimi yapmak istemiyorum, oyuncularımda aynı şekilde...'' dedi...Asla çamura yatmayacak, bu ülkenin haketmediği kadar kaliteli bir gerçek spor adamından sözettiğimizin farkında değilsin herhalde...

Adam Efes te iken yaşadı aynı durumu, linç edilmekten canını zor kurtardı. İlle birilerinin ölmesi mi gerekiyor, sen oynanmasını istiyorsun diye...

adam öldürmekte zaten o kadar kolaydı

iyi tamam çıkmayalım muhtemelen alacağımız şampiyonluğu fb ye hediye edelim senin mantıgında güzelmiş

peki benzer bi durumda aynısını futbolda da bu kadar rahat diyebilecekmisin ? bu sene kadıköyde kader maçına çıksak ve taraftarları asarız keseriz stadı yakarız dese daha belli olmayan teknik direktörümüz can güvenliğim yok dese haa tamam ya fener şampiyon olsun verelim o zaman 20. şampiyonlugu diyebilecekmisin

sizin için bu kadar basit heralde herşey bu ülkede yıllardır derbi oynanıyo izliyoruz cok kötü şartlar oldu su şişeleri rakı şişeleri koltuklar atıldı stadlar yakıldı hangi maçtan sonra ben oynamıyorum yeaa can güvenliğim yok dendi

kimse kusra bakmasın bunun adı acıkca korkaklıktır çıkacaksın oynayacaksın arkadaş yok öyle tamam fener şampiyon olsun mantığı

Geri
Üst Alt