Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

benimde arkadaşlara anlatmak istediğim buydu

ben basketbol takımızda oynasam bu karardan sonra resmen isyan ederim ben 1 sene boyunca şampiyon olmak için çalıştım çabaladım ama yönetimimiz son maça çıkmadan bana göre çocukça bi tepkiyle maça çıkmıyor gerçekten yazık bi de ezeli rakibine veriyosun şampiyonluğu adamların istediği zaten buydu ekmeğine yağ sürdük resmen

Onca adaletsizliğe rağmen sahaya çıkmak ''olgunluk'' ise yönetimin verdiği ''çocukça'' tepkiyi destekliyorum şahsen, bir değil iki değil artık gerçek manada tepki vermenin vakti gelmişti, ayrıca final maçında seriyi 3-3'e getirdikten sonra bu kararı almak hem cesaret ister hem de verilen tepkinin etkisini arttırır, yarı final'de seri 2-0 iken çekilsen herkes g.tüyle güler, ama şimdi spor kamuoyu bu konuyu konuşuyor ve ultraslan'ın yaptığı açıklamaya bakılacak olursa taraftar tepkisi de verilecek... Bazıları istediği gibi at koşturamayacağını anlayacak bu işler öyle kolay değil

Burada verilmek istenen mesaj hakeme düdük astırmak değil.

Resmi makamlara ultimatom. Halkına spor niyetine başka birşey verirler artık onları oyalamak için.

O yüzden yerinde bir karar.

Futbolda da sözde büyükler Fener ligden giderse ligin kalitesi düşer mantıgıyla çok yanlış hareketler yaptılar ama artık dur demek gerekiyor bakalım biz ligden çekilince ülkede basketbolu hangi harfi konusulacak !

hala kararın neyini tartışıyorsunuz ?

her şey ortada değil mi ?

''BU KİRLİ OYUNUN BİR PARÇASI OLMAYACAĞIZ''

neyse arkadaşlar ben diyeceklerimi söyledim kararın neden yanlış oldugunuda son 2-3 sayfada anlattım umarım burdaki herkesin dediği gibi olur bana göre anlamsız ve saçma olan tepkimiz umarım tbf nin medyanın falan ilgisini çeker de ezeli rakibimize elimizle verdiğimiz şampiyonluk boşa gitmemiş olur

5 sene sonra da medyada okursunuz artık Galatasaray LH fenerbahçenin karşısına çıkmaya yemedi o yuzden şampiyonlugu verdiler diye ondan sonra burdaki gibi yırtınırsınız hayır ama biz tepki verdik diye de derdinizi anlatamassınız çünkü medyanında tarihinde yazacağı bu yönde olacaktır

neyse arkadaşlar ben diyeceklerimi söyledim kararın neden yanlış oldugunuda son 2-3 sayfada anlattım umarım burdaki herkesin dediği gibi olur bana göre anlamsız ve saçma olan tepkimiz umarım tbf nin medyanın falan ilgisini çeker de ezeli rakibimize elimizle verdiğimiz şampiyonluk boşa gitmemiş olur

5 sene sonra da medyada okursunuz artık Galatasaray LH fenerbahçenin karşısına çıkmaya yemedi o yuzden şampiyonlugu verdiler diye ondan sonra burdaki gibi yırtınırsınız hayır ama biz tepki verdik diye de derdinizi anlatamassınız çünkü medyanında tarihinde yazacağı bu yönde olacaktır

Emin ol Perşembe günü şampiyon olsak bile 5 yıl sonra medya o şampiyonluğu fenere verir :D

TBF arşivi yanlış derler maçın görüntülerini bile inkar ederler :D

Biz basketbolda eurolegue'de top 8 e kalalım,Bayanlarda Euroleague Kupasını

Kaldıralım,Ligi Kaldıralım,Futbolda Şampiyonlar Ligi'ne en çok katılan takım

unvanını alalım,süper kupayı en çok biz kaldıralım,Türkiye Kupasını en çok

biz kaldıralım,Son 2 Sezonda Şampiyonlar Ligi'nde Takımlara Sahayı Dar Edelim,

Sahanda Kupa Kaldıralım,Ülkeyi En iyi şekilde temsil edelim,Sen ırkçılık yap,

Şike Yap,Dünya Basınında şikeciler diye anıl,Taraftarın en büyük çirkeflikleri

yapsın,Sahanda her türlü şerefsizliği yapacaksın,Maçın Hakemini tehdit edecek

kadar düşeceksin,Maçın Hakemleriyle tapelerin çıkacak,sonra ota boka ayaklanıp

adalete fenev yak diyeceksin,ondan sonra en büyük biziz diyeceksin yav he he

Tek Gerçek Galatasaray bunu aklınıza Sokun !

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ntv'deki arkadaş Esat Yılmaer midir nedir bu karardan dolayı bizi küme düşürdü :asd:

Fenerbahçe Ülker taraftarlarının eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi'nin 7, 11.6, 28.1, 29.1 ve 29.2.6 maddeleri gereğince, müsabaka öncesinde küfürlü tezahüratlarda bulunulması ve sahaya patlayıcı madde atılması, müsabaka sırasında rakip takım aleyhinde sürekli küfürlü tezahüratlarda bulunulması, müsabaka bitiminde rakip takım bencine ve antrenörüne tükürülmesi ve yabancı maddeler atılması, tüm bu olaylar neticesinde iki kez anons yapılmasına ve müsabakanın duraksamasına sebebiyet verilmesi nedenleriyle, Fenerbahçe Spor Kulübü Erkek Basketbol Şubesi'nin 25.000 lira para cezası ile tecziyesine,

Play-off serisi öncesinde düzenlenen güvenlik toplantısında misafir takım yöneticileri için loca tahsis edilmesi yönünde karar alınmasına rağmen söz konusu müsabakada kendilerine tribünde yer verilmesi nedeniyle eylemlerine uyan TBL Yönetim Esasları Yönergesi'nin 99.5 ve 99.9 maddeleri ile Disiplin Yönergesi'nin 7, 11.6 ve 19. maddeleri gereğince, Fenerbahçe Spor Kulübü Erkek Basketbol Şubesi'nin 15.000 lira para cezası ile tecziyesine,

iş bu kararın ilgiliye tebliğine, Disiplin Yönergesi'nin 51. maddesi çerçevesinde para cezalarının 30 gün içinde ödenmesi gerektiğinin bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Bu kadar olaya sadece 40,000 lira ceza veren kurul bizim maçta ne olduda saha kapatma cezası verdi anlamış değilim.Sizce bu federasyon tarafsızmıdır ?

peki maça çıkmamak sence bi çözüm mü ? yani maça çıkmayınca bu sistemin değişebileceğine inanıyomusun ?

ben sana olacakları söyleyim seneye yine aynı tas aynı hamam... olan emeklere oldu burdaki arkadaşlar şampiyonluğu vereceklerine inanıyomuydun diyo da bende diyorum şartlar ne olursa olsun en azından mücadele ederdim maç sonu olamasakta alın bu hakeminiz burda burda verdiği saçma kararlar var alın bu fb taraftarı sahaya atlamadıkları kaldı (belki atlarlardı da ) diye medyayı sallardım

biz seriyi 3-3 e getirdik ama hakem tbf taraftar vs. vs. yüzünden kaybettik alın şampiyonlugunuzu bi tarafınıza sokun diye de lafı bitirirdik

bence tepki böyle olmalıydı oynanmamış bi maça can güvenliğim yok ben çıkmıyorum diyerek degil

Çözüm nedir o zaman sen söyle bari de kurtulalım. Bu maç o şartlarda oynansa da kazanma şansımız net yok. Hakemler, seyirci her şey ayarlanmış. Birinci dakikadan itibaren çökeceklerdi. Basketbol futbol gibi bir spor değil. Hakem istediği zaman bir takıma maçı zorla da olsa aldırır arada çok büyük güç farkı olmadığı sürece.

kusura bakma ahmet baskan..reyizi okuyup gaza gelmisim..bu kemal reyiz gibi spor yazari bi daha gelmez..

Birileri adamlığını yapar ; Adam gibi yazar,

Birileri adamlığını yakar, adamlığını satar...

Al işte bu gece ikinci vecizemi de yazdım...:cool-78:

Birileri adamlığını yapar ; Adam gibi yazar,

Birileri adamlığını yakar, adamlığını satar...

Al işte bu gece ikinci vecizemi de yazdım...:cool-78:

iki yetmez baskan birak uc dort olsun..

yanliz kemal reyiz gibi adam gibi adamlar ancak milli gazete gibi bilinmeyen yerlerde yazabilir..o tiraj icin yagcilik yapan sozde buyuk gazetelerde barindirmazlar kemal reyizi..zaten adamin kovulmadigi yer kalmadi..

Çok güzel ve yerinde bir hamle olmuş. Galatasaraylı olmaktan gurur duyuyorum.

iki yetmez baskan birak uc dort olsun..

yanliz kemal reyiz gibi adam gibi adamlar ancak milli gazete gibi bilinmeyen yerlerde yazabilir..o tiraj icin yagcilik yapan sozde buyuk gazetelerde barindirmazlar kemal reyizi..zaten adamin kovulmadigi yer kalmadi..

Bu konuların hepsine değindim Gökhan'cığım az önce verdiğim başlıkta...

Bu adamı dinleyenler pislikse dinlemeye dayanamaz. Çünki adamın söyledikleri işine gelmez.

Ya işinden ederler ya da tü kaka derler çamur atarlar.

Her fırsatta "fenerbaçemize yapılan bu haksızlık" diye yalayan iktidarı, muhalefeti bakalım bu karar için ne diyecekler?

Bu konuların hepsine değindim Gökhan'cığım az önce verdiğim başlıkta...

Bu adamı dinleyenler pislikse dinlemeye dayanamaz. Çünki adamın söyledikleri işine gelmez.

Ya işinden ederler ya da tü kaka derler çamur atarlar.

ya baskan iki haftadan beri tel den giriyorum foruma..yoksa senin actigin basliktan haberim olurdu..tel ile zor ve keyifsiz oluyor forum..adamlar kazi yaparken tum kablolarin icine ettiler..

Geri
Üst Alt