Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Ben hax daki kodlardan bi tek avatarı değiştirmeyi biliyorum.Bu dediğinin örneğini gördüm, şekil duruyo ismin yanında:)Bende modemden kaynaklanıyo diye biliyodum o yeşil engi.Bide bazılarının ismi kırmızı oluyo onuda merak ettim valla.:)

Arkadaşlar haxball'un son 1-2 haftadır yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekleyerek Lag hangikapını ekledi.

/handicap 60 yazarak Oda hostunun lagını 60 (örnek) yaparak oyunculularla eşit lagta oynayabilir.Fakat oyuncular için hiç bişey fark etmemekte olarak düşünüyorum.

Handicap en az 0 en fazla 500 olmak üzere limitlendirilmiştir.

Bunu yeniliği ise "ADELET" için getirmişlerdir.

Yeni çıktı o da. ÖRn: /handicap 5 yazıyorsun mesela. Senin ping sayının yanında yeşil olarak 5 yazıyor :) Ama amacı ne bilmiyorum bir araştırayım bakayım :)

mesela digerlerinin 60 ama odayi kuranin ping'i 0 oluyor, o da 60 yaparsa kendi pingi 60 oluyor ve adaletli bir oyun oluyor buymus amaci :D

Zaten tolgaya yenilmiyodum bu saatten sonra hiç yenilmem bu özellikle birlikte:)

mesela digerlerinin 60 ama odayi kuranin ping'i 0 oluyor, o da 60 yaparsa kendi pingi 60 oluyor ve adaletli bir oyun oluyor buymus amaci :D

İyimiş :) Bu arada avatarda numarayı altta çıkarıyorduk..? Komutu ''/avatar'' yazıp ''Alt'' tusuna basılı tutarak ''010'' yazıyorduk. Sonra avatar yazısı kayboluyordu ve istediğimiz numarayı yazıp entere basıyorduk Numara altta çıkıyordu. O da olmuyor artık. :)

İyimiş :) Bu arada avatarda numarayı altta çıkarıyorduk..? Komutu ''/avatar'' yazıp ''Alt'' tusuna basılı tutarak ''010'' yazıyorduk. Sonra avatar yazısı kayboluyordu ve istediğimiz numarayı yazıp entere basıyorduk Numara altta çıkıyordu. O da olmuyor artık. :)

Vay be o özelliği kullanamadan kaldırdılar desene

O zaman handicap birtek admine getirilsin oyunculardaki handicapın mantığı ne

Herkes toplandı turmuva yapalım dicektim ama diyemiyorum:sad007:

Ama ben her gün oynamıyamıyorum mesela. Anca hafta sonları. Yada hafta içi bazen fırsat bulursam 1-2 saat..

Bende her gün oynamıyorum,ramazan da vakit geçsin diye çok sarmıştım ama bu aralar bıraktım biraz 1 haftadır da forumla oynamıyorum zaten

Geri
Üst Alt