Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Dün 2 adam bulamadım oynayacak.Bugün herkes hax'cı olmuş la.Vay arkadaş :asd:

Tolga sen GSC Haxball Başlığı'nın başkanısın galiba . Genelde bu başlığa sen yazıyorsun , oda kuruyorsun :D

Artık forumda beğen butonu yok heralde bugün dikkatimi çekti .

Mesela ben öyle pişkin bir insan değilim yani ''ulan girerim pro odasına banlanana kadar oynarım'' düşüncesi hiç olmadı bende. Hiç pro odasınada girmedim daha. Acemiler odasında takılıyorum hala. Yani çapımı biliyorum.. Ama bazen öylelerini görüyorumki oynayasım gelmiyor yani, ''ulan ben bu adamla ne oynucam ki?'' diyorum. Adam sırf topa dokunmak için her yere koşuyor. Senin ayağındaki topa bile saldırıyor. Bildiğin rakip gibi görüyorum onu. top bendeyken onada çalım atıyorum napim :asd: Artık yavaş yavaş orta seviye odalarına geçsem diyorum. En azından bi deniyeyim :)

Mesela ben öyle pişkin bir insan değilim yani ''ulan girerim pro odasına banlanana kadar oynarım'' düşüncesi hiç olmadı bende. Hiç pro odasınada girmedim daha. Acemiler odasında takılıyorum hala. Yani çapımı biliyorum.. Ama bazen öylelerini görüyorumki oynayasım gelmiyor yani, ''ulan ben bu adamla ne oynucam ki?'' diyorum. Adam sırf topa dokunmak için her yere koşuyor. Senin ayağındaki topa bile saldırıyor. Bildiğin rakip gibi görüyorum onu. top bendeyken onada çalım atıyorum napim :asd: Artık yavaş yavaş orta seviye odalarına geçsem diyorum. En azından bi deniyeyim :)

Bu mütevaziliğini takdir ettim :ka21:

Ben genelde bireysel değilde takım olarak iyi oynarım . Takım olarak Pro'yum ancak bireysel olarak Pro olduğum söylenemez .

Seviye atlaman lazım artık,ama bende bi kaç hard pro odasına girdim adamlar topa dokunamıyo,girdiğin odaya dikkat et acemilerle oynama yani

Geri
Üst Alt