Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı

up:)

Eve yeni geldim agalar yemek yiyip geliyim 10 dkya olur mu :D

kimsenin açtığı odaya giremedim daha, benim açtığım odaya ise sadece behiç girebiliyor nedense :)

kimsenin açtığı odaya giremedim daha, benim açtığım odaya ise sadece behiç girebiliyor nedense :)

ip ile ilgili sorun oluyormus.. bi de modemin markasi zyxel ise felan diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum

Affetmem kardeşim odanın kapısını kırar gene girerim.:) Şaka bir yana geçen bir arkadaşın açtığı oda da ben aynı sorunu yaşamıştım (kimdi hatırlayamadım) Ardanın dediği sorundur büyük ihtimal.Gerçekten bir gece maçı güzel olur şimdi beklemedeyiz .:)

Affetmem kardeşim odanın kapısını kırar gene girerim.:) Şaka bir yana geçen bir arkadaşın açtığı oda da ben aynı sorunu yaşamıştım (kimdi hatırlayamadım) Ardanın dediği sorundur büyük ihtimal.Gerçekten bir gece maçı güzel olur şimdi beklemedeyiz .:)

aynı bilgisayarla okulda oynuyorum sorunsuz ama eve gelince başlıyor sorun, ip ile alakalı galiba dediğiniz gibi

Yine 2 saat oynamışız, güzel maçlardı :tiphat:

Her zamanki çok eğlenceliydi teşekkürler:)Ayrıca belirtmek isterim bu gecenin yıldızı kesinlikle Sercan:tiphat:

Aynen yine iyi maclar cikti.. sercan affetmiyor :)

Ara ara bakıyorum konuya da oynayamadık bugün. :)

belimi doğrultamıyorum kaskatı kaldım :D

Beyler oda açtım gelin bekliyorum yalnız ben haxball'ın en kral kalecileriyim. :D

HaxBall - Play

Geri
Üst Alt