Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı
Turnuva var mı ?
Turnuva var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizüstü mü yoksa masaüstü mü kullanıyorsun bilmiyorum ama güçle alakalı bir sorun var ya da bilgisayarın optimum seviyeden daha fazla ısınıyor.
Bilgisayarla bir süre uğraştıktan sonra fan kısmını kontrol et, anormal bir sıcaklık varsa sorun ondadır, ya fan değiştir ya da ekstra soğutucu al.
Fan ile ilgili bir sorun yoksa power supply kısmını değiştirmen gerekecek ama power supply ile alakalı bir sorun olsaydı bilgisayarda ne yaparsan yap kısa sürede kapanırdı, tabii belki de ilk aşamadadır henüz kısa bir süre sonra açtığın gibi de kapanabilir.
İki sorundan birini yaşıyorsundur muhtemelen.
beyler ayrıca faq sorununada derinlemesine bi analiz yaptım ve ulaştığım veriler maalesef tatmin edici olmadı ziraa
2 ay öncesine kadar hiç bi problemim olmamasına karşın ne olduysa o günden bu yana ciddi bi faq sorunsalıyla karşı karşıya kaldım ve bunun internet veyahut modem kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
gelelim asıl noktaya adobe flash player güncellemesini yaptıktan sonra böyle birşey olması çok muhtemel gibi geliyor yaptığım araştırmalar ve bilgisayarımdaki ayarlarda bunu ortaya koyuyor ama bir türlü gerekli düzenlemeyi yapamadım yani şu an tek çözüm format gibi gözüküyor böyle hata alanlar var ise eğer
beyler ayrıca faq sorununada derinlemesine bi analiz yaptım ve ulaştığım veriler maalesef tatmin edici olmadı ziraa
2 ay öncesine kadar hiç bi problemim olmamasına karşın ne olduysa o günden bu yana ciddi bi faq sorunsalıyla karşı karşıya kaldım ve bunun internet veyahut modem kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
gelelim asıl noktaya adobe flash player güncellemesini yaptıktan sonra böyle birşey olması çok muhtemel gibi geliyor yaptığım araştırmalar ve bilgisayarımdaki ayarlarda bunu ortaya koyuyor ama bir türlü gerekli düzenlemeyi yapamadım yani şu an tek çözüm format gibi gözüküyor böyle hata alanlar var ise eğer
Murat sen aç başlaığı kurayı falan da sen çek işte ?![]()

adobe flash player 11.2 yi tekrar yükle sil en son sürümü
Sorunun özü modemin adreslediği kısımlar ile alakalı, yaptığın güncelleme kısıtlama falan getirmiş olabilir yahut kullandığın tarayıcı bile sorun olabilir bu konuda.
denedim onuda fayda etmedi
yok 4 farklı tarayıcıda denedim çerezleri felan silerek chrome-explorer-firefox ve operanın turbo özelliğiyle dahi
çeşitli proxyler felan hepsini keza tek tek denedim tüm engelli sitelere girmeme rağmen haxballda yine faq hatası alıyorsun
tek işe yarayan program ilginç bi şekilde yine bi proxy programı olan hotstop shield onda da malum lag yapıyor
kanser niteliğinde bi illetle karşı karşıyayız şu an
sercan 10 kişilik oda aç 5 e 5 takılalım senin odaya girliyor nasılsaturnuvayı sallayın bu saatten sona adam bulunmaz zaten
Haha sen kur kurayı ben çekerim![]()