Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Dizüstü mü yoksa masaüstü mü kullanıyorsun bilmiyorum ama güçle alakalı bir sorun var ya da bilgisayarın optimum seviyeden daha fazla ısınıyor.

Bilgisayarla bir süre uğraştıktan sonra fan kısmını kontrol et, anormal bir sıcaklık varsa sorun ondadır, ya fan değiştir ya da ekstra soğutucu al.

Fan ile ilgili bir sorun yoksa power supply kısmını değiştirmen gerekecek ama power supply ile alakalı bir sorun olsaydı bilgisayarda ne yaparsan yap kısa sürede kapanırdı, tabii belki de ilk aşamadadır henüz kısa bir süre sonra açtığın gibi de kapanabilir.

İki sorundan birini yaşıyorsundur muhtemelen.

Behiç Armağan kardesimizde yazdi bunu...

Bilgisayari kapandiktan hemen sonra Power dügmesine basiyorum aciliyor 5 saniye sonra tekrar kapaniyor..

Yarim saat soguduktan sonra calisiyor tekrardan...

Cati kattayim odam dayanilmayacak sekilde sicak oluyor herhalde bu yüzden..

Yarin Fanlari temizleyip Cekirdegin altindaki kremi yenilemem gerekiyor sanirim..

Hepinize Tsk ederim ben sonucu tekrar yazarim

beyler ayrıca faq sorununada derinlemesine bi analiz yaptım ve ulaştığım veriler maalesef tatmin edici olmadı ziraa

2 ay öncesine kadar hiç bi problemim olmamasına karşın ne olduysa o günden bu yana ciddi bi faq sorunsalıyla karşı karşıya kaldım ve bunun internet veyahut modem kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum

gelelim asıl noktaya adobe flash player güncellemesini yaptıktan sonra böyle birşey olması çok muhtemel gibi geliyor yaptığım araştırmalar ve bilgisayarımdaki ayarlarda bunu ortaya koyuyor ama bir türlü gerekli düzenlemeyi yapamadım yani şu an tek çözüm format gibi gözüküyor böyle hata alanlar var ise eğer

beyler ayrıca faq sorununada derinlemesine bi analiz yaptım ve ulaştığım veriler maalesef tatmin edici olmadı ziraa

2 ay öncesine kadar hiç bi problemim olmamasına karşın ne olduysa o günden bu yana ciddi bi faq sorunsalıyla karşı karşıya kaldım ve bunun internet veyahut modem kaynaklı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum

gelelim asıl noktaya adobe flash player güncellemesini yaptıktan sonra böyle birşey olması çok muhtemel gibi geliyor yaptığım araştırmalar ve bilgisayarımdaki ayarlarda bunu ortaya koyuyor ama bir türlü gerekli düzenlemeyi yapamadım yani şu an tek çözüm format gibi gözüküyor böyle hata alanlar var ise eğer

Sorunun özü modemin adreslediği kısımlar ile alakalı, yaptığın güncelleme kısıtlama falan getirmiş olabilir yahut kullandığın tarayıcı bile sorun olabilir bu konuda.

adobe flash player 11.2 yi tekrar yükle sil en son sürümü

Turnuva?

Beyler Arda bugün yok galiba,benimde sabah erkenden dersim var. Bugünlük mazur görün bizi.

Sercan açsın :)

Bugün turnuva olma ihtimali düşük sanırım. Hadi o zaman kendimiz oda açalım da oynatalım.

Murat sen aç başlaığı kurayı falan da sen çek işte ? :D

Sercan hallediyorsan kur konuyu .

Kendi aranızda takılın beyler bu gece, iyi bilenlerden burada olanlar takım kurup birbirleriyle kapışabilirler mesela. :ka21:

adobe flash player 11.2 yi tekrar yükle sil en son sürümü

denedim onuda fayda etmedi

Sorunun özü modemin adreslediği kısımlar ile alakalı, yaptığın güncelleme kısıtlama falan getirmiş olabilir yahut kullandığın tarayıcı bile sorun olabilir bu konuda.

yok 4 farklı tarayıcıda denedim çerezleri felan silerek chrome-explorer-firefox ve operanın turbo özelliğiyle dahi

çeşitli proxyler felan hepsini keza tek tek denedim tüm engelli sitelere girmeme rağmen haxballda yine faq hatası alıyorsun

tek işe yarayan program ilginç bi şekilde yine bi proxy programı olan hotstop shield onda da malum lag yapıyor

kanser niteliğinde bi illetle karşı karşıyayız şu an

sercan 10 kişilik oda aç 5 e 5 takılalım senin odaya girliyor nasılsa :D turnuvayı sallayın bu saatten sona adam bulunmaz zaten

denedim onuda fayda etmedi

yok 4 farklı tarayıcıda denedim çerezleri felan silerek chrome-explorer-firefox ve operanın turbo özelliğiyle dahi

çeşitli proxyler felan hepsini keza tek tek denedim tüm engelli sitelere girmeme rağmen haxballda yine faq hatası alıyorsun

tek işe yarayan program ilginç bi şekilde yine bi proxy programı olan hotstop shield onda da malum lag yapıyor

kanser niteliğinde bi illetle karşı karşıyayız şu an

Aga bu sorun bende de vardı deli ediyordu beni. Pc biraz yavasladı bende format atmaya karar verdim öylesine. O şekilde düzeldi,bir çözümü yok sanırım:)

Geri
Üst Alt