Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Aga bu sorun bende de vardı deli ediyordu beni. Pc biraz yavasladı bende format atmaya karar verdim öylesine. O şekilde düzeldi,bir çözümü yok sanırım:)

aynen formattan başka bi çözümü yok işte :) de nasıl bişeyse artık durduğu yerde niye oldu onu anlayamadım

denedim onuda fayda etmedi

yok 4 farklı tarayıcıda denedim çerezleri felan silerek chrome-explorer-firefox ve operanın turbo özelliğiyle dahi

çeşitli proxyler felan hepsini keza tek tek denedim tüm engelli sitelere girmeme rağmen haxballda yine faq hatası alıyorsun

tek işe yarayan program ilginç bi şekilde yine bi proxy programı olan hotstop shield onda da malum lag yapıyor

kanser niteliğinde bi illetle karşı karşıyayız şu an

Modem arayüzüne gir açık olan portları kontrol et, orada optimum seçenek veren kanallar var onlardan birinin seçili olup olmadığını kontrol et bir istersen, bunun asıl sebebi adreslemedir çünkü ya da flash player ayrı bir sorun yarattı tüm tarayıcı verilerini silip yeniden kurmayı da deneyebilirsin.

yaklasik 8-10 gun boyunca yokum. haberiniz ola. turnuvayi biriniz organize edin artik her gun her gun ben aciyorum arada bir melih :)

Elenenler aramızda oynayalım hadi kursun biri :)

abi ben bugün mertlerle oynadım biraz dediler aksam gelcez hatta bana dün gelmediğim için kızdı :D bu gün o gelmedi...

Kızarlar tabi alıştık sana :D

Birileri gelse de açsa ya bir oda. Bugün son gecem zaten 2 ay olmayacağım oynayalım ya

Geri
Üst Alt