Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Cevap: Resmi Haxball Sohbet Başlığı

Adam oda açmış.. Forumdaki herkese gider yapıyo. :asd: Ban atıyo (Bir daha gelme ok?)

:asd: Lan Melih :asd:

Adam oda açmış.. Forumdaki herkese gider yapıyo. :asd: Ban atıyo (Bir daha gelme ok?)

:asd: Lan Melih :asd:

Bak sana birşey demeyeceğim,şu yazığın yeter zaten.

Kime gider yapmışım ben ?

4vs4 oynuyoruz , bana adam seçiyorsun diyosun,ben takımlar eşit olsun diye bilmeyen adamı kendime aldım,bide sonradan gelen adamı siz verdim. 4e 5 oynuyoruz , 5kişisiniz , bana götün kalkmış diyorsun.

Bak sana birşey demeyeceğim,şu yazığın yeter zaten.

Kime gider yapmışım ben ?

4vs4 oynuyoruz , bana adam seçiyorsun diyosun,ben takımlar eşit olsun diye bilmeyen adamı kendime aldım,bide sonradan gelen adamı siz verdim. 4e 5 oynuyoruz , 5kişisiniz , bana götün kalkmış diyorsun.
:)

Adama niye gtün kalkmış yazıyorusn şimdide bunun bir oyundan ibaret olduğunu idrak edemiyorsun diyorsun.

Madem adam seçeceksin niye auto yapıyosun :) Birr önceki maçta bizim takımın en iyisi Keita'ydı. . Gittin direk onu aldın kendine :asd: Bide acemi olanı seçtim diyosun yuhh:asd:

Bunun sadece bir oyundan ibaret olduğununun idrakında olsan keşke. :) Sonuçta oradaki herkes forumdan.. Odayı kurdun diye önüne gelene hakaret etmen saçma.. Neyse :)

Bak provoke etme,olayı bilmeyen adam surayı okusa yanlıs anlayacak.

Hakaret etmedin bu 1.

Bana götün kalkmış diyen sensin bu 2.

Evet 2 boyutlu oyun,bunu keşke sen idrak etsen.

Neyse beni bilen biliyor zaten,tanımadığım etmediğim adamlarla muhatap olmamında bir alemi yok.

Neyse ;

kalkalim.gif

Adama niye gtün kalkmış yazıyorusn şimdide bunun bir oyundan ibaret olduğunu idrak edemiyorsun diyorsun.

mış- değil.. -masın dedim.. Yoksa kimle oynarsak oynayalım ne önemi var. Ben sadece ''lan en iyilerini seçtin :D'' dedikten sonra ''beğenmiyosan çık'' lafı.. Benim kıl olduğum kısım buraydı.. Neyse ben o lafı yinede kulandığım için özür diliyorum.. Ama yalan söylüyor yok acemiyi seçtim falan diyerek baya kendisine en iyi oynayanları aldı. :) Hadi size kolay gelsin..

Öpüşün pls.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Melih sakin burak ama harbiden ayıp ettin eğlencesine oynuyorduk işte

Geri
Üst Alt