Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
İlk sataşan Arda Denizdir. Adil olun Adil. Biraz Adalet .

Sevmiyosunuz beni anladıkda. Adam durduk yere bana sallıyor. Bana ne küfürler ne hakaretler attiniz Survivor forumunda.

Travesti diyen oldu la bana. Ben Özür diledim yinede.

sakin ol survivor topigi daha sakindir buradan

Ne diyor bu deşt-i kıpçak Erten

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 1 gün ban yedı osman 80 gün yazdı dıye herkes onu okumus kımsenın aklına cezalı uyelere bakmak gelmemıs

Şu yaptığın işmi yüreğimize iniyordu İZLANDALI OSMAN.

yahu toplama çıkarma da mı bilmiyorlar verilen ceza ve kalan gün sayısı tutmuyor :asd:

Üyelerin sana olan güvenlerini zedeledin be Osman :asd:

-Tapatalk-

açıklama kısmından çözerler dedim ama dikkat etmemişler demekki hakanın o tip bi ceza yiyeceğini nasıl umarlar aklım almıyor doğrusu.kaç gunum kaldı dediğinde ümüte yapmıstım bunu bidefa cezalı forumda. 700 kusur gun yemıssın dedim ortalığı yıktı sonrada maalesef bu hale geldi (agrasif,sert mizac sahibi, aksi biri oldu çıktı) ve benimle birdaha konusmadı.

açıklama kısmından çözerler dedim ama dikkat etmemişler demekki hakanın o tip bi ceza yiyeceğini nasıl umarlar aklım almıyor doğrusu.kaç gunum kaldı dediğinde ümüte yapmıstım bunu bidefa cezalı forumda. 700 kusur gun yemıssın dedim ortalığı yıktı sonrada maalesef bu hale geldi (agrasif,sert mizac sahibi, aksi biri oldu çıktı) ve benimle birdaha konusmadı.

Ama o efsaneydi be kardeşim :asd:

-Tapatalk-

Ne o forumun bana karsi alan tutumundan adice yararlanmak adina mi bu konuyu upladin

Geri
Üst Alt