- 27 Ocak 2010
- 58.765
- 30.396
- 3.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cebimde var 100 dolar istiyor dansöz.Ne o forumun bana karsi alan tutumundan adice yararlanmak adina mi bu konuyu upladin
hakanin kalemi kirildi
oyle yada boyle ihrac edilecek
Ayaktayiz wesleydash, yikmak kolay olmaz.Wesleydashım için çember daralıyorsa bu beni derinden yaralar![]()
Sen nasil bas etcen tek basina bu aynasizlarla,Chedjouyu ver onlara bu isi cozmek icin araci olayim.Ayaktayiz wesleydash, yikmak kolay olmaz.
Şu ana arkadan destek veriyordum.Artık yeter dinlendirmenin zamanı geldi.Ayaktayiz wesleydash, yikmak kolay olmaz.
Dogrularin arkasinda durdugum sürece bir halt olmaz reis. Gün gelecek o populist konusmalar yapanlar rezil olacaklar ama biz yine asalet adina susacagiz, vurmayacagiz.Sen nasil bas etcen tek basina bu aynasizlarla,Chedjouyu ver onlara bu isi cozmek icin araci olayim.
Yasin sana elimin tersini caktigim an ucarsin uzaya bir daha zor dönersin.Şu ana arkadan destek veriyordum.Artık yeter dinlendirmenin zamanı geldi.
O pamuk ellerine yazık değil mi be hakanım.Yasin sana elimin tersini caktigim an ucarsin uzaya bir daha zor dönersin.
Dogrularin arkasinda durdugum sürece bir halt olmaz reis. Gün gelecek o populist konusmalar yapanlar rezil olacaklar ama biz yine asalet adina susacagiz, vurmayacagiz.
Zamanla anlasir Gökhan'cim. Haxball döneminden beri buralardayim, elbette yapilanmalar olmustur.Siz kimsiniz Hakan? Herhangi bir örgüt mü?