Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
İsim alayım bi de bana konuşsun bakalım o üyeler :)

-Tapatalk-
Forumda aktif degiller artik diye biliyorum. Aradan 1-2 sene rahat gecmistir tam bilemiyorum, öylesine atilmis bir yorum. Özelden sonra isimler atarim aklima gelince. 8-9 kisi oynuyorduk forumca, ortaya atilan bir muhabbet idi. Sen admin bile degildin o aralar heralde. Bilemiyorum tam.

Yalniz Suphi arkadasimiz bugün bir resim paylasmisti bir konuda (hangi konuydu hatirlamiyorum) orada da degisik bir forum bölümünün screenshot'u vardi. Sonra resmi degistirdi sanirim yanlis screenshot yapti.

Bizi aydinlatabilir mi?

LQRlPj.png

Forumda aktif degiller artik diye biliyorum. Aradan 1-2 sene rahat gecmistir tam bilemiyorum, öylesine atilmis bir yorum. Özelden sonra isimler atarim aklima gelince. 8-9 kisi oynuyorduk forumca, ortaya atilan bir muhabbet idi. Sen admin bile degildin o aralar heralde. Bilemiyorum tam.
Grup mu kurdunuz.

hakan yasine kontra yapmadığına göre Yasinin adı Yasin Delikanlı olarak revize edilmesi Hakanında sadece hakan olarka takılması şuan için en doğru karar olur heralde.
Yasin Delikanlı On numarada bi avatar bulur reiz namı yürür gider

Nevizadenin kurucusu benim kapatan da benim. Bunu duyurularda da belirtmiştim zamanında.

Hala var iddasında bulunmayın yok yere.

hakan yasine kontra yapmadığına göre Yasinin adı Yasin Delikanlı olarak revize edilmesi Hakanında sadece hakan olarka takılması şuan için en doğru karar olur heralde.

Liverpool deplasmanındaki Beşiktaş gibi şuan.

O degilde forumda en son eksik olacak üye sensin acik ara :D

Evet yanılmadım yine Fetödan sonra Hako davası çıktı örgütlenmişler resmen.

Geri
Üst Alt