Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
RZM33.gif

Geç kalmışız olay bitmiş, mısırda boşa gitti. Hakan bi tur dolamış resmen.

Kıvırmasın ya öyleydi şöyleydi diye adam gibi kabullense bir şey denmeyecek kendini illa yükseklerde görmek istiyor hala sayın Hakan Deli.

Teşekkürler arkadaşlar, yüzümü güldürdünüz gerçekten. Cumartesi günü çalışmış olmanın verdiği ızdıraptan bir nebze uzaklaştım sayenizde. Yasin troll kişiliğinden sonra Ümit Çatar'ın açtığı yolda araştırmacı forumcu olarak yeni bir alanda şansını denemek istiyor anlaşılan kendisine başarılar dilerim. Keşke işsiz "hakaretinin" hakkını verebilen ulvi kişiler arasında olsam, selam olsun tüm işsizlere.

Ya bu hale yaziyor mu kilit atin su konuya arkadas. Podolski yorumu koymus te allahim. Zaten geldiginde her an gol atar, oyun anlamda b.ktan demisim. Bu sezon istatistiksel anlamda iyi olmasi cöp olmasini degistirmez ayrica cogu kisi satilsin diyor. Evet sezon basinda milletin cöplerini almayalim dedik ki Poldi bu kategoriye giriyor oyun anlaminda.

Yine kendi kalene gol atmissin. Ulan dünden beri mesajlarimi ariyorsun, bari isine yarayacak birsey cikar, onu bile beceremiyorsun ama..

Simdi daha fazla sacmalama istersen. Birazdan Sneijder konusunda bir mac sonrasi 'Sneijder kötü oynadi' yazdigimi mesaji buraya atip 'Hehe Hakan kötü diyor Sneijder'e' diye yorum atmasi kuvvetli ihtimal.

Ya bu hale yaziyor mu kilit atin su konuya arkadas. Podolski yorumu koymus te allahim. Zaten geldiginde her an gol atar, oyun anlamda b.ktan demisim. Bu sezon istatistiksel anlamda iyi olmasi cöp olmasini degistirmez ayrica cogu kisi satilsin diyor. Evet sezon basinda milletin cöplerini almayalim dedik ki Poldi bu kategoriye giriyor oyun anlaminda.

Yine kendi kalene gol atmissin. Ulan dünden beri mesajlarimi ariyorsun, bari isine yarayacak birsey cikar, onu bile beceremiyorsun ama..

Simdi daha fazla sacmalama istersen. Birazdan Sneijder konusunda bir mac sonrasi 'Sneijder kötü oynadi' yazdigimi mesaji buraya atip 'Hehe Hakan kötü diyor Sneijder'e' diye yorum atmasi kuvvetli ihtimal.
Podolski gol atınca sevinmeyi biliyorsun ama kötü oynayınca leş kötü diyorsun.Bir dediğinin iki etmiyor ne adamsın sen.ayrıca bunu geçtim sen soyadını taşıyor musun hala.

Podolski çöp filan değil oyun anlamında kötü olması onu çöp yazmaz çoğu kişi parasal mevzulardan gitsin diyor sneijder ve muslera efsane olduğu için satmaya kıyamıyor taraftar bu yüzden podolsky için satılabilir diyoruz ki para edecek tek adamda o şuan takımda, talihsiz bir yorum olmuş yasine +1 puan yazıyorum..

Podolski çöp filan değil oyun anlamında kötü olması onu çöp yazmaz çoğu kişi parasal mevzulardan gitsin diyor sneijder ve muslera efsane olduğu için satmaya kıyamıyor taraftar bu yüzden podolsky için satılabilir diyoruz ki para edecek tek adamda o şuan takımda, talihsiz bir yorum olmuş yasine +1 puan yazıyorum..
Şimdi yeteneksiz demek farklı bir şey kötü oynadı demek farklı bir şey bunu hakan dilleyemedi.

Yasin renktaşımı ilk kez böyle hırçın ve agresif görüyorum

Beklentilerin altında geçmiş tartışma.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Beklentilerin altında geçmiş tartışma.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar
Ben her tartışmaya açığım kaçtığım yok Hakan kardeşimiz kaçıyorsa bilemem.

Geri
Üst Alt