- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinek öldüremeyen adam beni mi dövecek beni tanımıyor herhal.Bu Hakan kesin Yasini döver..
Rambo gibi hazirsin galiba.Sinek öldüremeyen adam beni mi dövecek beni tanımıyor herhal.
Klavye delikanlılığı yapmasın bana. Reelde soyadının delikanlılığını alırım.Rambo gibi hazirsin galiba.
Ne dolaması bir tur kıvırdı dansözlük yaptı ee tabi bende dayanamadım yapıştırdım 1 doları.Geç kalmışız olay bitmiş, mısırda boşa gitti. Hakan bi tur dolamış resmen.
Podolski gol atınca sevinmeyi biliyorsun ama kötü oynayınca leş kötü diyorsun.Bir dediğinin iki etmiyor ne adamsın sen.ayrıca bunu geçtim sen soyadını taşıyor musun hala.Ya bu hale yaziyor mu kilit atin su konuya arkadas. Podolski yorumu koymus te allahim. Zaten geldiginde her an gol atar, oyun anlamda b.ktan demisim. Bu sezon istatistiksel anlamda iyi olmasi cöp olmasini degistirmez ayrica cogu kisi satilsin diyor. Evet sezon basinda milletin cöplerini almayalim dedik ki Poldi bu kategoriye giriyor oyun anlaminda.
Yine kendi kalene gol atmissin. Ulan dünden beri mesajlarimi ariyorsun, bari isine yarayacak birsey cikar, onu bile beceremiyorsun ama..
Simdi daha fazla sacmalama istersen. Birazdan Sneijder konusunda bir mac sonrasi 'Sneijder kötü oynadi' yazdigimi mesaji buraya atip 'Hehe Hakan kötü diyor Sneijder'e' diye yorum atmasi kuvvetli ihtimal.
Şimdi yeteneksiz demek farklı bir şey kötü oynadı demek farklı bir şey bunu hakan dilleyemedi.Podolski çöp filan değil oyun anlamında kötü olması onu çöp yazmaz çoğu kişi parasal mevzulardan gitsin diyor sneijder ve muslera efsane olduğu için satmaya kıyamıyor taraftar bu yüzden podolsky için satılabilir diyoruz ki para edecek tek adamda o şuan takımda, talihsiz bir yorum olmuş yasine +1 puan yazıyorum..
Ben her tartışmaya açığım kaçtığım yok Hakan kardeşimiz kaçıyorsa bilemem.Beklentilerin altında geçmiş tartışma.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar
Ben her tartışmaya açığım kaçtığım yok Hakan kardeşimiz kaçıyorsa bilemem.
2-3 fenerli kullandığından kendi resimlerimi foruma atıyorumHakan'ın da kaçacağını sanmam. Ama öyle bir konu açmışsın ki adamın delikanlılığına laf etmişsin.
Bu arada senin hesabını 2-3 fenerlinin kullandığı doğru mu?
Hakan'ın da kaçacağını sanmam. Ama öyle bir konu açmışsın ki adamın delikanlılığına laf etmişsin.
Bu arada senin hesabını 2-3 fenerlinin kullandığı doğru mu?