Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.862
- 3.421
- 938
Kim demis senin kendi resimlerin oldugunu?2-3 fenerli kullandığından kendi resimlerimi foruma atıyorum![]()
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim demis senin kendi resimlerin oldugunu?2-3 fenerli kullandığından kendi resimlerimi foruma atıyorum![]()
Tekrardan geri zekalılığını gösterdin yine ben o forumda troll olduğumdan olabilir mi kafan hiç basmıyor senin mallıklarından bana itafen olabilir mi sayın Hakan Deli.Bu cocuk cidden agir idiot ama ha
Ulan adamlarin fake üyeligini ortaya cikarmisim, tabi bana küfür edecekler olm. Asil sorgulamak gereken birsey var: Sen olaya dahil olmadigin halde fenerli adam sana niye hakaret edip kacmis. O bile anlamis ne oldugunu demek.
Küfür yazmama gerek yok arkadaşlar gerekenleri söylemiş bana gerek kalmadı.Kaç kişi küfür edip kaçmış bu da hakanın adamlığını sorgulatıyor.
Yerim seni kız seni kaç kere trollemiştim habire arkandan gelip kaçıyordun yorum yapmıyordun hayırdır ne bu kız tripleri.Troll olup bir üye bile trolleyemeyen Yasemin abla.
Kıvırma kıvırma.kaçıncı kıvırışın bu 1 dolardan en az 10 dolar toplamışsındır.İyi biliyorsun paranın nereden geleceğini iyi meslek edinmişsin DANSÖZLÜK.Ilginc trollük stratejisi'mis bu halde. Cünkü ilk kez ciddiye alip iki gün önce cevap yazmisim kendisine, o da yanlislikla, üyelikleri karistirmisim![]()
Simdi arkadaslar tam anlayamadim; Bu beni bu mesaji ile yine mi trolledi acabaKıvırma kıvırma.kaçıncı kıvırışın bu 1 dolardan en az 10 dolar toplamışsındır.İyi biliyorsun paranın nereden geleceğini iyi meslek edinmişsin DANSÖZLÜK.
Simdi arkadaslar tam anlayamadim; Bu beni bu mesaji ile yine mi trolledi acaba![]()
Yasemin ablan 10 saniyede seni trolledi büyük konuşma.Troll olup bir üye bile trolleyemeyen Yasemin abla.
Yasemin ablan 10 saniyede seni trolledi büyük konuşma.
Hakanın gözleri bozuk olduğundan öyle yazdım garibim.Yasemin olmayı kabul ettin yani.
Bu sezon yaptigi inkar edilemez ama sezon öncesi beklentiler ve hayaller farkliydi tabi ki. Buna göre yorum yaparsak Podolski yetersiz. Iyi bir kadro da kaliyorsa kalsin, ben zaten gitmesini istemem. Bir kanat Poldi bir kanat Bruma olabilir yani. Patlayici gücü var adamin, bu gercek. Ama oyuna katkisi sifir, bunu da kabul edelim. Bu Arsenal döneminden beri böyle.Ulan podolski olmasa küme düsmüstük utanmadan hala konusuyorsunuz