Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Bu cocuk cidden agir idiot ama ha :D

Ulan adamlarin fake üyeligini ortaya cikarmisim, tabi bana küfür edecekler olm. Asil sorgulamak gereken birsey var: Sen olaya dahil olmadigin halde fenerli adam sana niye hakaret edip kacmis. O bile anlamis ne oldugunu demek.

Bu cocuk cidden agir idiot ama ha :D

Ulan adamlarin fake üyeligini ortaya cikarmisim, tabi bana küfür edecekler olm. Asil sorgulamak gereken birsey var: Sen olaya dahil olmadigin halde fenerli adam sana niye hakaret edip kacmis. O bile anlamis ne oldugunu demek.
Tekrardan geri zekalılığını gösterdin yine ben o forumda troll olduğumdan olabilir mi kafan hiç basmıyor senin mallıklarından bana itafen olabilir mi sayın Hakan Deli.

adam öldü cesedini tekmeliyosunuz beyler.
ayıp.

Küfür yazmama gerek yok arkadaşlar gerekenleri söylemiş bana gerek kalmadı.Kaç kişi küfür edip kaçmış bu da hakanın adamlığını sorgulatıyor.

Küfür edip kaçanların adamlığını sorgulamak lazım. Sıkılmadın mı açtığın her tartışmadan yenik çıkmaktan. Adamın senin boynuna doladığı, içinde gezdirdiği falan konuşuluyor birkaç eski postta.
Onurun, haysiyetin, şerefin vs vs vs olmayabilir. Ama biraz olsun gururun da mı yok kardeşim

Ilginc trollük stratejisi'mis bu halde. Cünkü ilk kez ciddiye alip iki gün önce cevap yazmisim kendisine, o da yanlislikla, üyelikleri karistirmisim :D

Ilginc trollük stratejisi'mis bu halde. Cünkü ilk kez ciddiye alip iki gün önce cevap yazmisim kendisine, o da yanlislikla, üyelikleri karistirmisim :D
Kıvırma kıvırma.kaçıncı kıvırışın bu 1 dolardan en az 10 dolar toplamışsındır.İyi biliyorsun paranın nereden geleceğini iyi meslek edinmişsin DANSÖZLÜK.

Bir olaya değinmek istiyorum

Yasin habire Podolski olayını öne koyma peşinde. Ben ile beraber bir çok kişi Podolskinin gelmesini istemedik. Bir çoğumuzun fikirleri halen degismemistir. Goller atıyor eyvallah ama oyuna olan bağı 2nin altında. Neredeyse hiç ama hiç gözükmüyor. Statik olan bir takım olduğumuzdan dolayı zehir gibi geldi maalesef.

Ulan podolski olmasa küme düsmüstük utanmadan hala konusuyorsunuz

Ulan podolski olmasa küme düsmüstük utanmadan hala konusuyorsunuz
Bu sezon yaptigi inkar edilemez ama sezon öncesi beklentiler ve hayaller farkliydi tabi ki. Buna göre yorum yaparsak Podolski yetersiz. Iyi bir kadro da kaliyorsa kalsin, ben zaten gitmesini istemem. Bir kanat Poldi bir kanat Bruma olabilir yani. Patlayici gücü var adamin, bu gercek. Ama oyuna katkisi sifir, bunu da kabul edelim. Bu Arsenal döneminden beri böyle.

Geri
Üst Alt