Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Defansta bunlar olsa o defans dörtlüsünden daha çok iş yapar

the-teletubbies-teletabiler-geri-dondu-86786-5.jpg

inanamıyorum elim ayağım titriyor. sende mi be Hakan?
sende mi?

edit. bize gerçekten hamza hamzaoğlu müstahak en akıllımız bile böyleyse :(

Son düzenleme:
Yine cok sacma, konunun ortasindan ne amacla hangi sartlarda atilmasini bilmeden birsey yapistirmis Yasemin.

Daha önce Helvacı’nın bir teknik adam ve 10 futbolcu (6 yabancı-4 yerli) ile her konuda anlaştığı

Terim’in bu sene Bursaspor formasıyla müthiş bir sezon geçiren stoper İbrahim Öztürk

Ersan Gülüm konusunda da garanti verdiği kaydedildi; “Siz seçimi kazanın, Ersan’ı getirmek benim için kolay...”

O dönem defansin yerli olacagi konusuluyordi sinirlamadan dolayi.(bknz Ibrahim Öztürk ve Ersan) Oraya hayvan gibi yabanci alinacksa Rami alinmali yazdim. Oraya onu yaziyorsam belli sebeplerden dolayi yabancinin alinmayacagini varsaymis gözüküyorum.

Konu'nun devamina bakilirsa digerleri de sadece yerli oyuncularin üstünde duruyor. Yani yine sana yakisacak ve IQ seviyeni ispatlayan bir yorum olmus. Keske ilerleyen sayfalara bi baksaydin heyecanlanip yazmadan.

Son düzenleme:
Demiştim yine diyeceğim bu Hakan Delikanli yalancı futbol bilmeyen cahilin tekidir.Sen futbolla ilişkini kes git döner kes beatbox falan yap sen.

Hayal kirikligi ,saskinlik, guvendigim daglara kar yagmasi hangi birini sayayim bilemiyorum :(

Yine cok sacma, konunun ortasindan ne amacla hangi sartlarda atilmasini bilmeden birsey yapistirmis Yasemin.

O dönem defansin yerli olacagi konusuluyordi sinirlamadan dolayi.(bknz Ibrahim Öztürk ve Ersan) Oraya hayvan gibi yabanci alinacksa Rami alinmali yazdim. Oraya onu yaziyorsam belli sebeplerden dolayi yabancinin alinmayacagini varsaymis gözüküyorum.

Konu'nun devamina bakilirsa digerleri de sadece yerli oyuncularin üstünde duruyor. Yani yine sana yakisacak ve IQ seviyeni ispatlayan bir yorum olmus. Keske ilerleyen sayfalara bi baksaydin heyecanlanip yazmadan.
Futbol cahili sen 30 milyonluk topçuya da çöp demiştin kıvırma kıvırma Dansöz.

Hadi senin zeka seviyen belli beyin almiyor Yasemin.. Ama biraz daha sIkI arastirip herkesi ikna edecek, karsi argümani olmayacak bir post bulmaya calis, kac gündür ugrasiyorsun, yazik degil mi sana be?

Haber'e göre defans: Sabri-Ibrahim-Ersan-X

6 yabanci ---> Bende yabanci olmayacagindan Sabri-Serdar-Ersan-A.Turan yazmisim. Atila Turan'i o dönemler forumun 80% öneriyordu, Barca'ya fln gidecekti güya.

33381 mesajim var, eger o kadar ugrasip gercekci skandal bir yorum bulamiyorsan cidden gurur duymaliyim aslinda. Cikardigin yorumlar hep belirli sartlara göre atilmis, benden öneri olarak gelmeyen seyler.

aman tanrım inanamıyırum
lutfen şop olduğunu söyleyınız yasin.

Hadi senin zeka seviyen belli beyin almiyor Yasemin.. Ama biraz daha sIkI arastirip herkesi ikna edecek, karsi argümani olmayacak bir post bulmaya calis, kac gündür ugrasiyorsun, yazik degil mi sana be?

Haber'e göre defans: Sabri-Ibrahim-Ersan-X

6 yabanci ---> Bende yabanci olmayacagindan Sabri-Serdar-Ersan-A.Turan yazmisim. Atila Turan'i o dönemler forumun 80% öneriyordu, Barca'ya fln gidecekti güya.
Futbol cahili seni kıvırmadan adam ol.Dürüstce cevaplar yaz.

Bende diyorum kim lan o 30 milyonluk oyuncu diye. RR zaten cöptür, Transfermarkt'a göre yorum mu yapiyorsun be :red:

Hadi cöp diyerek abartmis olabilirim elbette.

L5AGf.gif

Yasin atağa geçti, bakalım ne olacak...

Hakan'i gectim Alper Altun daha iyisi alinmali demis daha iyisi marcelo lan hahahaha

Geri
Üst Alt