Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce Helvacı’nın bir teknik adam ve 10 futbolcu (6 yabancı-4 yerli) ile her konuda anlaştığı
Terim’in bu sene Bursaspor formasıyla müthiş bir sezon geçiren stoper İbrahim Öztürk
Ersan Gülüm konusunda da garanti verdiği kaydedildi; “Siz seçimi kazanın, Ersan’ı getirmek benim için kolay...”
Futbol cahili sen 30 milyonluk topçuya da çöp demiştin kıvırma kıvırma Dansöz.Yine cok sacma, konunun ortasindan ne amacla hangi sartlarda atilmasini bilmeden birsey yapistirmis Yasemin.
O dönem defansin yerli olacagi konusuluyordi sinirlamadan dolayi.(bknz Ibrahim Öztürk ve Ersan) Oraya hayvan gibi yabanci alinacksa Rami alinmali yazdim. Oraya onu yaziyorsam belli sebeplerden dolayi yabancinin alinmayacagini varsaymis gözüküyorum.
Konu'nun devamina bakilirsa digerleri de sadece yerli oyuncularin üstünde duruyor. Yani yine sana yakisacak ve IQ seviyeni ispatlayan bir yorum olmus. Keske ilerleyen sayfalara bi baksaydin heyecanlanip yazmadan.
Futbol cahili sen 30 milyonluk topçuya da çöp demiştin kıvırma kıvırma Dansöz.
abartma lan öyle şey yapmaz Hakan okadarda değil.
Futbol cahili seni kıvırmadan adam ol.Dürüstce cevaplar yaz.Hadi senin zeka seviyen belli beyin almiyor Yasemin.. Ama biraz daha sIkI arastirip herkesi ikna edecek, karsi argümani olmayacak bir post bulmaya calis, kac gündür ugrasiyorsun, yazik degil mi sana be?
Haber'e göre defans: Sabri-Ibrahim-Ersan-X
6 yabanci ---> Bende yabanci olmayacagindan Sabri-Serdar-Ersan-A.Turan yazmisim. Atila Turan'i o dönemler forumun 80% öneriyordu, Barca'ya fln gidecekti güya.
Bunu da mı yabancı sınırı varken istemedi istemediği adam değerini 5 e katladı.Bunun gibiler yüzünden kulüp bu halde.
https://www.gscimbom.com/forum/f170-2013-arsiv/ricardo-rodra-guez-74677/index2.html#post6054088
![]()
Alakasi yok. 2011 tarihinde daha iyisi Marcelo degildi. Edit, 2013 mis. Yine degildi.Hakan'i gectim Alper Altun daha iyisi alinmali demis daha iyisi marcelo lan hahahaha