Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Site bile seni kabul etmiyor.Bana su eski mesajlar nasil araniyor bi ögretin, ben sizlere daha farkli birsey gösterecem. Bende site üzerinde hep error veriyor nedense. Ne arasam ayni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Site bile seni kabul etmiyor.Bana su eski mesajlar nasil araniyor bi ögretin, ben sizlere daha farkli birsey gösterecem. Bende site üzerinde hep error veriyor nedense. Ne arasam ayni.
O degilde anket cocukca olmus Emrah. Yasin gibi issiz arkadaslarin istedigi seyleri yapmasak diyorum. Adam dünden beri 30bin mesajimi inceliyor, cikardigi bunlar :red:Hakan bu Yasin Otamendi'nin adını yeni duymuştur :asd2:
Haha baba keyfine vara vara okuyorum dünkü hakanın hardcore undan sonra bugünün de galibi yasin gibiOzan puki geriden gelip likeliyor,bu Mesaji da likelarsan sevinirim dostum
Bilmiyorum soran oldu mu ama Yasin senin isin gücün yok mu arkadas?![]()
A101 de md yardimcisi diye biliyorum ama isler kesat herhalde bu aralarBilmiyorum soran oldu mu ama Yasin senin isin gücün yok mu arkadas?![]()
İlk yarı Hakan,2.yarı Yasin galip geldi.Berabere seçeneği de olmalıydı ankette.
Kipa A101 değilA101 de md yardimcisi diye biliyorum ama isler kesat herhalde bu aralar
Kendisi bir market zincirinde mal müdürüydü sanırım
A101 de md yardimcisi diye biliyorum ama isler kesat herhalde bu aralar
Kendisi bir market zincirinde mal müdürüydü sanırım
Bilmiyorum soran oldu mu ama Yasin senin isin gücün yok mu arkadas?![]()
M.gros canısı hiçbiriniz bilemedinizKipa A101 değil
Mağaza geneli canısı.Mağazadan sorumluyum komple.A 101 ne oglum ?
Tahminen meyve bölümünün müdürüdür diye düsünüyorum.