- 26 Eylül 2012
- 122.007
- 72.518
- 5.068
Migros'da mı, A101'de mi ne Mal Kabul bölümünde Müdür yardımcısı olması lazım.
Mesela armutlari da kalite kontrolünden geciriyor mudur acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Migros'da mı, A101'de mi ne Mal Kabul bölümünde Müdür yardımcısı olması lazım.
Bı forumda futbol cahillerinin yer almaması için mücadelemi veriyorum ayağını denk al diye.Olaya söyle bakalim:
Cocuk 2 gündür 30 bin mesajlarimi inceliyor, cikardigi seyler güya rezil yorumlar. Ama yorumlar o kadar fail ki, ben benim beni hakli cikaracak mesajlar ile cevap vermeyi bile gerek duymuyorum (aklima direk gelecek olursa De Bruyne, Payet, Hamza, Dursun vsvsvs)
O kadar rezilsin yani cidden![]()
Çocuk sevinsin diye yaptım renkdaşım baksana işsiz herif nelerle uğraşıyor :red:O degilde anket cocukca olmus Emrah. Yasin gibi issiz arkadaslarin istedigi seyleri yapmasak diyorum. Adam dünden beri 30bin mesajimi inceliyor, cikardigi bunlar :red:
Mesela armutlari da kalite kontrolünden geciriyor mudur acaba?
Hangi eli olduğunuda söylesinde ona göre meyveleri yiyelim veya yemeyelimSoframiza gelen ve oradan midemize yol alan meyve sebzeler Yasinin elinden geciyor.
Ya sevinsin de alintilar ile cidden sIkIcI olmaya basladi yavÇocuk sevinsin diye yaptım renkdaşım baksana işsiz herif nelerle uğraşıyor :red:
Tabi sevineceğim masamda dansöz kıvırıyor 1 dolara kıvırıyor.Ya sevinsin de alintilar ile cidden sIkIcI olmaya basladi yav![]()
Sende özür dile işte. Onu bekliyor. Konuyu kapatacak işte özründen sonraYa sevinsin de alintilar ile cidden sIkIcI olmaya basladi yav![]()
Zibidinin neyinden özür dileyecem? Sebep neymis?Sende özür dile işte. Onu bekliyor. Konuyu kapatacak işte özründen sonra
Al iste Mert Kiziltepe ile sakalastigimiz mesajlari yine koparmis koymus. Ne mal insansin arkadas sen, cidden? (Dikkat: Su an sende oldugu gibi)Evet aşk adama neler yaptırıyor...!!!!
https://www.gscimbom.com/forum/f174-2014-arsiv/gsc-ask-doktoru-8805/index309.html#post4395364
![]()
Oradaki yorumların benim yaptığımı düşünmüyorsun herhalde.Al iste Mert Kiziltepe ile sakalastigimiz mesajlari yine koparmis koymus. Ne mal insansin arkadas sen, cidden? (Dikkat: Su an sende oldugu gibi)
Ironi'yi anlamamak ciddi basari, tebrikler. Ama dur, sen trollüyordun heralde?