Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Yasin adam değil Hakan da delikanlı değil konu

KİLİD

Lan zibidi haddini fazla zorlama tehdit fln biraz fazla kaciriyorsun galiba. Tadinda birak istersen.

Vvy2Oy.jpg
Dansöz o gözlüklerim seni bekler.Bu arada bu ergenlik başa bela arkadaş.Senin ergenlikten çıkman gerek dansöz.

bugun tuvalet temizlerken kullandigin deterjanlar kafa yapti heral

yoo senin gibi birisini cagirdim evi temizlemesi icin. O da aaaynen senin gibi bos bos konusuyordu . Dedim gel lan azicik para kazan bos bos gezinme. Ahhh refiq ahhhh hic adam olmicaksin olmamissinda.

O tuvaletleri temizleyen kisilerde insan. Belki senin ailenden birisi tuvalet temizliyor, azicik ADAM ol. Allaha sükür benim öyle bir duruma düsme gibi bir seyim yok. Ama sen öyle diyorsan senden süphelenirim . Burada bile adam olmadigina gösteriyorsun

Hakan çabuk pes etti gibi bir hava sezdim yakışmadı doğrusu hele ki Yasine karşı

yoo senin gibi birisini cagirdim evi temizlemesi icin. O da aaaynen senin gibi bos bos konusuyordu . Dedim gel lan azicik para kazan bos bos gezinme. Ahhh refiq ahhhh hic adam olmicaksin olmamissinda.

O tuvaletleri temizleyen kisilerde insan. Belki senin ailenden birisi tuvalet temizliyor, azicik ADAM ol. Allaha sükür benim öyle bir duruma düsme gibi bir seyim yok. Ama sen öyle diyorsan senden süphelenirim . Burada bile adam olmadigina gösteriyorsun
ben insan degil mi dedim

niye boyle yorumluyorsun

birak trasi da uza artik

de get basimdan

Konunun galibi Yasin'i kutlarim

Guzel bir galibiyet oldu

ben insan degil mi dedim

niye boyle yorumluyorsun

birak trasi da uza artik

de get basimdan

kücük düsürme derdindesin. Bazi insanlar vardir universitede okuma imkani olup büyüklere girerler. Bazilari vardir o imkanlari hic bir zaman olmaz. Dalga gecmeyi birak bu isleri.

Senin gibi kücük bir insanin yüzünden ban yemek istemiyorum

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, yeter olm..

Refik ve Musap niye tartisiyor simdi arkadas konu iyice zivanadan cikti. Kilit su konuya.

Geri
Üst Alt