Resmi Tartışma Başlığı | Episode 1: Yasin "Delikanlı" mı?

Yasin vs Hakan kim kazanır?

• Yasin

Oy: 24 42,1%
  • Hakan

Oy: 33 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
Yahu dünden beri alinti mesaji geliyor, mevzu yaratip digerleri de mention atiyor. Onu engellemekle bitmez ki. Ciddiye alan kim Yasin'i? Ne demek sikayet edemem, hakkimda konusuyor. Hergün uplayip durur, yine mention gelir. Kilit at iste.
Ciddiye kim mi ulan bir saattir kafamı şişirdin.Kabullenmen gereken yerde yada özürdilemen yerde olayı büyüttün suç sende.

Hakan senin sosyal problemlerin falan mı var? Çocukluğunda ne yaşattılar sana?

Yok harbiden bunu insan çekemez. Vallahi ne yazarsa yazsin

Sitenin adminine bak arkadas ya cidden agir simarik insanlar var. Rica ediyoruz surda sürekli mesaj gelmesin diye girme konuya diyor. Kafaya bak.

Ne diye Admin yaziyor orda, heralde insanlara küfür ettirmek veya etmek icin.
Sen Admine şımarık mı diyorsun gerçekten karakter sıfır sende.Herkese tehlike saçıyorsun sen.

Hakan senin sosyal problemlerin falan mı var? Çocukluğunda ne yaşattılar sana?
Lan arkadas senin derdin ne? Sana surda sürekli telefona mesaj geliyor diyorum. Konuya girmesem de geliyor sen konuya girme diyorsun üstüne küfür ediyon.

Merak etme bir problemim olmadi olmaz da. Sen rütbenin hakkini vereceksin ozm. Ne yani biz burda zorla küfür edip ceza mi alalim gereksiz mevzulardan dolayi?

Kilit atmiyorsanda atmiyorum söyle. Atmiyorum ** ne demek arkadas kimle konusuyorsun ki? Saygi icerisinde yazdim, saygili cevap ver gayet normal sekilde.

Lan arkadas senin derdin ne? Sana surda sürekli telefona mesaj geliyor diyorum. Konuya girmesem de geliyor sen konuya girme diyorsun üstüne küfür ediyon.

Merak etme bir problemim olmadi olmaz da. Sen rütbenin hakkini vereceksin ozm. Ne yani biz burda zorla küfür edip ceza mi alalim gereksiz mevzulardan dolayi?

Kilit atmiyorsanda atmiyorum söyle. Atmiyorum ** ne demek arkadas kimle konusuyorsun ki? Saygi icerisinde yazdim, saygili cevap ver gayet normal sekilde.
Soruma cevap ver Hakan çocukluğunda ne yaşadın, sosyal problemlerin ne?

He bir de tapatalk bildirimleri kapatılıyor kolayca. Ne desen boş bahane.

Burak'ı Ronaldoya benzetip burada hala ne anlatmaya çalışıyorsan orası da ayrı mesele

Bir de ben aktif adminliği bırakalı 3 yıl oldu.

Neyse soruma cevap alayım

Neyse bak Yasin sana burdan da uyari olsun. Cidden kafa ütüledin dünden beri. Tadinda birak.

George-Costanza.gif

Terbiyesiz utanmadan neler diyor yahu.

Soruma cevap ver Hakan çocukluğunda ne yaşadın, sosyal problemlerin ne?

He bir de tapatalk bildirimleri kapatılıyor kolayca. Ne desen boş bahane.

Burak'ı Ronaldoya benzetip burada hala ne anlatmaya çalışıyorsan orası da ayrı mesele

Bir de ben aktif adminliği bırakalı 3 yıl oldu.

Neyse soruma cevap alayım
Ne diyon ya sen? Bir konu yüzünden tüm bildirimleri mi kapatacam? Diger konularda görmek istedigimi bildirimleri nasil alacam peki?

Sosyal problemlerim yok allaha sükür, merak etme.

Ortalıkta gezen damlar
Asit gibi öze damlar
İçimde kederler gamlar
Beni ancak banlananlar anlar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt