- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
Senin adresine yollasam olur mu agaSon 2 aydaki 2 siparişimdeki müşteri hizmetleri politikalarından dolayı boykot ediyorum ama kalitesi iyise alırım hepsinden, bir millet alıp denesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin adresine yollasam olur mu agaSon 2 aydaki 2 siparişimdeki müşteri hizmetleri politikalarından dolayı boykot ediyorum ama kalitesi iyise alırım hepsinden, bir millet alıp denesin.
Yav bunu futbol forması gibi değil hatıra gibi düşünmek lazım retro ürün çıkartıyorlar normalYine triko gibi yapmışlar yav halısahada giyilmez
Demek o Large bedenleri bitiren sensin
Boyle koleksiyon urunlerini hali sahada giyecekse millet almamali. Urunu eskitiyorlar, ne anlami kaliyor?Yav bunu futbol forması gibi değil hatıra gibi düşünmek lazım retro ürün çıkartıyorlar normal
Boyle koleksiyon urunlerini hali sahada giyecekse millet almamali. Urunu eskitiyorlar, ne anlami kaliyor?
Bedava reklamı geçtim inşallah sorup iş yapmışızdir adamlardan izin alınmadiysa bir de bu boyacılarla ugrasmayalimMarshall acaba belli bedel falan verdi mi? Geçmişte sponsor olsalar da; bedavadan reklamını da yapmış olduk sonuçta.