GSC Haber Retro Koleksiyonu GSStore'da Satışa Çıktı

Çubuklu döneminin formalarının kalitesiyle benzer
O dönemin formaları böyle bi naylon gibi olurdu öyle
Beyazın kaliteside önceki füme gibi aynı kumaş
Güzel yani
Marşal reklamında kullanılan o madde neyse ağır
Logo ve bayrak yıkamada çıkmaz gibi ama marşaldan emin değilim

Çubuklu döneminin formalarının kalitesiyle benzer
O dönemin formaları böyle bi naylon gibi olurdu öyle
Beyazın kaliteside önceki füme gibi aynı kumaş
Güzel yani
Marşal reklamında kullanılan o madde neyse ağır
Logo ve bayrak yıkamada çıkmaz gibi ama marşaldan emin değilim
Soguk ayarda delicate olarak yikanirsa sorun olmaz bence.

Formalar hakikaten o dönemki formaların tarzında üretilmiş. Baskılar falan bugünkünden daha farklıydı boyutluydu o yıllarda, öyle yapmışlar. M beden almıştım tam geldi. Bir tık daha oversize olabilirdi kalıbı daha iyi oludu bence ama bu fiyata çok başarılı işçilik. Çok memnun kaldım.

2. posta bedenleri sürün laaaannn.
Biner tane mi basıyorsunuz anlamadım ki.

Formalar hakikaten o dönemki formaların tarzında üretilmiş. Baskılar falan bugünkünden daha farklıydı boyutluydu o yıllarda, öyle yapmışlar. M beden almıştım tam geldi. Bir tık daha oversize olabilirdi kalıbı daha iyi oludu bence ama bu fiyata çok başarılı işçilik. Çok memnun kaldım.
Normalde storedan M mi alıyorsun? Önceki olanlar bol geldi diye küçük kalıbı aldım inşallah dar olmaz yav

Yapıştırdım sarı kırmızı çubukludan. Fümeyi de çıkartın alooooooo.

Normalde storedan M mi alıyorsun? Önceki olanlar bol geldi diye küçük kalıbı aldım inşallah dar olmaz yav
Storedan en son 12-13 parçalısı almıştım Emrah, o yüzden ben de emin olamadan aldım. Bendeki bütün formalar m beden ama, belki çıkarım yapmaya faydası olur.

Çubukluyu aldım, hanım beni kesecek

Bu formaların tasarımlarını,yıllardır ne Nike ne pazar mali puma yapamadi ,yıllardır 1 tane bile guzel tasarımı olan parçalı göremedik

Galatasaray, 3 günde 90 bine yakın retro forma sattı.

Galatasaray'ın kasasına 200 milyon TL’nin üzerinde gelir girdi.

(Sabah)

1763984217093.webp

Geri
Üst Alt