- 13 Şubat 2009
- 27.823
- 25.290
- 3.468
Allahım
Füme
Hagi
Bilbao
Füme
Hagi
Bilbao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Adı üstünde retro. Marshall kaldırınca orjinalliği kalmıyor.1. neden hala marshall reklamı yapıyoruz?
2. niye arkasına futbolcu isimleri yazdıramıyoruz?
3. yıldızsız forma almak için niye 3 k para vereyim ki?
Stoka gelir mi acaba tekrarDün akşam 1 tane kendime sipariş etmiştim bugün ise arkadaşıma hediye alayım dedim ama tükenmiş acaba stok sayısı neydi muhtemelen her bedenden 1.000'er adet çıktı.
GelirStoka gelir mi acaba tekrar
Alalim birer tane
Son 2 aydaki 2 siparişimdeki müşteri hizmetleri politikalarından dolayı boykot ediyorum ama kalitesi iyise alırım hepsinden, bir millet alıp denesin.Alalim birer tane
Boykot etmek bize yakışmaz reis hele hele siz adminsiniz bizlere örnek olmanız gerekir.Son 2 aydaki 2 siparişimdeki müşteri hizmetleri politikalarından dolayı boykot ediyorum ama kalitesi iyise alırım hepsinden, bir millet alıp denesin.
2 hafta sipariş hazırlanıyorda kalıp, sonra sorunca tedarik süreci diye bahane edip sonra isterseniz iptal edelim diyen bir oluşuma ne kadar sövsem azdır.Boykot etmek bize yakışmaz reis hele hele siz adminsiniz bizlere örnek olmanız gerekir.