Cevap: Revolution

Diziye başladım.Diziyi fantastik,bilim kurgu tarzı birşeyler sandım.Fakat eski çağlardaki savaşcı filmlerine benziyor galiba.İlerleyen sahnelerden gördüğüm kadarıyla.O yüzden izlemeyi bıraktım.Doctor Who,Leverage,Sherlock Holmes tarzı diziler hoşuma gidiyor.

Ynt: Revolution

4 ay ara verdi dizi. 4 ay sonra ne olur bilinmez artık.

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

J.J. Abrams olmasa bu kadar bile izlenmez, baştan konusu biraz ilginç gelmişti insanlara ama içine etmeyi başardılar. Başroldeki kız da güzel olmasına rağmen berbat bir oyuncu, hiç çekilmiyor. Bu sene güzel giden tek dizi Arrow gibi.

evet arrow güzel bir başlangıç yaptı, umarım devamı da iyi gelir.

Bu diziye başlamayı düşünüyordum ama bu aralar Amerikan dizileri çok fazla başarısızlık yaşadı. Alcatraz, 666th Avenue gibi diziler büyük umutlarla başlayıp gerisini getiremedi. Revolution için de aynı şeyler konuşuluyor. O yüzden başlamayı düşünmüyorum açıkçası.

Uzun süredir arzu ettiğim gibi Dr. Who'lara başlamayı düşünüyorum onun yerine :)

Bu diziye başlamayı düşünüyordum ama bu aralar Amerikan dizileri çok fazla başarısızlık yaşadı. Alcatraz, 666th Avenue gibi diziler büyük umutlarla başlayıp gerisini getiremedi. Revolution için de aynı şeyler konuşuluyor. O yüzden başlamayı düşünmüyorum açıkçası.

Uzun süredir arzu ettiğim gibi Dr. Who'lara başlamayı düşünüyorum onun yerine :)

Dr. Who 1.sezonda sarmasa bile devam izle Özgür. Eski yapim oldugu ilk sezonun effect'leri ucuz gelebiliyor ve seyir zevkini olumsuz yönde etkiliyor ama sonraki sezonlarda gercekten effect olarakda baya iyi olmaya basliyor heleki david tenannt( ismi böyleydi galiba) o dr.Who olduktan sonra cok daha hosuna gidecektir.

Bu tamamen sallamasyondur (siz salliyorsunuz demiyorum ama nerde okuduysaniz iyi sallamislar). Revolution'in raytingleri harika.

Star Tv tanıtımında Amerika'nın en çok izlenen dizisi diye anlatıyor detayları bilmiyorum :)

Tırt bir dizi olma yolunda adım adım ilerliyor.

tırt tırt

ilk bölümde herşeyi anlattılar zaten action dizisi oldu

miles matheson. adamdan karizma akıyor, sırf onun için izlenir :D

Sürekliliği yok, seyirciyi çekmiyor. Uzun bi zamandır izlemiyorum bu yüzden.

Düzenli olarak takip ediyorum..Ama sezon arası verdiğinden beri o eski heyecanı yok sanki..

İyi gidiyor, son bölümlerde biraz saçmalasalar da izlettiriyor kendini

Helikopter çıktığında bırakmıştım... Ne oldu o andan sonra merak ediyorum açıkçası...

Ilk bolum beklentimin altinda kaldi. Harika bir konu lakin senaryo kotu gibi. Umarim sonra ki bolumler duzelir.

Charlie denen kiz yerine baskasini bulamamislar mi. Bana mi oyle geliyor yoksa rol yapmak icin kendini epey zorluyormu?

Geri
Üst Alt