Cevap: Revolution

17. bolumdeyim, dizi baya bi iyiye gidiyor. Ama ben daha farkli birsey beklemistim acikcasi. Boyle Lost tarzi birsey beklemistim de baya bi farkli.

Ben de başladım bu diziye. 4 bölüm itibariyle izlenebilir gibi duruyo. Devam ederim muhtemelen.

charlie-est-en-danger.jpg

10 bölüm falan izledimde konu güzel lakin çok yüzeysel kalmış. Biraz daha derinleştirebilirlerdi. Senaryoda iyi değil beğenmedim.

en son 12. bölümü izleyip bırakmıştım izlemeyi. sırf bu dizi özelinde değil. takip ettiğim bütün amerikan dizilerini izlemeyi bıraktım bu zamana kadar. 2 gün önce tekrar başladım. ilk sezonu bitirdim. genel olarak pek beğenilmeyen bir dizi ama benim hoşuma gidiyor. yalnız bence tek bir sorun var. karakterlerin çok fazla u dönüşleri yapmaları. 1 bölüm önce öldürmeye çalıştığı adamla 1 bölüm sonra omuz omuza savaşıyorlar. bunun haricinde güzel dizi. bakalım 2. sezon nasılmış. birkaç gün içinde güncel bölümlere yetişirim

Tom ve karısı ordan da nasıl kurutlacak merak içindeyim :redface:

Son bölümde acayip saçmaladılar. Ne yani
koskoca 2 sezon rüya mıymış :redface:
umarım öyle bi hata yapmazlar.

Son bölümde toparladılar biraz. Başladık diye devam ediyoruz ama aralarda çok fena saçmalamışlardı.

Son bolum iyiydi. Ama onceki bir kac bolum de biraz s!kilmistim.

Iptal edilmis ne yazik ki. Cok sasirmis olsamda yinede ayni zamanda bir surpriz olmadi. Yani bana gore guzel bir dizi fakat 2. sezonunda konu'dan baya saptilar. Yani cok farkli farkli boyutlara girildi. Surekli savas halindelerdi vs.

iptal edilmesine şaşmadım.. 2. sezonun 3. veya 4. bölümünden sonra takibi bırakmıştım bende..

Iptal edilmis ne yazik ki. Cok sasirmis olsamda yinede ayni zamanda bir surpriz olmadi. Yani bana gore guzel bir dizi fakat 2. sezonunda konu'dan baya saptilar. Yani cok farkli farkli boyutlara girildi. Surekli savas halindelerdi vs.

Cok sasirmis olan insana nasil supriz gelmiyor lan beynim yandi

JJ Abrams klasiği. Hiçbi şeye benzemeyen bi final oldu. Final bile değil daha çok bi sezon finali gibiydi.

JJ Abrams iyice cortladı, tüm dizileri iptal ediliyor teker teker. Bu dizide ne güzel başlamıştı, nasıl bu hale getirebildiler hayret doğrusu.

Dizi sapıtsada son bölümlerde bitmesi üzdü en azından bir final bölümü olsa iyiydi

Geri
Üst Alt