Reyes Bitti İddiası !

Cevap: Reyes Bitti İddiası !

Aklını verirse iyi vermezse Riera gibi birşey olur..

Uefa Kupasını alan Atleticonun en önemli oyuncularından değil miydi Reyes? Türk takımları ne kadar ileri gidebiliyor Avrupada? Şu iki sorunun cevabını düşünün iki dakika o zaman Reyese hayır demezsiniz

Uefa Kupasını alan Atleticonun en önemli oyuncularından değil miydi Reyes? Türk takımları ne kadar ileri gidebiliyor Avrupada? Şu iki sorunun cevabını düşünün iki dakika o zaman Reyese hayır demezsiniz

Onur sende Reyes'i istemeyenlerden değilmiydin? Yoksa ben mi yanlıs hatırlıyorum :D

Hayırlı olsun .

Reyesin bittiğini herkes biliyor da biz niye almaya çalışıyoruz anlamadım

Amrabat'ı tercih ederim. Futbola doymuş adam yerine başarıya aç adam almalıyız.

bence de çok haklısın.. 4 milyona reyes gibi bir oyuncu da alamassın... gençlere yönelip ya tutarsa demen lazım ama kulüb şu an bu riske girmek istemiyor o yüzden bu sene için ideal olur.

gerçekten bitmiş bu adam saviolayıda alalım tam olsun

Amrabatı tercih ederdim. Ama bu saatten sonra destek haricinde ne yapılabilir ki? Bakarız adam gelir hayatının topunu oynar.

İyiki bize gelmek istemedi. Reyes'in yerine Aydın'ı tercih ederdim diyen çıkacak diye korkuyorum.

eto bitmiş wikipediada yazıyor resmi kaynak:)

Reyesin yerine o kadar cok iyi oyuncu varki...

Ne reyes nede amrabat transferini istiyorum. Ins hayirlisi olur.

la en son "türkiyede ispanyol futbolcu istemiyoruz" diye miting yapacam

gelicek şimdi duygusala bağlayacak bu reyes

yıllık ücreti de 3.5tan aşağı değildir

Geri
Üst Alt