Reyes Bitti İddiası !

Cevap: Reyes Bitti İddiası !

Tarafsız bir scout olarak fikirlerini alalım Mehmet :)

Ben iş yapar diyorum, kendi ligimizi ve futbolumuzu biraz dev aynasında görüyoruz.

Kesinlikle yapar diyorum Ozgur.

Ben bizim insanlarimizin kendilerine dev aynasinda bakmalarina inanamiyorum acikcasi. Avrupa'da bircok oyuncu var. Adi bizle gecse, herkez burun kivirir. Baska bir takima gidip, karsimiza ciksa, gol atar. Vay be deriz. Boyle cok ornek var.

Reyes'in teknik kapasitesi ust duzey. Istikrar cok onemli evet. Ama Turkiye'de, taraftarin verdigi ilgi ile belki daha "rahat" bir ortam saglayabilir. Sonucta bizim insanimizin futbolcusuna gosterdigi ilgiyi bircok ulkede gostermiyorlar. Reyes gibi oyuncularda iyi etki birabilir. Reyes bu ligin defancilarinin bas edemeyecegi bir kanat oyuncusu. Bencil oynasa bile Atletico'da, oynadigi maclarda bircok kisinin gozu Reyes'in ustunde oluyor.

Bence kesinlikle iyi bir transfer olur.

reyes ruhsuz falan deniyor ama o adam maneviyat açı .. ona sevgi ilgi verirseniz bir o kadar alırsınız . . takım için savaşan bir oyuncuya dönüşür reyes.

anzi talip olmuş,bizim teklifin iki katı önermişler, yüreğimin yağı eridi....,

bu arada ayhan akbinde tulunla birlikde yeni oluşumda imiş,bugün ntv radyoda dinledim adamı, daha dün Galatasaray hakkında

söylemediği laf bırakmayan bu adam reyes şöyle reyes böyle ,alınacak falan filan diyordu, net bir şekilde o ne derse tersi doğrudur ...

Bu kadar gereksiz,mantıksız,çıkarcı,saçma,anlamsız,parazit,zaman zaman kulübü sömüren,itici,futboldan bihaber,IQ sorunu olan,boş,beleş bir adam daha olamaz.Çıkarcı,iki yüzlü herif.Galatasaray üzerinden para kazanmak dışında herhangi bir amacı ve vizyonu olmayan bir adam.Evet çok sinirlendim.Uzak dursun,hemde çok uzak dursun bu kulüpten.

Reyes 19 numarayı giyer gelirse :)

gece transfer haberi çıkar :o koyarız ;)

Ben sene başı çok istiyodum gelmesini nazlanınca açıkçası soğudum baya. Ama olur yine de bence. Gününde olunca tutulamıyor özellikle Atletico maçlarında fena dağıtmıştı bizi. Geçen sene de iyiydi baya ama bu seneki durumunu bilmiyorum tabi hiç. Ama yaratıcı bi kanat oyuncusu lazım sonuçta. Tek endişem Terim'in yine Kazım'ı oynatıp Reyes'i sola atması olur. O zaman bi b.ka yaramaz işte bu transfer.

oynamadı

manzano 2 oyuncugu degişikligi yaptı maçta . reyesi düşünmedi bile .. maçı anlatan ispanyol abide galtasaraylı birşeyler dedi

en azından frikik atıyor adam çok sıcak bakmasamda yoklukta gideri var Reyes'in

Geri
Üst Alt