Reyes Bitti İddiası !

Cevap: Reyes Bitti İddiası !

Muslera gelmeden önce ismi vardı.İsmi geldi Türkiyeye.Ujfalujide ya Elmander hangimiz burda öğrendik onların isimlerini. Felipe Melo bütün dünya tanıyor demekki isim önemliymiş.

Ama seni şöyle kandırırlar çok da kolay yutarsın. Carrusca çok büyük futbolcu olacak.Sta.ncu süper hele pino. Senin mantığın bu işte.

Senin gördüğünü Real Madrid Arsenal A. Madrid Sevilla Benfica GÖREMEMİŞ

Bir cümlemden bunları çıkardın demek.

Ben artık çift forvetten vazgeçeceğini sanmıyorum hocanın, Baros'tan vazgeçse bile daha iyisini almak için vazgeçer ancak. Ayrıca Reyes'e 4 vereceğine 2-3 daha ekle Gökhan Töre'yi al. Kontenjana takılmaz, yedek kalsa sorun yapmaz. Reyes'i iki maç yedek bıraksan hemen zırlamaya başlar. Ayrıca, Pino'yu çağıralım o dursun kenarda işte. İki kanatta da oynar. Arabistan'da çok iyi oynuyormuş ama çok mutsuz orada. Ben bütçenin Reyes'e harcanmasına karşıyım açıkçası. Yabancı kontenjanı olmasa hemen alınsın derdim ama Gökhan Töre gibi bir adam varken verilen paraya yazık olur.

bence reyes i fatih terime dayatiyorlar gibime geliyor cunki fatih terimin en sevmedigi oyuncu tipi ... :confused:

Ben Reyes'in yeteneklerine ya da kariyerine hiçbir zaman laf söylemedim,söyleyemem zaten.Benim söylediğim şey şu Reyes istikrarsız,oyun içinde kaybolan,oyundan çabuk düşen bıkan ve fazla bireysel bir adam olduğu için buradaki futbol ona ağır gelir.Burada onu bezdirirler yani sadece forması çıkıp oynamaz futbolcunun demek istiyorum.Farkındaysan baltaların olduğu bir ligde oynuyoruz,burada vücudunu koyarak değil tekme tokat girişerek adamı bezdiriyorlar.İşte bu adam da buna uyum sağlayamaz benim tek söylediğim bu.

Gelirse de her türlü destekleriz,her türlü kapağı yemeye de razıyım tabi ki.Ama ben başarılı olacağını düşünmüyorum.Şimdi anladın mı ne dediğimi?

yaw reyes kazımın yerıne oynarsa yabancı kontenjanı için türk forvet lazım oda mevlüt

sol bek için türk alınırsa süper olur.

yerli forvet gelecekse alınsın.

AS Gazetesi'ne göre, Reyes'in yeni taliplisi Tottenham. Fakat biz çoktan Atletico ile anlaşma sağlamışız. Hatta Albacete maçında vedaya hazırlanmış Reyes.

Podolski,Mertens,Leto,Ekoko veya Traore. En formda 5 kanat oyuncusu bunlar. Gidip yillardir lesh olan bir adami almayiz insallah. Riera 2 olur.

osmnd öyle oynicas:

-----------------Melo--------Selcuk I.----------------------

--Reyes--------------------------------------Amrabat------

--------------------Elmander-------------------------------

---------------------------Baros-------------------------

osmnd öyle oynicas:

-----------------Melo--------Selcuk I.----------------------

--Reyes--------------------------------------Amrabat------

--------------------Elmander-------------------------------

---------------------------Baros-------------------------

+ muslera = 6 yabanci

defans 4 lusu hepsi yerli olmasi lazim ozaman

madridatleticos

Reyes out of the squad as Manzano confirms that he is negotiating with Galatasaray

ikinci forvet ss olarak oynar gelicekse,elmander arkasında.

Arsenal'e gittiği dönem en çok beğendiğim futbolculardan biriydi ancak yeteneğini doğru kullanamadı zamanla. Bunda sıla hasreti çekmesinin etkisinden çok dem vurulduğu için önce Real sonra da Athletico Madrid'e gitti. Kısa Benfica döneminin ardından Madrid'de 2 sezon iyi oynadı diyebiliriz ama ne olursa olsun Reyes'in gelmesi kumar olacak.

Adamda her özellik var, kalbur üstü hızı var, tekniği üst düzey, şutları ve çalımları da çok iyi, mental zekasına da keza iyi diyebiliriz. En büyük sorunu ise istikrar, bunu aşabileceğine inansam direk gelsin derim ama çok güvenemiyorum, her ne kadar Reyes gelince Riera gider gözüyle bakılsa da Reyes'in gelişi, Riera'nın performansını da yükseltebilir.

Riera'yı 2-3 milyona İspanya'da bir takıma okutabilirsek yerine Reyes kumarı alınabilir.Çok da mantıklı bir hamle olur.

Kumar oynamayalım, Podolski'yi alalım.

reyes espanyol maci kadrosundan cikarlismis. yeni bir ipswich vakasi ile karsi karsiyayiz. (belki)

rierayi gec olmadan, 2 milyon veren varsa, yollayalim yahu, en azindan adama yillik verilen paralardan kurtuluruz ama riera da mal degil ki bu paralari brakip gitsin

riera ve geelcek forvete göre barosu yollayabiliriz.

baros ama kalabilirde, eger yedek oturmayi dert etmicekse.

Reyes için flaş karar! - Futbol

güliyim bari bizimle transfer görüsmesi yaptigi icin kadroya almamis ,ada zaten yedek kulübesinde oturmakta kici düm düz oldu simdide kadrodan cikarmis hic sasirmadin , eger F.T bu adami alirsa hüsrana ugrar

Görünen o ki Reyes yolda...İstemediğim bir transfer olsada hayırlısı olsun... Umarım son anda pürüz çıkar...

Geri
Üst Alt