Reyes Kadroya Alınmadı!

Cevap: Reyes'e Galatasaray Kesiği

Podolski neden bu saatten sonra zor olur?Bişey mi kaçırdım?Transfer mi oldu baska takıma?

Poldi gol attıkça bizden daha fazla uzaklaşıyor malesef ..

neden uzaklassin 4 milyon yillik kazanc verirsin gelir bu parayi avrupada sayili takimlar verebilir bu parayi milan bile vermez maglum italyada ekonomi krizi var zaten milan inda istedigine inanmiyorum

şeref aydın klüplerin anlaştığını yazıyor twitterında. muhtemelen oyuncumuz olacak artık reyes. hayırlı olsun diyip bize desteklemek düşer bundan sonra. inşallah istekli ve iştahlı bir reyes görürüz burda

saçmalık... hala geleceğine inanmak istemiyorum

podolski ilk defa bukadar gol atmiyorki? zaten bilinen futbolcu.istesek alinir

Reyes... :mad::mad:

Podolski...:b5::b5:

İnşallah gelir ya iyi bir podolski mi iyi bir reyes mi diye sorarsanız ben direk iyi bir reyes derim net, ama her zaman iyi oynamıyor.

Reyes+Olic+Kinder Süpriz şeklinde bir transfer dönemi umuyorum.O süpriz de Türk solun bir zahmet.

Aslında gelsin lan bu adam.

Geliyor gibi. Hayırlısı olsun,umarım beklentilerimizi boşa çıkarmaz.

reyes alınırsa podolski yatar renktaşlarım :(

Bu adamı aldık galiba he?

Nedir durumlar takip edemiyorum forumu bir haftadır

Podolski cok abartılıyor ozellikle forumda, eger ıkı oyuncuda potansıyelını yansıtırsa Reyes efsane, Podolski sadece guzel bir anı olur, su sartlarda 4-5 € Reyes'i almak, Podolski'ye 10-12 € vermekten daha mantıklı kaldıkı Reyes mi ? Pdolski mi ? dıye sorsanız dusunmeden Reyes derim, Podolski topla yeterince yaratıcı değil son vurusları ıyı kondısyonu yuksek olsada Reyes'ın Playmaiker, topla yaratıcılık gibi ona gore ustun tarafları var bize lazım olan su donemde de yaratıcı oyuncu.

Geri
Üst Alt