Rezan Epözdemir, Galatasaray'da 'Karaborsa Bilet Satışı' İddialarıyla İlgili Suç Duyurusunda Bulundu

Çok iyi hoş. Peki bu istekleri gerçekleştiğinde ve gerçekten bir suçları yoksa yöneticilerin kendisi GS üyeliğinden istifa edecek mi mesela?
Ortada bir iddia var, araştırılsın diyen adam iddia asılsız olsa bile niye istifa etsin ki. Sende de epey bi Dursun sevgisi varmış ha.

Çok iyi hoş. Peki bu istekleri gerçekleştiğinde ve gerçekten bir suçları yoksa yöneticilerin kendisi GS üyeliğinden istifa edecek mi mesela?
Karaborsa işinin olduğuyla ilgili bir çok done var.

Yöneticiler direkt müdahil olmasa dahi bu süreci tespit edememiş ve önüne geçmiş olamamak da bir ihmaldir ve işini doğru yapamadığını gösterir.

Abi anlamıyorum ki ülkede ne doğru işliyor varsa böyle bir durum yetkili merciler araştırıp, netleştirip kamuoyunu aydınlatmalı aylarca konuşulacak bir mevzu değil ki bu yaparsın tespitini, olumlu, olumsuz paylaşırsın herkes de ona göre hareket eder.

İddia asılsız bile olsa böyle bir endişe taşıyıp sürecin araştırılmasına destek olan kişiyi ihraç etme fikri de kuzey kore yönetiminde filan olur herhalde, adamı tebrik etmeliyiz.

Şimdi dursun düşünsün diyeceğim de ucu gene bize dokunacak. Olayların bu noktaya gelmesine müsade etti. Göz yumdu. Savcılıkta devreye girdi artık.

Ayıkla pirincin taşını şimdi.
ordan bize ciddi dokunacağını sanmıyorum - sosyal medyada iki uğraşırlar o kadar - poizsonunu yetkisini kötüye kullanan biri ortaya çıktığında ve bu kanıtlandığında yönetim pasif kalırsa - o zaman dokunur işte.

olursa öyle bir şey - anında bileti kesilir - üyelikten ihraç edilir - ve bu baya baya gözüne sokulur mdyanın "bakın sıkıntı ortaya çıktı , gerekeni yaptık" havasıyla - fakat şu yönetiminde bu işi kurcalayanlara suç duyurusu işide vardı sanırım, orası biraz tatsız. Suçsuzsan "iyi kardeşim soruştur" dersin. karşı hamle olayı can sıkıcı hafif.

ordan bize ciddi dokunacağını sanmıyorum - sosyal medyada iki uğraşırlar o kadar - poizsonunu yetkisini kötüye kullanan biri ortaya çıktığında ve bu kanıtlandığında yönetim pasif kalırsa - o zaman dokunur işte.

Bize dokunacak derken başka bir durumu kastettim. Daha detaylı yazmam gerekirdi. Benim hatam.

Yönetimden birileri bu işin içinde olsa dahi görevi kötüye kullanma gibi suçlardan dolayı kulübe maddi olarak zarar geleceğini düşünmüyorum. Sonuçta genel kurul bu insanları kulübü yetki alanları dahilinde yönetmesi için görevlendirdi. Kişiler ceza alsa bile kulüp ceza almayacaktır. Bir de tam tersine bu olaylar sonrası kulübün uğradığı maddi zarar var. Mağdur biziz aslında.

Mesajımda manevi zararları demek istedim. Hiç hoş olmayan bir olay. Prestij kaybı ister istemez olur. Bu olayı sürekli yurtiçi, yurtdışı basında gündeme getirip kaşıyacak şikeci ve tinerci camiasına ait trol yazarlar var. Bu gibi olaylar nedeni ile kulüp manevi zarara uğrayacaktır diye düşünüyorum.

Bize dokunacak derken başka bir durumu kastettim. Daha detaylı yazmam gerekirdi. Benim hatam.

Yönetimden birileri bu işin içinde olsa dahi görevi kötüye kullanma gibi suçlardan dolayı kulübe maddi olarak zarar geleceğini düşünmüyorum. Sonuçta genel kurul bu insanları kulübü yetki alanları dahilinde yönetmesi için görevlendirdi. Kişiler ceza alsa bile kulüp ceza almayacaktır. Bir de tam tersine bu olaylar sonrası kulübün uğradığı maddi zarar var. Mağdur biziz aslında.

Mesajımda manevi zararları demek istedim. Hiç hoş olmayan bir olay. Prestij kaybı ister istemez olur. Bu olayı sürekli yurtiçi, yurtdışı basında gündeme getirip kaşıyacak şikeci ve tinerci camiasına ait trol yazarlar var. Bu gibi olaylar nedeni ile kulüp manevi zarara uğrayacaktır diye düşünüyorum.
çözüm kesin abi - passolig o şu bu umrunda olmasın - TFF ile de konuş - kendi biletini kendin sat gitsin ya . ne aracı - ne komisyon ...ya da kendin anlaş biriyle , gerekirse millet gene gitsin 8 de fiziksel bilet alma kuyruğuna girsin , onun çileside keyfide ayrıydı.

genel anlamda 1 yere mecbur kalmak katakulliyi getirior TR de işte.

gördük fener doldurdu bizim deplasman maçlarında tribünleri paşada falan ...kendi maçlarında %40 -%50 satış / izin aldı güya misal...

asla tamamen önüne geçemezsin - fakat yok uA ya ekstra bilet - ya da tanıdık manıdık kontenjandan bu tarz işler -çok yaş işler.

Kulübün buradan zarar görmeden çıkacağını sanacak kadar saf olarak hayatıma devam etmek istiyorum.

Konunun detaylarından çok çekindiklerini zannetmiyorum her kulüpte senelerdir olan mevzular yönetimin derdi Florya'yı yapana kadar kulübün başında kalmak zaten Dursun'da toplantıda direkt Florya'yı istemeyenler yapıyor diyerek söze başlamıştı.

Konunun detaylarından çok çekindiklerini zannetmiyorum her kulüpte senelerdir olan mevzular yönetimin derdi Florya'yı yapana kadar kulübün başında kalmak zaten Dursun'da toplantıda direkt Florya'yı istemeyenler yapıyor diyerek söze başlamıştı.

İlk başta bende kesinlikle bu şekilde düşündüklerini sanıyorum. Dediğine göre Fatih Altaylı olayları kendi hesabında paylaşmadan dursunun yanına gitmiş. Dursunun dedikleri doğru ise konuyu hiç önemsememiş. Kol kırılır yen içinde kalır cevabı zaten adamın niyetini gösteriyor.

Bunlar bir de Fatih Altaylı'ya güvendiler. Bir önceki kurulu hatırlayın. Florya ile ilgili olan. Fatih çıktı ben dursun başkanın sonuna kadar yanındayım florya onun dediği şekilde yapılmalı dedi.

Rezzanın dünkü olayı asıl sürpriz olan. Bunu hiç beklemediklerine eminim.

Şimdi ise tutuşmuş vaziyette olduklarını düşünüyorum. Sonuçta olay savcılığa iletildi artık.

Büyük ihtimal ile dursun floryayı bir daha gündeme getiremeden gitmek zorunda kalacak.

Sanırım Dursun'dan bu karaborsa muhabbeti yüzünden kurtulacağız. Keşke önce Dursun gidip sonra Okan gitseydi ama dava falan aylar sürer şimdi, Okan'da fener maçından sonra kovulur büyük ihtimalle. Bunları söylemekten dolayı hüzünlüyüm, dertliyim ama gerçekler malesef acıdır arkadaşlar

Haklarındaki iddialara rağmen nasıl Galatasaray'ı nasıl yönetecekler?

Beyler bu seneyi zaten kaybettik bu fırsattan istifade kurtulup yeni aklı başında bir yönetim seçmeliyiz. Umarım bu şekilde olur

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Birşeylerin döndüğü bariz belli
Yurtdıșında adamlari fena tokatlıyorlardı
Ebay platformu üzerinden herifler fena vurgun yaptı
Dandik dundik lig maçı olsun CL maçı olsun passolig üzerinden bilet bulmak imkansızdı anında tükeniyordu güya
Son YoungBoys maçında passo üzerindan sallaya sallaya bilet alabildim maç günü birde, her blokta bilet vardı
Derbi maçlarında felan kulüp bilet transferi kapalı açıklamasını yapmasına rağmen Ebayde herifler bizim için sorun değil biz ayarliyoruz sıkıntı yok diyorlardı her bloktan istediğin kadar ayarlarız diyorlardı
Derbi günleri fena vurgun yaptılar kale arkası biletlerini bile leblebi satar gibi 400 500 euro ya sattılar
Vurgunun boyutunu siz düşünün

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

Renktas bazen sen de D.Ö yönetimini savundugunu hissediyor musun
Ben öyle hissediyorum mesela
Her mevzuda bu yönetimi birazcık birazcık korumaya çalışıyorsun
Artık senin Niyazi Yelkencioglu felan olduğunu düşünmeye başlayacağım.
Yani adam tüm iddiaların araştırılması için haklı olarak suç duyurusunda bulunmuş
Ki tüm olayların aydınlatılması lazım
Ben neden divan kurulunu canlı izleyemiyorum mesela..
ve yönetimden bir kişinin bile bu iddialar karşısında açıklamasını duymuyorum
Demem o ki adam niye gerçeklerin açığa çıkmasını istedi diye ceza alacak
Dumanın kaynağının araştırılması gerekiyor. Ateş mi başka bir şey mi
Zamanında Altaylı'nın kulüpte fatura menajere kesilmiş ama muhasebe kayıtlarında olmayan bir fatura diye iddiası vardı sözde o faturayı ortaya çıkaracaktı sonra öyle bir fatura olmadığı iddianın yalan olduğu söylendi Altaylı'da çıkaramadı ortaya. O yalan iddia yüzünden GS' ye çamur atmaya kalkıldı. Delil yada yapıldığına şahit olduysan zaten gitmelisin savcılığa. Duyum- dedikodu üzerine savcılığa bence gidilmez. Yönetime de gitmezsin direk Genel Kurul var, Divan var yeterli imza ile orada önerge sunup bunların yönetimden bağımsız araştırılmasını sağlayabilirsin. Altaylı elimde belgeler var diyor mesela o gitmeliydi savcılığa o belgelerle yada Rezan Epözdemir giderken Altaylı'yla gitmeliydi sadece duyum üzerine bir şikayettense somut belgelerle şikayet etmeliydi aslında demek istediğim bu. Yoksa bizim GK'de dedikonun haddi hesabı yok. Herkes dedikodu üzerine şikayet ederse kulüp yönetilmez hale gelir önünü alamazsın, Polat dönemi sonrası idari ibranın önünü alamadığın gibi.
Daha önceki bir mesajımda cevabımı verdim. Yönetimi koruyor olsam tüm iddialar araştırılsın demem.

Geri
Üst Alt