- 18 Temmuz 2009
- 81.983
- 239.453
- 5.263
Niye istifa ediyor, ne alaka?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak elmas istifa et demis diye dedikodu var.Niye istifa ediyor, ne alaka?
Niye istifa ediyor, ne alaka?
Yönetim Kurulu toplantısında Köksal Ünlü ile arasında tartışma çıkmış. Elmas, ikisininde istifasını istemiş. Anladığım bu.
Bence istifadan döndürür Burak Elmas. Şu anda medyada fazlası ile bilgi kirliliği var. Burak Elmas'ta senin dediğini kendilerine söyler ve istifalarını durdurur bence.Rezalet olur. TFF ile savaşalım deyip kendin parçalanırsan kimse seni ciddiye almaz.
buragı kim dinler artıkBence istifadan döndürür Burak Elmas. Şu anda medyada fazlası ile bilgi kirliliği var. Burak Elmas'ta senin dediğini kendilerine söyler ve istifalarını durdurur bence.
Tff'ye karşı hakkımızı arayacağız dedi başkan ilkönce Divan kurulunda bunu dediği için eleştirildi sonra taraftarı arkasında durmadı bunu da anlamıyorum adama diyorsun ki hakkımız koru ama bunu dediğin adamın mücadelsinin arkasında durmuyorsun camia olarak bu adam o zaman nasıl tek başına mücadele etsin? Burası Türkiye burada arkanda taraftar desteğin yoksa ne kadar haklı olursan ol o hakkını alamazsın. Ama bizim taraftar Tff'den çok kendi yönetimine vuruyor her fırsatta.Rezalet olur. TFF ile savaşalım deyip kendin parçalanırsan kimse seni ciddiye almaz.
Yayını izleyelim ben de merak ettim.Tff'ye karşı hakkımızı arayacağız dedi başkan ilkönce Divan kurulunda bunu dediği için eleştirildi sonra taraftarı arkasında durmadı bunu da anlamıyorum adama diyorsun ki hakkımız koru ama bunu dediğin adamın mücadelsinin arkasında durmuyorsun camia olarak bu adam o zaman nasıl tek başına mücadele etsin? Burası Türkiye burada arkanda taraftar desteğin yoksa ne kadar haklı olursan ol o hakkını alamazsın. Ama bizim taraftar Tff'den çok kendi yönetimine vuruyor her fırsatta.
Durumu abartıyorsunuz da demediler. Tff haklı siz haksızsınız dedi bazıları.Yayını izleyelim ben de merak ettim.
Bugün Divanın geneli abartıyorsunuz dedi sanırım, durumun farkında bile değiller.