Rezan Epözdemir

Tamam 28-29 Temmuz'da yapılmış bu konuşma çıkmış kendi hakkını ve/veya Galatasaray 'ın Fatih Terim 'in hakkını savunmuş bir yönetici sonuna kadar katılıyorum ama bunun sonucu ne oldu ?

Rezan Epözdemir bu kadar sivri çıkışları oldu da ne oldu yani, Galatasaray 'ın hakkını yedirmedi mi ? Fatih Terim 'e haksız bir ceza daha verilmedi mi ? 5 maçtır üst üste VAR tarafından maçlarımız katledilmedi mi ?

Bence bunun yolu sivri çıkışlar yapmak, mikrofon karşısında bağırmak ağır ithamlarda bulunmak değilmiş bunu öğrenmiş olduk. Rezan Epözdemir gitsin başka bir yönetici gelsin aynı tavrı korusun 1 ay içinde onu da sustururlar ama verdikleri ağır cezalar yüzünden ama siyasi sebepler yüzünden yine sonuç aynı olacak

Gerçekten güzel noktalara da değiniyordu korkmadan açıklamalarını yapıyordu ama bunun sonucu Galatasaray'a nasıl yansıdı ? yorumu sana bırakıyorum

Umarım sessizliğe daha fazla katlanamadığından istifa etmiştir

Yönetim Kurulu toplantısında Köksal Ünlü ile arasında tartışma çıkmış. Elmas, ikisininde istifasını istemiş. Anladığım bu.

Rezalet olur. TFF ile savaşalım deyip kendin parçalanırsan kimse seni ciddiye almaz.

Başka istifasını istemiş deniyor Köksal Ünlü ile birlikte. Eğer bu başkanın kararı ise yanlış olur en azından zamanı yanlış olur.

Rezalet olur. TFF ile savaşalım deyip kendin parçalanırsan kimse seni ciddiye almaz.
Tff'ye karşı hakkımızı arayacağız dedi başkan ilkönce Divan kurulunda bunu dediği için eleştirildi sonra taraftarı arkasında durmadı bunu da anlamıyorum adama diyorsun ki hakkımız koru ama bunu dediğin adamın mücadelsinin arkasında durmuyorsun camia olarak bu adam o zaman nasıl tek başına mücadele etsin? Burası Türkiye burada arkanda taraftar desteğin yoksa ne kadar haklı olursan ol o hakkını alamazsın. Ama bizim taraftar Tff'den çok kendi yönetimine vuruyor her fırsatta.

Kol kırılır yen içinde kalır, mevzu tartışma ise saçmalık. Hatta bu yönetimin en büyük eksiği ateşli tartışma

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Tff'ye karşı hakkımızı arayacağız dedi başkan ilkönce Divan kurulunda bunu dediği için eleştirildi sonra taraftarı arkasında durmadı bunu da anlamıyorum adama diyorsun ki hakkımız koru ama bunu dediğin adamın mücadelsinin arkasında durmuyorsun camia olarak bu adam o zaman nasıl tek başına mücadele etsin? Burası Türkiye burada arkanda taraftar desteğin yoksa ne kadar haklı olursan ol o hakkını alamazsın. Ama bizim taraftar Tff'den çok kendi yönetimine vuruyor her fırsatta.
Yayını izleyelim ben de merak ettim.

Bugün Divanın geneli abartıyorsunuz dedi sanırım, durumun farkında bile değiller.

Burak elmas nihat abisini üzmek istemiyor anlaşılan!

Geri
Üst Alt