Rezerv Lig Maçlar ve Analiz Başlıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bu maçları Trt spor yada A spor da yayınlatırlar en olmadı kulüplere izin versinler Youtube'tan yayınlamaları için. Antalya'nın kadro bayağı ciddiydi Beknaz'ın falan oynamasına sevindim bu ligte gelişebilir belki.
Birkaç sürpriz yayın hakkını daha alabileceği iddia edilen TRT Spor’da olacağı şu an için resmiyet kazanan tek organizasyon İtalya Kupası. Önümüzdeki günlerde TFF 1'inci Lig ve Rezerv Lig maçlarının da İtalya Kupası’nın yanına eklenebileceği tahmin ediliyor

Hayalimde Beknaz hattrickini tamamladi ikinci yarida

İlk maç bitti ama bizim hocamız kim bilmiyoruz hâlen.

Yılmaz
İrfan-Aslanboğa-Umut-Taşdemir
Efe-Baran
Atalay-Emirhan-Beknaz
ZMS

T.D. Ferda Cevizci

Bu şekilde olunca bir tadı olmuyor malesef. Bu ligin bir amacı yok. Fiziksel açıdan maç kondisyonunu sağlamış oluyorsun oyuncuların ama oyuncuların gelişiminin sağlanacağını pek düşünmüyorum. Daha yarışmacı bir ligde oynatabilirsek o zaman oyuncuların gelişimini görebiliriz.
skor.webp

kadrolar.webp

Ekran Alıntısı.webp

Bu şekilde olunca bir tadı olmuyor malesef. Bu ligin bir amacı yok. Fiziksel açıdan maç kondisyonunu sağlamış oluyorsun oyuncuların ama oyuncuların gelişiminin sağlanacağını pek düşünmüyorum. Daha yarışmacı bir ligde oynatabilirsek o zaman oyuncuların gelişimini görebiliriz.Ekli dosyayı görüntüle 172918
Ekli dosyayı görüntüle 172919
Ekli dosyayı görüntüle 172920
Emre taşdemir burda bile 45 dakika oynayabilmiş

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt