RFS Karşısında İlk 11'imiz!

Haydi Cimbomb

Kasimpasa maçında puan kaybının rotasyon yüzünden olduğunu düşünüyor çok acı cok

Bu sezonun ideal 11'i bu. Icine etme hocam.

Icardi sisko, bay sadece bogusuyor, sara 18milyonluk kazik

Ben rigaya puan kaybedecigimizi dusunuyorum

Haydi bakalım inşallah peş peşe golleri bulduğumuz, rahat ve farklı kazandığımız bir maç olur inşallah inşallah

İdeal 11,çakar geçeriz.

Mertens yorumu tamam da İcardi antrenman kaçırmadı o ne alaka? Takım izni biter bitmez geldi ve katıldı idmanlara. Takıma 2 gün izin verilmesi sıkıntı burda.
Hocam adam 1 ay sakatlık yüzünden oynamadı. Geçen hafta çarşamba istanbul’a döndü, maçlar vs derken toplasan 3-4 antrenman yapmamıştır sakatlık sonrası. Takıma 2 gün izin verilmesi normal, aksi halde ters teper ama zaten 1 aya yakın Arjantin’de vs takılmış Icardi için normali ve olması gereken takıma yetişmesi için bu 2 günlük arada özel antrenör eşliğinde çalışmasıydı ama konu Icardi olunca ona da 2 gün izin verildi. Antrenmansızlık yanına bir de yol yorgunluğu eklendi. Pazar-Perşembe arası Milano’ya git-gel Riga’ya git. Sadece bu bile yorgunluk sebebi.

Bu arada ben niye Icardi oynuyor demiyorum. İkisi bir arada oynamamalı diyorum. Bu takımın bizi vuracağı tek yer fizik. Öteki türlü kalite fark etmez.

Umarim Kerem yerine Efe oyuna alinir.

Yusuf demir yine yok. Mertens in yerine gayet koyabilirdik

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu jelert su dandik takima karsi bile ilk 11 de degil, sorun nerde? Bu herif gecen yil CL de mac oynuyordu, sorun oyuncuda olamaz yani.
Jelert kumda oynasın. Bu sene bişey beklemeyin ondan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açılımını bilmediğim takımın açılımını ogretirse bu takım, tozlu sozluklerimden yeni küfürler ararım

Hocam adam 1 ay sakatlık yüzünden oynamadı. Geçen hafta çarşamba istanbul’a döndü, maçlar vs derken toplasan 3-4 antrenman yapmamıştır sakatlık sonrası. Takıma 2 gün izin verilmesi normal, aksi halde ters teper ama zaten 1 aya yakın Arjantin’de vs takılmış Icardi için normali ve olması gereken takıma yetişmesi için bu 2 günlük arada özel antrenör eşliğinde çalışmasıydı ama konu Icardi olunca ona da 2 gün izin verildi. Antrenmansızlık yanına bir de yol yorgunluğu eklendi. Pazar-Perşembe arası Milano’ya git-gel Riga’ya git. Sadece bu bile yorgunluk sebebi.

Bu arada ben niye Icardi oynuyor demiyorum. İkisi bir arada oynamamalı diyorum. Bu takımın bizi vuracağı tek yer fizik. Öteki türlü kalite fark etmez.
Geçen hafta değil, İcardi 18 Eylül'de İst'a döndü, gelir gelmez takımla antrenmanlara başladı hatta. Fb maçı öncesi. Döndüğünden beri antrenman kaçırmadı. Yol yorgunluğu nedir hem yav adam özel jetle gitti Fransa'ya. Uçakta yatak bile var. Hadi Arjantin desek uzun sürüyor desek neyse. İst'da özel araçla bir yere gitmesi bile daha çok yorardı.

Özel antrenör işleri falan İcardi için hayal. Bunu şimdiye kadar görmüş olmanız gerekirdi.
2 yılı aşkındır bizde, bir kez koşu bandında gördüm o kadar. Zaten bunları yapıyor olsa 29 yaşında buraya düşmezdi.

İcardi-Mertens birlikte oynama mevzusunda hemfikirim bu arada. 700 bin euroluk takımla oynuyoruz diye bir şey demiyorum.

Son düzenleme:
Bu jelert su dandik takima karsi bile ilk 11 de degil, sorun nerde? Bu herif gecen yil CL de mac oynuyordu, sorun oyuncuda olamaz yani.
sorun oyuncuda şu an için

yanından kelebek geçtiğinde düşmeyecek seviyeye geldiği zaman sorunu başka yerde arayabiliriz

Sezon başından beri en iyi oynadığımız kadroyla sahadayız. Torreira, Sara, Mertens orta üçlüsü bozulmamalı. Yunus ve Barış kanatlarına, Jakobsun ileri çıkışlarına, Sanchez Abdülkerimin uyumuna ve İcardi'nin bitirişine güveniyoruz, şov yapacak. Haydi Aslanlarım 2/2 olsun.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt