- 10 Nisan 2013
- 53.438
- 33.310
- 2.993
begendıyse evine götürsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
begendıyse evine götürsün
Hocam adam 1 ay sakatlık yüzünden oynamadı. Geçen hafta çarşamba istanbul’a döndü, maçlar vs derken toplasan 3-4 antrenman yapmamıştır sakatlık sonrası. Takıma 2 gün izin verilmesi normal, aksi halde ters teper ama zaten 1 aya yakın Arjantin’de vs takılmış Icardi için normali ve olması gereken takıma yetişmesi için bu 2 günlük arada özel antrenör eşliğinde çalışmasıydı ama konu Icardi olunca ona da 2 gün izin verildi. Antrenmansızlık yanına bir de yol yorgunluğu eklendi. Pazar-Perşembe arası Milano’ya git-gel Riga’ya git. Sadece bu bile yorgunluk sebebi.Mertens yorumu tamam da İcardi antrenman kaçırmadı o ne alaka? Takım izni biter bitmez geldi ve katıldı idmanlara. Takıma 2 gün izin verilmesi sıkıntı burda.
Icardi sisko, bay sadece bogusuyor, sara 18milyonluk kazik
Ben rigaya puan kaybedecigimizi dusunuyorum
Bu avatar ne reis yavIcardi sisko, bay sadece bogusuyor, sara 18milyonluk kazik
Ben rigaya puan kaybedecigimizi dusunuyorum
Jelert kumda oynasın. Bu sene bişey beklemeyin ondan.Bu jelert su dandik takima karsi bile ilk 11 de degil, sorun nerde? Bu herif gecen yil CL de mac oynuyordu, sorun oyuncuda olamaz yani.
Geçen hafta değil, İcardi 18 Eylül'de İst'a döndü, gelir gelmez takımla antrenmanlara başladı hatta. Fb maçı öncesi. Döndüğünden beri antrenman kaçırmadı. Yol yorgunluğu nedir hem yav adam özel jetle gitti Fransa'ya. Uçakta yatak bile var. Hadi Arjantin desek uzun sürüyor desek neyse. İst'da özel araçla bir yere gitmesi bile daha çok yorardı.Hocam adam 1 ay sakatlık yüzünden oynamadı. Geçen hafta çarşamba istanbul’a döndü, maçlar vs derken toplasan 3-4 antrenman yapmamıştır sakatlık sonrası. Takıma 2 gün izin verilmesi normal, aksi halde ters teper ama zaten 1 aya yakın Arjantin’de vs takılmış Icardi için normali ve olması gereken takıma yetişmesi için bu 2 günlük arada özel antrenör eşliğinde çalışmasıydı ama konu Icardi olunca ona da 2 gün izin verildi. Antrenmansızlık yanına bir de yol yorgunluğu eklendi. Pazar-Perşembe arası Milano’ya git-gel Riga’ya git. Sadece bu bile yorgunluk sebebi.
Bu arada ben niye Icardi oynuyor demiyorum. İkisi bir arada oynamamalı diyorum. Bu takımın bizi vuracağı tek yer fizik. Öteki türlü kalite fark etmez.
sorun oyuncuda şu an içinBu jelert su dandik takima karsi bile ilk 11 de degil, sorun nerde? Bu herif gecen yil CL de mac oynuyordu, sorun oyuncuda olamaz yani.