ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

ka kazim alinsin.nasil olur sonrada u19 larla antrenman yaptirilsin.

Arda yada Elano defans yapmayan adamlar degilki

M.Sarp zaten devamlı pres yapan bir adam

Sanırım sen orta sahayı top gecmesin istiyorsun

Ama o zaman senin orta sahada 10 tane adamla oynaman gerekir ki hepside Xavi kalitesinde olsun

Adamlar orta sahayı ne zaman gecse tehlike oluyor

Azıcık adam Servetin yanından gecebiliyor

Yani Servet muhtesem süper oyuncuda suc orta sahanınmı

Elanonun gelip defanstan toplar cıkardıgına bakmak gerek Ardanın kosup adamlara pres yaptıgına da Sabrinin göbekteki 2. sınıf topcuların hatalarını gidermek icin aldıgı sorumluluk yedigi küfürlere bakmak lazım

Herkes biliyor Servet ve Zan gibi adamın önüne degil arda elano koy messi ronaldo yine pek bişey olmaz

ama bizim bikac taraftar savunuyor saygı duyarım görüsünüze

Hayır, sorun o değil!

Bakın siz kollektif futbolu ya da diğer adıyla takım oyununu sanıyorsunuz ki defansa gerekirse forvette yardımcı olur, forvete gerekirse defans oyuncusu da yardımcı olur. Hayır kesinlikle bu değil.

Barcelona'nın defans oyuncuları iyi bunu kabul ederim. Ama iş defans oyuncularında bitmiyor. Siz hiç barcelona'nın baskı yediğini gördünüz mü? Ben hatırlamıyorum. Baskıyı def eden bir orta saha anlayışı var.

Messi, Ronaldo defansa yardımcı olmuyor ama karşı takım atak yaptığında orta sahaya kadar gelip top almak istiyor. Orta saha oyuncuları ise geriden top çıkarıp ileriye taşıyor. İşte Galatasaray'da bu eksik. Ayhan, Mustafa Topal, Barış geriye her zaman geliyorlar ama ileriye pas çıkaramıyorlar. Çıkardıkları pas atak yapan takımın ayağına geçince de çoğalıyorlar ve gol yiyoruz.

Ne malum Sercan'ın cosacagı ne yapmısta o kadar süper sanki Messi gelicek gibi konusuyorsunuz kendi bilir burası Galatasaray Spor Klübü ;) Hagi oynamıs Jardel oynamıs Elano Baros Kewell oynuyor

Sorun Sercanda degil renkdasim .

Naz yapan Bursaspor, Sercan degil bursa ile isi haletsek Sercan zaten bos kagida imza atar. :)

Adem o konuda katılıyorum

Barış yada M.Topal defansif olarak iyi ancak ofansif olarak kötü ve hücum hattımız cok ileride kalıp defansımız geride kalıyor ve arada kopma oluyor

Ancak öncelikle iyi defansif futbolcular alarak yani futbolu daha iyi bilen ve taktigi daha iyi uygulayabilen futbolcular alarak bu konu hallolabilir

Hayır, sorun o değil!

Bakın siz kollektif futbolu ya da diğer adıyla takım oyununu sanıyorsunuz ki defansa gerekirse forvette yardımcı olur, forvete gerekirse defans oyuncusu da yardımcı olur. Hayır kesinlikle bu değil.

Barcelona'nın defans oyuncuları iyi bunu kabul ederim. Ama iş defans oyuncularında bitmiyor. Siz hiç barcelona'nın baskı yediğini gördünüz mü? Ben hatırlamıyorum. Baskıyı def eden bir orta saha anlayışı var.

Messi, Ronaldo defansa yardımcı olmuyor ama karşı takım atak yaptığında orta sahaya kadar gelip top almak istiyor. Orta saha oyuncuları ise geriden top çıkarıp ileriye taşıyor. İşte Galatasaray'da bu eksik. Ayhan, Mustafa Topal, Barış geriye her zaman geliyorlar ama ileriye pas çıkaramıyorlar. Çıkardıkları pas atak yapan takımın ayağına geçince de çoğalıyorlar ve gol yiyoruz.

Zaten bizim dediğimizi demişsin..Bizim defansımız çok iyiymiş de ortasahalar yüzünden gol yiyoruz diyorsun sen..:) yani dediklerinden o çıkıyor....Defansımız berbat, ortasahamız idare eder vaziyette..Defansımız da biraz düzgün olursa bu golleri yemeyiz..Bak Beşiktaşa..Kim çıkarıyor geriden pasları ortasahada..Ernst çok mu büyük topçu? ama bir Ferrari nasıl çekip çeviriyor defansı..FARK yaratıyor adam..

Yönetimin vizyonu geniş ama saçma sapan transferlerde yapabiliyrlar

G.Zan nedir yahu yani sırf milli takımda diye alındı sanırım yada Servet mesela niye milli takımda cünkü iyi türk stoper yok yada Galatasarayda oynadıgı icin aslında defansı full yabancı yapmak gerek var iyi Türk stoperlerde E.Güngör gibi

Adem o konuda katılıyorum

Barış yada M.Topal defansif olarak iyi ancak ofansif olarak kötü ve hücum hattımız cok ileride kalıp defansımız geride kalıyor ve arada kopma oluyor

Ancak öncelikle iyi defansif futbolcular alarak yani futbolu daha iyi bilen ve taktigi daha iyi uygulayabilen futbolcular alarak bu konu hallolabilir

O konu da sana katılıyorum.

Costa'yı tanımıyorum. İşimize yarayacak mı bilemiyorum. Umarım işimize yarar.

Ayrica lig tv ye bakiyorumda haberlerde hic costayi vermiyorlar.acepppppppppp

Costa acaba

Miguel adıyla bildigimiz futbolcumu

Zaten bizim dediğimizi demişsin..Bizim defansımız çok iyiymiş de ortasahalar yüzünden gol yiyoruz diyorsun sen..:) yani dediklerinden o çıkıyor....Defansımız berbat, ortasahamız idare eder vaziyette..Defansımız da biraz düzgün olursa bu golleri yemeyiz..Bak beşiktaşa..Kim çıkarıyor geriden pasları ortasahada..Ernst çok mu büyük topçu? ama bir Ferrari nasıl çekip çeviriyor defansı..

Onların neden gol yemediğini açıklıyayım.

-------Fink---Ernst----Uğur inceman-----

--İsmail-----Ferrari----Sivok---ibrahim Kaş--

Bu 7 oyuncu sürekli kendi yarı alanında... Defansif bir oyun anlayışları var. Sende defansif bir kadroyla çık, 1 gol dahi olsa yeter diye oyuncularını motive et. Sende az gol yersin.

Bakın ben stoperler kötü olsun, orta saha iyi olsun demiyorum. Bir gol yenilirken suçun tamamının stoperlerde olmadığını söylüyorum. Yanlış anlaşılmayayım.

bjk lilari ovmeyin bize.gorduk onlari da .

Onların neden gol yemediğini açıklıyayım.

-------Fink---Ernst----Uğur inceman-----

--İsmail-----Ferrari----Sivok---ibrahim Kaş--

Bu 7 oyuncu sürekli kendi yarı alanında... Defansif bir oyun anlayışları var. Sende defansif bir kadroyla çık, 1 gol dahi olsa yeter diye oyuncularını motive et. Sende az gol yersin.

Bakın ben stoperler kötü olsun, orta saha iyi olsun demiyorum. Bir gol yenilirken suçun tamamının stoperlerde olmadığını söylüyorum. Yanlış anlaşılmayayım.

Mustafa sarp, Mehmet Topal, Barış Özbek'le çıkmadık mı biz de sahaya? Arkada da 4 tane defans yani toplam 7?

https://www101.mackolik.com/Futbol/Mac/288557/Bursaspor-Galatasaray

Bursaspor maçının kadrosuna bak..Arada Ayhan'ı da kullandı Rijkaard ama bu defansif anlayış bize puan kaybı getirdi sadece..Son bir kaç maçta daha ofansif oyuncuları tercih ettik.

Bu adam Şampiyonlar Ligi maçında oynamış ve Wolfsburg şu an Avrupa Ligi'ne kalmış durumda olduğu için alırsak Avrupa Ligi'nde oynayamaz...

Mustafa sarp, Mehmet Topal, Barış Özbek'le çıkmadık mı biz de sahaya? Arkada da 4 tane defans yani toplam 7?

Onuda açıkladım daha demin.

Mustafa Sarp, Mehmet Topal ve Barış'ın top kaptırma yüzdeleri çok yüksek. Ayrıca bu adamlar Beşiktaşın oyuncuları gibi tamamıyla defansı düşünmüyorlar. İleriye top çıkarıp golcülerine gol attırma peşindeler. Bu iki yönlü görevi yerine getirince başarılı sayılacaklar. Beşiktaş takımı için bu geçerli değil. Beşiktaşta top kaleye yaklaşmasında ne olursa olsun mantığı var.

Ayrıca Bursa maçında yediğimiz golde oynadığımız futbolda benim dediklerimi niteliyor. Bizim orta saha ileriye top çıkaramıyordu bir türlü. Gol pozisyonumuz yoktu neredeyse...

Şu Avrupa ligi durumları bana çok saçma geliyor.uefa'nın transfer sezonundan sonra listeleri istemesi lazım.Transfer ettiğin zaman o oyuncunun diğer takımla bi bağı kalmaz ne gerek var böyle saçmalıklara

Geri
Üst Alt