Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda yada Elano defans yapmayan adamlar degilki
M.Sarp zaten devamlı pres yapan bir adam
Sanırım sen orta sahayı top gecmesin istiyorsun
Ama o zaman senin orta sahada 10 tane adamla oynaman gerekir ki hepside Xavi kalitesinde olsun
Adamlar orta sahayı ne zaman gecse tehlike oluyor
Azıcık adam Servetin yanından gecebiliyor
Yani Servet muhtesem süper oyuncuda suc orta sahanınmı
Elanonun gelip defanstan toplar cıkardıgına bakmak gerek Ardanın kosup adamlara pres yaptıgına da Sabrinin göbekteki 2. sınıf topcuların hatalarını gidermek icin aldıgı sorumluluk yedigi küfürlere bakmak lazım
Herkes biliyor Servet ve Zan gibi adamın önüne degil arda elano koy messi ronaldo yine pek bişey olmaz
ama bizim bikac taraftar savunuyor saygı duyarım görüsünüze
Ne malum Sercan'ın cosacagı ne yapmısta o kadar süper sanki Messi gelicek gibi konusuyorsunuz kendi bilir burası Galatasaray Spor KlübüHagi oynamıs Jardel oynamıs Elano Baros Kewell oynuyor
Hayır, sorun o değil!
Bakın siz kollektif futbolu ya da diğer adıyla takım oyununu sanıyorsunuz ki defansa gerekirse forvette yardımcı olur, forvete gerekirse defans oyuncusu da yardımcı olur. Hayır kesinlikle bu değil.
Barcelona'nın defans oyuncuları iyi bunu kabul ederim. Ama iş defans oyuncularında bitmiyor. Siz hiç barcelona'nın baskı yediğini gördünüz mü? Ben hatırlamıyorum. Baskıyı def eden bir orta saha anlayışı var.
Messi, Ronaldo defansa yardımcı olmuyor ama karşı takım atak yaptığında orta sahaya kadar gelip top almak istiyor. Orta saha oyuncuları ise geriden top çıkarıp ileriye taşıyor. İşte Galatasaray'da bu eksik. Ayhan, Mustafa Topal, Barış geriye her zaman geliyorlar ama ileriye pas çıkaramıyorlar. Çıkardıkları pas atak yapan takımın ayağına geçince de çoğalıyorlar ve gol yiyoruz.
Adem o konuda katılıyorum
Barış yada M.Topal defansif olarak iyi ancak ofansif olarak kötü ve hücum hattımız cok ileride kalıp defansımız geride kalıyor ve arada kopma oluyor
Ancak öncelikle iyi defansif futbolcular alarak yani futbolu daha iyi bilen ve taktigi daha iyi uygulayabilen futbolcular alarak bu konu hallolabilir
Zaten bizim dediğimizi demişsin..Bizim defansımız çok iyiymiş de ortasahalar yüzünden gol yiyoruz diyorsun sen..yani dediklerinden o çıkıyor....Defansımız berbat, ortasahamız idare eder vaziyette..Defansımız da biraz düzgün olursa bu golleri yemeyiz..Bak beşiktaşa..Kim çıkarıyor geriden pasları ortasahada..Ernst çok mu büyük topçu? ama bir Ferrari nasıl çekip çeviriyor defansı..
Onların neden gol yemediğini açıklıyayım.
-------Fink---Ernst----Uğur inceman-----
--İsmail-----Ferrari----Sivok---ibrahim Kaş--
Bu 7 oyuncu sürekli kendi yarı alanında... Defansif bir oyun anlayışları var. Sende defansif bir kadroyla çık, 1 gol dahi olsa yeter diye oyuncularını motive et. Sende az gol yersin.
Bakın ben stoperler kötü olsun, orta saha iyi olsun demiyorum. Bir gol yenilirken suçun tamamının stoperlerde olmadığını söylüyorum. Yanlış anlaşılmayayım.
Mustafa sarp, Mehmet Topal, Barış Özbek'le çıkmadık mı biz de sahaya? Arkada da 4 tane defans yani toplam 7?
oynar.
Bu adam Şampiyonlar Ligi maçında oynamış ve Wolfsburg şu an Avrupa Ligi'ne kalmış durumda olduğu için alırsak Avrupa Ligi'nde oynayamaz...