ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Arkadaşlar gerçekten izleyen bir arkadaşım önyargısız olarak anlatabilirmi bu adamı?Mesela emre güngörden iyi mi?

Beyler birisi Wolfsburg'un resmi sitesine girebilir mi?Ben giremiyorumda.

COSTA_Ricardo_20040812_GH_R.jpg

HBozAgzz_Pxgen_r_380xA.jpg

sert oynayan bir adama benziyor :asd:

Wolfsburg'un savunma oyuncusu Ricardo Costa için Galatasaray ile Wolfsburg kulüpleri anlaşmaya vardı. Portekiz milli takım futbolcusu kısa süre içinde Galatasaray'a imza atacağını açıkladı.

28 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa, Alman basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'a transferinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.

Ricardo Costa geçtiğimiz günlerde şu açıklamaları yapmıştı:

Portekiz milli takımında da forma giyen Ricardo Costa, "Wolfsburg beni bırakmak istemeyebilir, ama ben Galatasaray forması giyeceğime eminim" dedi.

Halen takımıyla Güney Afrika'da hazırlık kampında olan deneyimli oyuncu, Almanya'ya döndükten sonra transferin biteceğini tahmin ettiğini belirtti.

Galatasaray'ın sakatlar yüzünden savunmanın ortasına yeni oyuncu aradığını ifade eden Ricardo Costa, "Sözleşmem bitiyor, Wolfsburg da beni satarak bu transferden iyi para kazanabilir" dedi.

Galatasaray'ın Türkiye'de ve Avrupa'da her zaman zirveye oynayan büyük bir takım olduğunu söyleyen Portekizli oyuncu, İspanya, İtalya ve İngiltere'den de teklifler aldığını dile getirdi.

kaynak:mynet

Cevap: Ricardo Miguel Costa

En başında beri okudum.Meira'nın yanına gerekli olan adam olduğu filan yazılmış ama ben stilinden çok kalitesini soruyorum yani emre güngörün en formda dönemiyle kıyaslayacak olsak ne derdin?

Şöyle derim;

Emre Güngör hızlı ve çabuk bir stoper olarak başarılı olurken, bu adam zekası ve tecrübesiyle başarılı olur.

Yani adam bir stoperin ne yapması gerektiğini iyi biliyor. Sert, hırslı oynuyor. Müdahaleleri iyi. Birçok Wolfsburg maçını izledim ve hepsinde sırıttığına veya hata yaptığına şahit olmadım. İyi bir oyuncu. Hele ki Türkiye Ligi'nde çok işimizi görür.

Eğer hafızam yanıltmıyorsa Carvalho'yla birlikte Porto'da aynı dönemde oynamış olabilir. Yani o kupayı kazanan takımın tandemini oluşturuyordu bu ikili. Tam emin değilim tabi ki. Portekiz milli takımı forması da giymiş bir adam.;)

Kadir Çetinçalı yazmış,ordan yayılmış haberler.Yanlışsa gözümden düşer valla.

Tabi Costa veya başka oyuncu,

Taraftar kendini çok büyük isimlere ,yeni bir Popescu'ya hedeflememeli;

Popescu geldiğinde Barcelona'dan gelmişti.Şu anda Galatasaray'ın Barca seviyesinde oynamış bir stoperi ekonomik olarak karşılayıp,takıma kazandırma şansı yok denecek kadar azdır bence.O yüzden gelicek stoper yine bir Pope olmiyacak,bunu bilmeli buna göre yazan-çizilen oyuncuları değerlendirmeliyiz.

Kaldı ki büyük takımlardan gelen futbolcuların hepsi "cuk" diye de oturmuyor zaten. Popescu ağzımızda tat bıraktı bu doğru ama bir Frank De Boer örneğide var.Ön yargılı olmamak lazım bence de.

Önyargılı olmamak lazım doğrudur ama bir anda Grygera gözüme o kadar güzel görünmeye başladı ki...

Kadir Çetinçalı yazmış,ordan yayılmış haberler.Yanlışsa gözümden düşer valla.

ne kadir mi :D o zaman alıştırmayalım kendimizi :D veya takımı tutturuyo ama tufbolcuyu tutturamıyor :) belki aynı takımdan başkası gelir :)

2001 senesinde, Jardel'in bizden ayrıldığı dönemde, Jardel için Porto tarafından 3 futbolcu önerilmişti bize. Bunlardan biri de Ricardo Costa'ydı. Ama biz Sporting'in teklifini kabul etmiştik. Mpenza-Horvath-Spehar. Efsane üçlü. :)

Şöyle derim;

Emre Güngör hızlı ve çabuk bir stoper olarak başarılı olurken, bu adam zekası ve tecrübesiyle başarılı olur.

Yani adam bir stoperin ne yapması gerektiğini iyi biliyor. Sert, hırslı oynuyor. Müdahaleleri iyi. Birçok Wolfsburg maçını izledim ve hepsinde sırıttığına veya hata yaptığına şahit olmadım. İyi bir oyuncu. Hele ki Türkiye Ligi'nde çok işimizi görür.

Eğer hafızam yanıltmıyorsa Carvalho'yla birlikte Porto'da aynı dönemde oynamış olabilir. Yani o kupayı kazanan takımın tandemini oluşturuyordu bu ikili. Tam emin değilim tabi ki. Portekiz milli takımı forması da giymiş bir adam.;)

Yani futbolu bilen bir adam...Forumda öyle bir hava varki insanı negatif olmaya zorluyor.Yani söyledikleri kadar kötü bir durum söz konusu değil?

Yani futbolu bilen bir adam...Forumda öyle bir hava varki insanı negatif olmaya zorluyor.Yani söyledikleri kadar kötü bir durum söz konusu değil?

Tabi ki değil. Ben izlerken çok beğeniyorum. Özellikle sezon başındaki maçlarını izledim trt'de. Gayet iyi bir oyuncu. Abartıldığı kadar kötü değil.

Geri
Üst Alt