ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Bak burda senınle aynı kanıdayız bana göre de fiyasko hemde en önde gideni.

Ama o servet'i bide onunde 2 tane iyi bir ön liberoyla gör derim.

Servet fizik olarak eksilerini artıya cevırmeyı ogrendı hatlar arasındaki bosluktan dolayı tekrar eski Servet'e dondu.

Yani karlar eridi Servet rengini gösterdi

Zaten ikinizde aynı şekilde hep kötümser düşünüyorsunuz ne hikmetse?

hemde oyle bir sokuyor ki topu oyuna.ya siz kimi begenceniz ,sankibarcelona trasnfer yapiyor ,uyanin devre arasi ,en iyi si bunlar.

Simdi sokmalari birakin ,adam defans yapmasini biliyormu,yaaaaaaaaaaa bu ne her kezi bir anda sinir etmisler , ,haldun isini bilir.

Topu oyuna sokabiliyor mu ?

ya siz kimi arıyosunuz?

hem 3 -4 milyon civarı bonservisi olacak,yıllk en fazla 1.5 milyon para isteyecek.topu oyuna iyi sokacak. hızlı,süatli aynı zamanda kafa toplarına hakim. iyi kademe yapabilen,liderlik yönü ağır basan, dünden istanbul'da yaşamaya razı dünya yıldızı bir oyuncu . haa bide istenmeyen veya boşta olan.

hayalleri bırakın! gerçeklere bakın. bu takımın almanya budesliganın ismi sayılır oyuncularından birini alması güzel bişey.

ya siz kimi arıyosunuz?

hem 3 -4 milyon civarı bonservisi olacak,yıllk en fazla 1.5 milyon para isteyecek.topu oyuna iyi sokacak. hızlı,süatli aynı zamanda kafa toplarına hakim. iyi kademe yapabilen,liderlik yönü ağır basan, dünden istanbul'da yaşamaya razı dünya yıldızı bir oyuncu . haa bide istenmeyen veya boşta olan.

hayalleri bırakın! gerçeklere bakın. bu takımın almanya budesliganın ismi sayılır oyuncularından birini alması güzel bişey.

Alıcaksak kaliteli bir yabancı alalım. Defansta ki sıkıntı ortada ayrıca Haldun Üstünel varken hayal diye birşey olmaz.

Costa iyidir iyi tanımayanlar sallamasın.

Ben oyuncuyu tanımıyorum burda bilen renkdaşlara soruyorum özelliklerini.

Alıcaksak kaliteli bir yabancı alalım. Defansta ki sıkıntı ortada ayrıca Haldun Üstünel varken hayal diye birşey olmaz.

Costa iyi Ahmet.Bizde tutacak bak gelirse.Metzlder geldi diyelim mesela,defans daha da çok ağırlaşır.Bu adam hızlı,sağlam stoper

millet çık aradan izmir falan diyo, birbirine giydirio... biz de juanın fotomontaj yapıp resmini koyduk diye foruma ceza yioruz...

keyfe göre ceza veriliyor, moderatör ayar verio benim canımı sıkıosun diye, eğer bundan sonra böyle olacaksa söyleyin de ona göre davranalım biz de..

Geri
Üst Alt