ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

yönetim ve teknik ekip avrupa kupasında oynayamayacaksa bu adamı al-maz-lar..

ha carvalho gelir oynamasa bile alınır çünkü o carvalhodur..siz hem costa olacaksınız hemde avrupada oynamayacaksınız.. afedersinizde bizim için en önemli sorun olan bölge için, oynamayacaksa avrupada böyle bir oyuncu alırlarmı almazlarmı?

ya avrupada oynayabiliyordur ya da o stoper costa değildir..

Bu türkspor nasıl bir sitedir ya? Şu iğrenç üsluba bakar mısın? İsterse bütün transferleri çok önceden haber verip,müthiş yayıncılık örneği falan göstersinler.Bu şekilde millete hitap edince bunların hiçbir değeri yok.

Bir arkadasa Costa'yi sordum (Futbolda bütün oyuncalari tanir, Kosta Rika nin 3.ligini bile :D)

Is een typische mandekker: kan absoluut niets met een bal, maar lost zijn tegenstander voor geen meter. Agresseief bazeke die het puur van zijn verdedigende kwaliteiten moet hebben.

Türkçesi: Topla hiç bir sey yapamiyor. Ama rakibine bir adim bile attirmaz. Agressif tavirlari'da varmis.

yarın bütün gazetelerde ricardo costa GALATASARAYda manşetli atılmışken gecenin 3ünde bambaşka bir isimle anlaştığımız haberi gs.org da olsa;

bütün kolpa basına kapak olsa

bi manitam olsa

saçları sarı olsa

fenevbahçeli olsa

.............:D:D

Bu gece güzel bir nöbet tutulur :D

Yalniz costa gelmez insallah.

Bir arkadasa Costa'yi sordum (Futbolda bütün oyuncalari tanir, Kosta Rika nin 3.ligini bile :D)

Is een typische mandekker: kan absoluut niets met een bal, maar lost zijn tegenstander voor geen meter. Agresseief bazeke die het puur van zijn verdedigende kwaliteiten moet hebben.

Türkçesi: Topla hiç bir sey yapamiyor. Ama rakibine bir adim bile attirmaz. Agressif tavirlari'da varmis.

Her kafadan bir ses çıkıyor. Kimi topla iyi ama defansif yönü zayıf diyor, kimi de senin dediğini söylüyor. Kafam iyice karıştı :(

Abi baya gol atmış adam ya o kadar da kötü değildir bence :allaalla6vr:

Sanki finale gidecez hangi takım versin Ocak'ta iyi oyuncusunu!

Tabi canimniye gidelimki bizim basimizda bir rijkaard yok arda kewell baros keita elano vs gibi oyuncularimiz yok haldun ustunel adnan sezgin yigit sardan helvaci buyuk baskan gibi yoneticiler yok ama cook inanan taraftarimiz var

Azcık duygusal bakmayın olaya objektif olun.Bu takım Uefa Finali'ne çıkamaz.Hele bu defansla asla.

Defansif yönü bir servet degil biraz daha seri ama topla hareketleri sevetten daha iyi bir ön libero olarakda oynayabilir . Ama meira'dan kesinlikle iyi bir oyuncu degil .

Anlaşılan yönetim bizim sandığımız isimlri almayacak.Baksanıza;Juan,Grygera,Costa..Hepsi avrupa kuparında oyanayamıyor.Bir sürpriz gelebilir bakın benden demesi.Bugün radyo'da GS tv yayın yönetmenini dinledim.Sürpriz isim defans oyuncusu gelebilir dedi

ya ben bizim taraftarı anlamıyorum ya Ricardo Costa gibi Adama burun kıvırıyosunuz ya...

Canaydın Dönemi Lazım Size Barussolar inamotolar.

ya ben bizim taraftarı anlamıyorum ya Ricardo Costa gibi Adama burun kıvırıyosunuz ya...

Hayır bunlara Iorfa tarzı oyuncular lazım.

Ricardo Costa gibi adam diyorsunda

Kim bu adam renktas ac bakalim biraz ?

Simdi bana kazandigi kupalari sayma, o kazandigi kupalarin kac macinda oynadi acaba?

Wolfsburgda ilk 11 de oyniyamayin adama höst derim ben.

Geri
Üst Alt