ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Her kafadan bir ses çıkıyor. Kimi topla iyi ama defansif yönü zayıf diyor, kimi de senin dediğini söylüyor. Kafam iyice karıştı :(

Ben arkadasa inaniyorum. Futbol bilgisi çok iyi.

Tabii bazen tartisiyoruz (mesela: O Hamit'i begenmiyor, ben Türk diye severim :D) Baris Özbek için ayni sey mesela :D

2009-2010 Ligde 10 Şampiyonlar liginde 5 maç.

2008-2009 Ligde 11 Uefa Kupasinda 5 maç

2007-2008 Ligde 20 maç

O son 10 maçta oynamış sezon başında sakatmış şampiyonlar liginde 5 maç oynamış Amma ön yargılısınız fm ye mi bakıyorsunuz gene oyuncunun adı geçtiği zaman

Ricardo Costa dan daha iyisini bekliyorum.Bizim o kadar şey söylediğimiz Meiranın milli takımda yedeği hem oynamama sorunu var stoper yabancı olcağı kesin diye düşünüyorum materrazi haberini gördüm fosil olmadımı o hala :)

Bu arada y.m fotomaç ın bir haberi gece sitede Baptista Galatasaray'da yazmıs :) sonra kaldırmıslar gören duyan varsa fotomacı arayıp bilgilendirsin...

Not : y.m = yalan Makinası

Anlaşılan yönetim bizim sandığımız isimlri almayacak.Baksanıza;Juan,Grygera,Costa..Hepsi avrupa kuparında oyanayamıyor.Bir sürpriz gelebilir bakın benden demesi.Bugün radyo'da GS tv yayın yönetmenini dinledim.Sürpriz isim defans oyuncusu gelebilir dedi

Materazzi gelmesinde:D

Hayır,tıpkı wolfsburg un sampiyonlar liginde mucadele verdıgı gıbı bır durum vardı.

Hayır maalesef aynı degil;

Wofsburg su anda Avrupa Liginde mucadele vericek.

Roma ve Man. Utd. o yıl Sampiyonlar liginde mucadelelerine devam etmişlerdi.

Durum farklı,Costa oynayamaz.

Su forumda tahminimce 5.000 kisi vardır her kez atsa 200 TL 1 Trilyon yapar bunu senede 3 defa 3 trilyona . Takıma her sene 1 transfer hediye ederiz :D Bu kadar yapılan yorumdanda cok daha ses getirir bence .

geçen sene govu dendi keita geldi acaba yanıltma taktiğimi wollsburg tan bize gelebilecek oyuncular kimler var mesela edin dzeko olabilirmi :)

henüz resmi imzalar atılmış değil, fakat görüşmeler 15 gün kadar önce başlamıştı, antalya kampı bitmeden takıma katılır diye tahmin ediyorum. yıldızlara alışmış galatasaray taraftarı için pek cazip bir isim gibi gelmeyebilir. ama şu var ki; ne süslü bir adamdır ne de ağlak. kemik gibi stoper. eldeki mevcutlar gibi 2 maç oynayıp 3 ay sakat dolaşacak zayıflıkta değil. emin olun, yarın imzayı atsın, süper lig'de 17, avrupa ligi'nde de hamburg'a kadar ne kadar maç varsa tamamında oynar, iki tane kritik hata yapar, telafisi olan türden, onun dışında dimdik ayakta kalır sezon boyunca. böyle bi' adamı hatırlarsınız, kimimiz kapon derdi, kimimiz kaponi. bir de buraya not düşünüyorum, demedi demeyin, bu sezon ali sami yen'deki fener derbisinde de galatasaray'ın galibiyet golü bu cengaverden gelir.
.

TV8 w

Werder ile bonserviste anlaşmışız yarın oyuncu ile görüşeceğimizi söylüyor. Sezon sonu kontratı bitecekmiş.

Almanya'dan defans oyuncusu istemiyorum.Alman takimlarin'da iyi stoper cok az

adnan sezgin ntvsporda yalanlamis costa transferini , ya haldun onada söylemiyor ya da gelmiyecek !

bilmiyorum renkdaslar bakiniz aldigimiz yabancilar artik maliyeti yüksek futbolcular, artik bu seviyeye alisalim , bence saglam bi defans oyuncusu gelir , bu costa bize birsey veremez diye düsünüyorum , adam bu sezon 15mac gecen sezon 24mac yapmis o kadar iyi degil gibi ve onun önünde oynayan adamlarda 5para etmez wolfsburgda iyi olsaydi oynardi !

bence gelecek adamin ismi daha medyada bile gecmedi haldun abimizi bilirsiniiz ;)

Keita'da 2 sene yattı Lyon'da hatırlatırım.

Haldun üstünel yanlışlık yapıp Werder Bremen ile masaya oturmuş. Zaten o yüzden hemen anlaşmışlar. Adamlar, alırsan al bize ne falan demiş :)

Wolfsburg yani. Uykum var çok ondan karışıklık oldu :)

Tunç heyecanlandırdın beni yahu

Werder deyince Naldo falan sandım bir an:)

Geri
Üst Alt