ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Gökhan Zan'ı beğeniyorsun ama.[/QUO

Gökhan Zanı beğeniyorum demiyorum ben , ricardo costamı adı ne bilmiyorum ama kapalı kutu olan bir futbolcunun hadi gökhan demiycem emrelerden kesin iyi diyebiliyormusun yada devşirme stoper mehmet topal yada hakan baltadan?

ayrıca gelsin tabik gelmesin demıyorum ama artık geçmişle yaşamayı unutalım,başarıyı başarısızlığı her olguyu geçmişe bağlamak doğru analizler yapmamızı engelliyor.

Tarihin en kötü takımından örnekler vererek bu taraftara bu layık tarzında yazarsan ki kendımızı hep en kötüye örnek vererek avutursak başarı gelmez,gelemez.

İstersen bide en iyileri düşünerekörnek var bakalım?sana ricardomu costamı yetiyormu?

İzlemeden yorum yapamıcam ama ben sizin gibi Puyol, Terry gibi bir adam beklemiyorum çok zor öyle oyuncuları almak.

İzlemeden yorum yapamıcam ama ben sizin gibi Puyol, Terry gibi bir adam beklemiyorum çok zor öyle oyuncuları almak.

arkadasım ya benı yanlıs anlıyorsun yada anlamak ıstemıyorsun,

ne puyolu ne terryi si yaw.şaka gibi bişey bu.

ama ben avrupayı iyi takip eden biri olarak biz 3.sınıf takım ve daha 2.lere cıkmaya calısıyorsak ki ricardo costa 3unde altıdır diyorum,fransa liginden alıncak bir stoper cok daha faydalı olacaktır.

neyse konuyu uzatmayalım.senımı kıralım.iyi transfer olur inşallah,sonucta galatasarayıma yararı.

iyi akşamlar.

Yine bir yedegin yedegi. :o

Bakalim nereye kadar boyle?

Bana hala ve hala alınmayacak gibi geliyor.

Sezon sonuna kadar kiralasak, memnun kalırsak bonservisini alsak nasıl olurdu acaba. Bana mantıklı geldi. Ama Wolfsburg kabul edermi orası meçhul.

Porto'da düzenli forma bulamamasına rağmen ikinci kaptandı. Magath da onu Wolfsburg'a getirirken defansın chefi olsun diye getirdi. Lider özelliklerine sahip bir oyuncu. Sakatlanana kadar bu görevi üstlenmeye çalıştı ancak Barzagli transfer edilince bu oyuncunun gölgesinde kaldı. Sakatlıktan sonra çok düzenli forma şansı bulduğunu söyleyemeyiz. Simunek-Barzagli ikilisinin ardında 3. hatta Madlung'u da sayarsak 4. adamdı. Bu sezon son maçlarda forma bulmaya ve forma girmeye başlamıştı. Sert bir oyun stili var, Lugano stilinde bir oyuncu diyebiliriz aslında. Topla haşır neşir olan bir oyuncu değil, top çıkarmasını beklemek hayalcilik olur ancak ileri çıkışlarda süpriz goller bulabiliyor. Bana göre vasat bir oyuncu ancak Türkiye'de Lugano gibi kasap oyuncuların iş yaptığı düşünüldüğünde tutadabilir. Açıkcası aradığımız adam mı, değil mi karar veremiyorum. Biraz riskli bir transfer, ama cüzi miktara bitirileceği düşünülürse denemeye de değebilir. "Ya tutarsa?" hesabı, sonuçta büyük paralar harcayarak getirdiğiniz oyuncuların da beklentileri karşılayacağı muamma, meira örneğindeki gibi. Juan'ı tabii ki hepimiz tercih ederiz ancak sezon başında konuşulan Senderos veya Metzelder'e göre daha isabetli bir transfer olacağını döylebilirim. En anısından hamleli, daha hareketli bir oyuncu.

Porto'da düzenli forma bulamamasına rağmen ikinci kaptandı. Magath da onu Wolfsburg'a getirirken defansın chefi olsun diye getirdi. Lider özelliklerine sahip bir oyuncu. Sakatlanana kadar bu görevi üstlenmeye çalıştı ancak Barzagli transfer edilince bu oyuncunun gölgesinde kaldı. Sakatlıktan sonra çok düzenli forma şansı bulduğunu söyleyemeyiz. Simunek-Barzagli ikilisinin ardında 3. hatta Madlung'u da sayarsak 4. adamdı. Bu sezon son maçlarda forma bulmaya ve forma girmeye başlamıştı. Sert bir oyun stili var, Lugano stilinde bir oyuncu diyebiliriz aslında. Topla haşır neşir olan bir oyuncu değil, top çıkarmasını beklemek hayalcilik olur ancak ileri çıkışlarda süpriz goller bulabiliyor. Bana göre vasat bir oyuncu ancak Türkiye'de Lugano gibi kasap oyuncuların iş yaptığı düşünüldüğünde tutadabilir. Açıkcası aradığımız adam mı, değil mi karar veremiyorum. Biraz riskli bir transfer, ama cüzi miktara bitirileceği düşünülürse denemeye de değebilir. "Ya tutarsa?" hesabı, sonuçta büyük paralar harcayarak getirdiğiniz oyuncuların da beklentileri karşılayacağı muamma, meira örneğindeki gibi. Juan'ı tabii ki hepimiz tercih ederiz ancak sezon başında konuşulan Senderos veya Metzelder'e göre daha isabetli bir transfer olacağını döylebilirim. En anısından hamleli, daha hareketli bir oyuncu.

işte analiz budur.süper olmuş arkadaşım.

teşekkürler.

...ben bu adamı beğenmiyorum wolfsburgun her macı 4-6 gol boyle bır savunmadan adam alıyoruz....QUOTE' Alıntı:
Renktas, Costa'yı begenmemeni anlarım, hatta kısmen de olsa katılırım, ama, bu cümlene katılamayacam. Forumda pek cok kişi senin gibi düşünüyo ama Wolfsburgun bu kadar gol yemesinin sebebi oynadıkları sistemle alakalı. Adamlar her maç 2-3 yiyolar ama 3-4 atıyolar.

Bu sezon savunmayı begenmiyoruz, ama Feldkamp'la sampiyon oldugumuz sene de, defans da bu oyuncular vardı ve kalecimiz Aykut ve Orkun degişmeliydi. Ligi 17-25 arası gol yiyerek falan tamamladık yanılmıyorsam. Yani bi takımın ne kadar az yada cok gol yedigi defans oyuncularından cok sistemle ve takım savunmasıyla alakalıdır.

Hatırlarsan o sezon Servet müthişti ama ortasahamızda defansif yönü kuvvetli oyunculardan kuruluydu, Barış, Ayhan, Topal.(kaldi ki bu 3lunun bir arada oynadıgı maclarda bu sezon yine cok az gol yedik ama maclarımızı ya 1-0 kazandık yada 0-0, 1-1 gibi skorlarla tamamladık.)

Yani 2 sezon önce efsane haline gelen Servet bugün 4-3-3 sistemi ve takım savunmasındaki zaaflarımız nedeniyle eleştirilen isimlerden biri haline geldiyse Wolfsburg cok gol yiyo diye Costa kötü stoperdir kanısına varmamak lazım.

Daha dün ceza almadımı bu adam?Nasıl iş böyle ya

Bi ara gündemimizde olan Keuskhe Honda Csk moskova'da

Geri
Üst Alt