ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

...ben bu adamı beğenmiyorum wolfsburgun her macı 4-6 gol boyle bır savunmadan adam alıyoruz....QUOTE' Alıntı:
Renktas, Costa'yı begenmemeni anlarım, hatta kısmen de olsa katılırım, ama, bu cümlene katılamayacam. Forumda pek cok kişi senin gibi düşünüyo ama Wolfsburgun bu kadar gol yemesinin sebebi oynadıkları sistemle alakalı. Adamlar her maç 2-3 yiyolar ama 3-4 atıyolar.

Bu sezon savunmayı begenmiyoruz, ama Feldkamp'la sampiyon oldugumuz sene de, defans da bu oyuncular vardı ve kalecimiz Aykut ve Orkun degişmeliydi. Ligi 17-25 arası gol yiyerek falan tamamladık yanılmıyorsam. Yani bi takımın ne kadar az yada cok gol yedigi defans oyuncularından cok sistemle ve takım savunmasıyla alakalıdır.

Hatırlarsan o sezon Servet müthişti ama ortasahamızda defansif yönü kuvvetli oyunculardan kuruluydu, Barış, Ayhan, Topal.(kaldi ki bu 3lunun bir arada oynadıgı maclarda bu sezon yine cok az gol yedik ama maclarımızı ya 1-0 kazandık yada 0-0, 1-1 gibi skorlarla tamamladık.)

Yani 2 sezon önce efsane haline gelen Servet bugün 4-3-3 sistemi ve takım savunmasındaki zaaflarımız nedeniyle eleştirilen isimlerden biri haline geldiyse Wolfsburg cok gol yiyo diye Costa kötü stoperdir kanısına varmamak lazım.

costa kötüdür demiyorum ben bize yetmez diyorum al wolfsburg işte aslında benzer takımlarız onlarla takım savunmalarımız zayıf ve ricardo costada orda ve savunmanın gol yeme ortalaması 2, biz song tomas zamanında tek ön libero saido ile oynadık bu kadarmı gol yedik?saidoo diyorum ve üstelik yedeğide volkandı. Ben dahil herkes takımın savunmasındaki en iyi isim sabri diyorsak bu işte biraz bireysellikte cabasıdır,sabride aynı orta sahayla oynuyor servette hakanda burda biraz eleştiri yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Cevap verin soruya

Şikayetiniz varsa rapor edin.

Tamam Uğur tamam. Anlıyoruz biz seni. Koluna kuvvet.

Meriç Juan noldu onu söyle sen?

Yaser , ilk önce görüşüldüğünü duymuştum. Çok umutlandım açıkçası. Fakat bi anda haberler kesildi bıçak gibi..Bi bomba patlayacak herhalde..

Fazla nobet tahribat yaratmis. :o :o

Arkadaşlar Luganonun bir gömlek altı bu oyuncu. Demedi demeyin. Hızıda ne çok süratli ne çok yavaş. Tekniği idare eder. Topla fazla çıkışı yok. Ama golü koklayan bir adammış. Özellikle duran toplarda ileri çıkmayı seviyormuş. Adam markajında ise etkiliymiş. En kötü özelliği sinirli yapısı ve çabuk parlamasıymış. Hamburg taraftarı olan bir akrabam söyledi onun yalancısıyım...

Sanıldığı gibi bir af falan yok. Ceza kurallarında bir revizyon ve yanlış anlamadan olduğu tespit edildiğinden bir ceza revizyonu var.

------

Sorusu olan bana dönsün pm ile. Üşenmem hepinize tek tek yanıt veririm.

Yeterki topicleri amacı doğrultusunda kullanalım. Bu Costa topiğiyse burada Costa konuşalım.

Alınacak oyuncu Ricardo olmayacak galiba,Haldun abi işini bilir, gene bir bomba patlatır :)

costa kötüdür demiyorum ben bize yetmez diyorum al wolfsburg işte aslında benzer takımlarız onlarla takım savunmalarımız zayıf ve ricardo costada orda ve savunmanın gol yeme ortalaması 2, biz song tomas zamanında tek ön libero saido ile oynadık bu kadarmı gol yedik?saidoo diyorum ve üstelik yedeğide volkandı. Ben dahil herkes takımın savunmasındaki en iyi isim sabri diyorsak bu işte biraz bireysellikte cabasıdır,sabride aynı orta sahayla oynuyor servette hakanda burda biraz eleştiri yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Haklısın renktaş ama bu adamların da kapasitesi bu kadar maalesef. Servet'i hala begenirim, yanında Gökhan Zan yerine sağlam bir Emre Güngör olsa yine bi kaç gol daha az yerdik. Ama Costa gelirse (ki boyle bi temennim kesinlikle yok) Servet'le iyi bir ikili olabilir en azından kademeli bir stoper ve geriden oyunu başlatabilecek teknige de sahip. Neyse bekleyip görecez bakalım kim gelecek kim gidecek. Umarım, bizim için en iyisi en hayırlısı olur.

Milletin kusurunu bulmak hoşunamı gıdıyor,tek tek yazım hataları kontrolmü ediliyor,kendi egolarını tatmin etmek ayrıca dalga geçmek için konu ne olursa olsun hoşuna gitmesede insanları kullanma, burası GS forumu ise herkese saygı göstermelisin türkçeyi bu kadar iyi bilip kullanmayı biliyorsan türk dili ve edebiyatı ile iligili forumlara girip eleştirilerini yapabilirsin şaka maksadıyla yapmış olsan dahi hoş değil.

şimdi uzun yazdım kim bilir ne hatalar bulursun yazdıklarımdan.dört gözle herkes bunu bekliyor.

Milletin kusurunu bulmak hoşunamı gıdıyor,tek tek yazım hatalarımı kontrol ediliyor,kendi egolarını tatmin etmek ayrıca dalga geçmek için konu ne olursa olsun hoşuna gitmesede insanları kullanma, burası GS forumu ise herkese saygı göstermelisin türkçeyi bu kadar iyi bilip kullanmayı biliyorsan türk dili ve edebiyatı ile iligili forumlara girip eleştirilerini yapabilirsin şaka maksadıyla yapmış olsan dahi hoş değil.

şimdi uzun yazdım kim bilir ne hatalar bulursun yazdıklarımdan.dört gözle herkes bunu bekliyor.

Forum kuralları okuduysan , Galatasaray ismini " gs " şeklinde yazmanın yasak olduğu net bir şekilde belirtiliyor.

Okumadıysan bu senin sorumsuzluğun.

Bir problemin varsa özelden halledelim ki konu kaymasın ;) :asd:

Simdi CNNTürk'de geçti.

Costa bizde.

Forum kuralları okuduysan , Galatasaray ismini " gs " şeklinde yazmanın yasak olduğu net bir şekilde belirtiliyor.

Okumadıysan bu senin sorumsuzluğun.

Bir problemin varsa özelden halledelim ki konu kaymasın ;) :asd:

Dedım ben ama kesin bi hata bulucak diye.

Benim özelden kimsey anlatıcak derdim yok dostum ,seninle bir problemimde yok,sende haklısındır forumda bu tür aşağılamalara izin verildikçe devam etmekte sonuna kadar haklısın.

Ve inan egolu birisi olmaktansa forum kurallarını okumadığım için sorumsuz olmayı tercih ederim.

E bide senı eleştirdim diye kızıp bana saldırmanın bi alemide yok hatalarımu bul o sana yeter.

İyi akşamlar.

Ortam gerilmesin renktaşlar yapmayın ne gerek var.

Dedım ben ama kesin bi hata bulucak diye.

Benim özelden kimsey anlatıcak derdim yok dostum ,seninle bir problemimde yok,sende haklısındır forumda bu tür aşağılamalara izin verildikçe devam etmekte sonuna kadar haklısın.

Ve inan egolu birisi olmaktansa forum kurallarını okumadığım için sorumsuz olmayı tercih ederim.

E bide senı eleştirdim diye kızıp bana saldırmanın bi alemide yok hatalarımu bul o sana yeter.

İyi akşamlar.

Aferin size.

Yeni Basinas'ımız hayırlı uğurlu olsun..

10.000 sayfa da olsa gelmez. Medyaya yem bu..;)

uefada oynamayacagi icin costayi almalarini düsünmek bile istemiyorum ve zanetmiyorum da

Geri
Üst Alt