ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Devre arasında yem olarak atılabilecek bir futbolcu değil

Ricardo Costa. Belki başka bir transfer sezonu olsa neyse ama..

Haldun Üstünel çok iyi transferler yapabilir, yaptı da

ama gidip Pepe'yi getirecek hali yok.

Ne de olsa sezon arası.

En azından Ricardo olmasa sanki.. Metzelder'i getirebilsek keşke..

İtalya'dan stoper diyorlardı arkadaşlar,Costa'yı yem yapıp gidip bir İtalya'dan adamla mı uğraşıyoruz acaba? Bilemicem Haldun abi bizim nevrimizi döndürdü 2 senedir :D

Gazeteler artık satmıyor dolayısıyla böyle asılsız haberler yapıyor çok satması için. Yarın Ronaldo x takımla söz kesti manşetleri gelir. Artık devir internet gazete devri :D

Bana kalırsa isim yapmış değil de ismi duyulmamış,

ucuz fakat kaliteli bir defans oyuncusu bulabilseler.

bende katılıyorum yorumlara tas gibi tank gibi saglam bir adam olsun yav.bu ne yav bizimkiler habire sakatlanıyorlar.

Yem şöyle olur. Bu adamla ilgilenmişizdir bir ara, ancak şu an ilk sırada değildir listede, yine de görüşmelerimiz oluyordur, belki sezon sonu için bile olabilir ama oyuncu tam bundan haberdar değildir. Bir şekilde oyuncuya o habersizken röportaj olarak sorunun sorulması sağlanmıştır. O da bildiği gibi "Galatasaray benimle ilgileniyor, muhtemelen gideceğim" falan demiştir. Ancak bizim kafamızda başka plan varsa oyuncu istediği kadar öyle sansın :)

Tabi bu ütopik bir yöntem olur ama bizim yönetimin transfer konusundaki hassasiyetini düşününce neden olmasın diyorum. Bence önemli olan Avrupa Ligi'nde de oynayabilen bir adam almak, umarım bunu yapabiliriz.

Ricardo Costa degil de Ricardo CARVALHO reis gelse, heralde millet galeyana gelir, forum coker.

Her transfer komitesi gibi bizim komitenin de elbette çalışmaları gizlidir.

Çalışıp çalışmadıklarından haberimiz yok tabi.

2 transer dönemi arasında en aşağı 4 aylık bir süreç var.

Bu 4 aylık sürede ben olsam Türkiye'de 1 dakika bile zaman harcamam.

Giderim Almanya'ya İtalya'ya Fil Dişi Sahilleri'ne.

4 ay boyunca elbette ucuz ve kaliteli isim yapmamış

genç bir defans oyuncusu bulunabilir.

Beşiktaş'a Ferrari nin yaptıgı savunmadaki kaliteleşme etkisini yapabilir Ricardo Costa.

Ricardo Carvalho'yu sirtimda tasirim Londra'dan, yeter ki gelsin ustad. :o

Carvalho gelsin varsın Avrupa Liginde oynamasın. Hatta ligde de oynamasın. Yeter ki gelsin :D

Costa geldi.NTV spor da dedi.2 gün içinde açıklanırda dedi:)

Hayırlı olsun.Açıkcası burdan ne yazsak boş.Belki kimya uyar ve ŞAMPİYON OLURUZ:)Ama Gökanın hatasını görmedim ama ondan kötü olamaz:):)

Geri
Üst Alt