ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Costa geldi.NTV spor da dedi.2 gün içinde açıklanırda dedi:)

Hayırlı olsun.Açıkcası burdan ne yazsak boş.Belki kimya uyar ve ŞAMPİYON OLURUZ:)Ama Gökanın hatasını görmedim ama ondan kötü olamaz:):)

Heryer geldi diyor zaten . ama ben yem olabilir diyorum:evilsmile:

Bence böyle bir yem olmaz.Transferin son demlerindedir büyük ihtimal.Zaten kimi alabiliriz ki en fazla?.Meira olayı gibi konusulur sonra bi bakmısız kampa gelmiş:)

sürpriz olacak görürsünüz

Siz bana güvenin.Bu adam bizde...Duyumum var:):):)

Bu oyuncu hakkında yaklaşık bir saat kadar kısa süren bir araştırmam oldu. Hayli bilgilere ulaştım. Rcardo Miguel Moreira da Costa 28 yaşında bir stoper. Bu adam Milli takım kariyerine U-21 ile başlamış. 2004'de Yaz olimpiyatlarında forma giymiş. Ve o Olimpyatlarda en iyi stoper ödülünü almış. Kariyerinin üst noktasını Porto'da geçirmiş bir futbolcu. Kariyerinde bir çok başarı var. Portekiz Süper Kupası'nın yanı sıra 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve 1 UEFA Kupası şampiyonluğu yaşamış bir futbolcu.. Zeka ürünü üst düzeyde olan bir stoper. Birebirde çok etkili. Alan ve açı kapamayı Mourinho zamanında birebir çalışarak üst düzeye getirmiş. Afrika'da forma giymesi bekleniyor(muş).

Şuan bulunduğu takımında uzun sakatlık geçirmiş. 7 Hafta takımdan uzak kalmış İyileştiği dönemden itibaren 90 dakika forma giymiş. Costa 911 Dakika forma giymiş kabataslak Costa'nın bulunduğu zamanlarda 11 maçta 9 gol görmüş Wolsfburg .. İyi bir istatistiği var. Bence gayet olumlu.. Mevcut defans hattımıza renk getireceği kesin :)

Bu oyuncu hakkında yaklaşık bir saat kadar kısa süren bir araştırmam oldu. Hayli bilgilere ulaştım. Rcardo Miguel Moreira da Costa 28 yaşında bir stoper. Bu adam Milli takım kariyerine U-21 ile başlamış. 2004'de Yaz olimpiyatlarında forma giymiş. Ve o Olimpyatlarda en iyi stoper ödülünü almış. Kariyerinin üst noktasını Porto'da geçirmiş bir futbolcu. Kariyerinde bir çok başarı var. Portekiz Süper Kupası'nın yanı sıra 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve 1 UEFA Kupası şampiyonluğu yaşamış bir futbolcu.. Zeka ürünü üst düzeyde olan bir stoper. Birebirde çok etkili. Alan ve açı kapamayı Mourinho zamanında birebir çalışarak üst düzeye getirmiş. Afrika'da forma giymesi bekleniyor(muş).

Şuan bulunduğu takımında uzun sakatlık geçirmiş. 7 Hafta takımdan uzak kalmış İyileştiği dönemden itibaren 90 dakika forma giymiş. Costa 911 Dakika forma giymiş kabataslak Costa'nın bulunduğu zamanlarda 11 maçta 9 gol görmüş Wolsfburg .. İyi bir istatistiği var. Bence gayet olumlu.. Mevcut defans hattımıza renk getireceği kesin :)

Sağolasın renkdaş bu başlık altında oyuncuyla ilgili doğru dürüst bilgilere ulaşmış oldum.

Tamamen yanlış bilgiler edinmişsin..Porto'nun o kupaları aldığı zamanda hep yedekti Ricardo Costa..Genelde 8-10 maç oynamış en fazla..Sonra Wolfsburg'a geçti ve geçen sene sadece 10 maça çıktı..Bu sene de aynı şekilde 9 maçta ilk 11 oynadı ve bu 9 maçta 16 gol yedi Wolfsburg..En zayıf yönü defans olan bir takım zaten Wolfsburg..Temizliğe Costa'dan başladılar gibi düşünüyorum ben..Hayırlısı..:p

Tamamen yanlış bilgiler edinmişsin..Porto'nun o kupaları aldığı zamanda hep yedekti Ricardo Costa..Genelde 8-10 maç oynamış en fazla..Sonra Wolfsburg'a geçti ve geçen sene sadece 10 maça çıktı..Bu sene de aynı şekilde 9 maçta ilk 11 oynadı ve bu 9 maçta 16 gol yedi Wolfsburg..En zayıf yönü defans olan bir takım zaten Wolfsburg..Temizliğe Costa'dan başladılar gibi düşünüyorum ben..Hayırlısı..:p

Defansın hali öyle berbat ki Costa bize Nesta gibi gelir görürsün.

Ben hic anlamiyorum bu yedek futbolcu sevdasini. Hem de hic. Wolfsburg'un, Lyon'un, Manchester City'nin yedeklerini almamali GALATASARAY. Futbolcular her ne kadar iyi olursa olsun.

baros gelmeden önce bütün spor siteleri (türkspor.net haric ) zigic galatasarayda diyordu resmi site acikladi gazeteler sabah mansetine zigici tasidi :D

ona göre biz bosu bosuna 007Haldun demiyoruz ;)

Porto'nun Şampiyonlar ligini aldığı dönemde Ricarda Carvalho ile iyi bir hat oluşturmuşlar . Şampiyonlar liginde 321 Dakika forma giymiş. Yedek kalması söz konusu değil. Costa 11 maç oynadığı şuana kadar. 7 hafta kadar sahalardan uzak kaldı. Ve 11'in maçın Ortalamaya vurursak 76 dakika kadar forma giymiş. Ayrıca öndeki adamların sakatlıklarınıda unutmamak gerekir. Josue Ve kahlenbergin sakatlıklarına unutmamak gerekir. Önlerinde oynayan isimlerinde sakatlıkları varmış, bu dönemde Wolsfburgun kalesinde gördüğü goller neticesinde.

Yedek futbolcuya karsı değilim ama bu yedek olanın kimin olduğuna bağlı:)

Elano ve Keita ya karsımısın?Baroşa?Sana realden Diarrayı alalaım karsı olurmusun?

Ama takım kalitesi düştükçe dolayısı ile yedek kaliteside düşüyor:)

Ben hic anlamiyorum bu yedek futbolcu sevdasini. Hem de hic. Wolfsburg'un, Lyon'un, Manchester City'nin yedeklerini almamali GALATASARAY. Futbolcular her ne kadar iyi olursa olsun.

O zaman çok büyük kulüp olduğunu iddia edemezsin.Zaten eğri oturup doğru konuşalım Lyon,Man City Galatasaray'dan çok daha güçlü ekipler bunlar bizim üstümüz,bunlardan tabiki oyuncular alacağız.Çünkü bu gibi takımlar iyi oyuncularını A klas takımlara yollar,bizde ancak forma şansı bulamayan oyuncularını alabiliriz,bir Sergio Agüero 16 yaşında 28 milyon €'ya gitti,bütün İspanya Atletico başkanınla alay geçti,şimdi görüyoruz değerini,artık büyük takımlar 15 yaşında ki velede bile parayı dayıyor,ve scoutları fena çalışıyor sömürge operasyonu,Brezilyalıları Portekiz,Arjantinlileri İspanyollar süpürüyor,Fil Dişi Sahillerinde ki yetenekleri Fransa süpürüyor,biz nerden genç yetenek bulalım,artık egemen olmuş adamlar bu bölgelerde.

Geri
Üst Alt