Canberk Şimşek
Parçalı Üye
- 31 Temmuz 2009
- 3.653
- 1
- 288
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hic anlamiyorum bu yedek futbolcu sevdasini. Hem de hic. Wolfsburg'un, Lyon'un, Manchester City'nin yedeklerini almamali GALATASARAY. Futbolcular her ne kadar iyi olursa olsun.
Porto'nun Şampiyonlar ligini aldığı dönemde Ricarda Carvalho ile iyi bir hat oluşturmuşlar . Şampiyonlar liginde 321 Dakika forma giymiş. Yedek kalması söz konusu değil. Costa 11 maç oynadığı şuana kadar. 7 hafta kadar sahalardan uzak kaldı. Ve 11'in maçın Ortalamaya vurursak 76 dakika kadar forma giymiş. Ayrıca öndeki adamların sakatlıklarınıda unutmamak gerekir. Josue Ve kahlenbergin sakatlıklarına unutmamak gerekir. Önlerinde oynayan isimlerinde sakatlıkları varmış, bu dönemde Wolsfburgun kalesinde gördüğü goller neticesinde.
O zaman çok büyük kulüp olduğunu iddia edemezsin.Zaten eğri oturup doğru konuşalım Lyon,Man City Galatasaray'dan çok daha güçlü ekipler bunlar bizim üstümüz,bunlardan tabiki oyuncular alacağız.Çünkü bu gibi takımlar iyi oyuncularını A klas takımlara yollar,bizde ancak forma şansı bulamayan oyuncularını alabiliriz,bir Sergio Agüero 16 yaşında 28 milyon €'ya gitti,bütün İspanya Atletico başkanınla alay geçti,şimdi görüyoruz değerini,artık büyük takımlar 15 yaşında ki velede bile parayı dayıyor,ve scoutları fena çalışıyor sömürge operasyonu,Brezilyalıları Portekiz,Arjantinlileri İspanyollar süpürüyor,Fil Dişi Sahillerinde ki yetenekleri Fransa süpürüyor,biz nerden genç yetenek bulalım,artık egemen olmuş adamlar bu bölgelerde.
Haklısın genç yetenekler almalıyız Fildişi, Arjantin, Brezilya gibi ülkelerden.
Porto 2003-2004 te şampiyonlar ligini aldı ve Ricardo Costa da 13 maçlık serüvende sadece 1 maçta 31 dakika forma giydi..Yanlış bilgi vermeyelim lütfen..![]()
Bu adam sert(miş) ama 3 sarı kart görmüşBilemedim iyi mi? kötü mü?
![]()
Bu adam sert(miş) ama 3 sarı kart görmüşBilemedim iyi mi? kötü mü?
![]()
Servet'e de sert diyorlar ama ilk yarıda hiç sarı görmedi.
Servet'e de sert diyorlar ama ilk yarıda hiç sarı görmedi.
Ona hakemler korkudan gösteremiyor,Lugano'ya da öyle,bu ikili manyak ürkütücü![]()
Ona hakemler korkudan gösteremiyor,Lugano'ya da öyle,bu ikili manyak ürkütücü![]()
Rakip görünce kaleye yaklasamıyorda ondan bu kadar gol yedik.Arkadaşlar fazla urkutucu sanırım![]()
Yanyana oynadıklarını düşünsene bide![]()
İşte işin acayip yanıda o,hakem korkuyor ama rakip korkmuyor.
Ters tepki yapmıs o zamanMaskeyi tamak lazım gene servete daha urkutucu olması ıcın:cool:
Bebek yüzlü seri katil ve Ayıboğangüzel olur hakkaten
![]()
Öyle acayip ki Servet'in rakibi olarak forvet olsam o zayıf top tekniğinle onun benden korkması lazım,cüsse herşey demek değil,işin esprisiydi o,sağlam bir stoper transferiyle Servet basit oynarsa gol yeme oranları baya düşecek.