ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Manken gibi adam. :o

Teknigi iyi ama agir yahu, bir de bu duyumunuzu neye borcluyuz aceba? :D

Manken gibi olmasından banane ben beğeniyorum stilini ayrıca bize barça'dan gelen hangi adam yaramadı? hakkında ağır falan deme alınıyorum duyumum falan yok sadece temenni ediyorum:)

Arzu ablaninki duyum degil galiba.

Cocukluk aski gibi birsey olmasi lazim:)

Tutturdu Marquez diye,birakmiyo adamin yakasini.

Yoksa hakkatten bir MÜTHIS duyumunmu var abla?

5 dakikalik bir vidyo bile cok sey anlatiyor gercekten. Iyi mi, kotu mu, tutar mi bilinmez ama en azindan stili belli oluyor adamin. Ben Wolfsburg maclarini izledim ama bu adama cok dikkat etmemistim. Beni sadece Wolfsburg'un satmak istemesi iskillendirdi. Cunku hedefleri olan bir kulup. Adami da yedek saniyordum CL'de 6 macin 5'inde 90 dakika oynamis. Bizim de cok para veremeyecegimiz ortada. Wolfsburglular seviniyor gibisinden bir mesaj vardi. Gelirse hayirli olur diyip tuyeyim.

Hayri basghann sence alinmali mi alinmamali mi?

Manken gibi olmasından banane ben beğeniyorum stilini ayrıca bize barça'dan gelen hangi adam yaramadı? hakkında ağır falan deme alınıyorum duyumum falan yok sadece temenni ediyorum:)

Hizli bir adam degil yahu sen alinma o alinsin. :D

Pozisyon almasi falan kapatiyor ama agirligini. Ama agir. Onda anlasalim.

Hayri basghann sence alinmali mi alinmamali mi?

Valla bilemem Bilo, stoper sart. Ama bu eleman iyi mi bilinmez. Sanki videodan aradigimiz ozelliklere sahip gibi. Servet'in yanina sag stopere gececek, sag bekin kademesine girecek, hizli, cevik, rakibi onde karsilayan, az biraz da teknigi olan bir adama benziyor. Videodan sonra fikirlerim hatri sayilir bir aci miktarinda degisti. Tabi hala Wolfsburg niye satsin ve adam niye gelmek istesin diye soruyorum, ama stil olarak bize uyabilir.

Hizli bir adam degil yahu sen alinma o alinsin. :D

Pozisyon almasi falan kapatiyor ama agirligini. Ama agir. Onda anlasalim.

Valla bilemem Bilo, stoper sart. Ama bu eleman iyi mi bilinmez. Sanki videodan aradigimiz ozelliklere sahip gibi. Servet'in yanina sag stopere gececek, sag bekin kademesine girecek, hizli, cevik, rakibi onde karsilayan, az biraz da teknigi olan bir adama benziyor. Videodan sonra fikirlerim hatri sayilir bir aci miktarinda degisti. Tabi hala Wolfsburg niye satsin ve adam niye gelmek istesin diye soruyorum, ama stil olarak bize uyabilir.

Olsun bizde tazı gibi olur merak etme sen :)

Ayrıca costa gelmesin ...

adam neydi ama ya hatırladım bir an resmen "kakaladılar" yani bize.

sanki o ünlü de boer değil benzeri oynadı amatör oyuncu gibiydi resmen:)

Fatih Terim cok istemişti diye hatırlıyorum de boer'i.acaba bizde oynayan üçümüzü müydü:)

Bende Costa hakkında tek şey söylüyeceğim ;

Az öncede ima ettim, izleyip bize fikir veren insanlar var onların fikirlerinin ortak noktası: teknik bir oyun okuyucu stoper değil, o halde gelmesin. Kontenjanda doldurmasın bir zahmet. Yeterince baltamız var geride.

costa hizli ise iyidir bizdeki stoperler cok agir arkaya atilan toplar hep tehlike oluyor

birakin da isin profesyonelleri karar versin bunlara

Az da olsa fikir vermesi için M.United-Wolfsburg maçının ilk devresinde Costa'nın aktif olarak içinde olduğu pozisyonlar: YouTube - Ricardo Miguel Moreira da Costa (M.United-Wolfsburg / First Half)

Costa sağ stoperde, 5 numaralı forma ile oynuyor.

Valla bu video yu gördükten sonra fikirlerim değişti..

Hoş bir fikrim yoktu zaten izlemediğim için ama :D

Bence baya iyi bir stoper tek başına defans yapmış ya M. Utd a karşı.. Oldukça hızlı ve iyi bir kesici.. Top tekniği pek iyi gözükmedi ama Servetten iyidir..

Bence gelirse çok faydalı olur..

topiği kapayalım, kimse yorum yazmasın aman haaa amaötrlere yer yok hele hele taraftara.

taraftar dedigim gibi yoneticilerin karari ne olursa olsun desteklemektir.

seyirci ise yok o gelsin yok bu gelsin. Turgay Serenin lafi geldi aklima.

Bize lazım olan bu adamın aynısının topu oyuna daha iyi sokabilen versiyonu...Şimdi böyle bir adam bulmak imkansıza yakın gibi...Çok değil bu tarzda stoper bir elin parmakları kadar, piyasa belli,aşağı yukarı bizim verebileceğimiz parada belli...Kısacası Costa bizim için hiçte fena bir transfer olmaz düşüncesindeyim...Defansımızın topu oyuna sokma konusundaki sıkıntıları gidermez tabi ama azaltıcaktır...Ancak topu oyuna sokmadan daha büyük bir acizliğimiz olan ilk müdahale konusundaki sorunları tamamen rafa kaldırabilecek bir stoperdir,çevikliği,topa sertliği,markajda adam döndürmeme isteği kesinlikle çok işimize yarayacaktır,bunlarıda gözardı etmemek lazım...Gelirse hoş gelir benim için,sevinirim yani...

Geri
Üst Alt