ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

taraftar dedigim gibi yoneticilerin karari ne olursa olsun desteklemektir.

seyirci ise yok o gelsin yok bu gelsin. Turgay Serenin lafi geldi aklima.

Sanki "Costa gelse" ben artık Galatsaraylıyım demiyeceğim öyle bir örnek vermişsinki yani.

Burda yorum yapıyoruz, fikir söylüyoruz. Haldun Abi'ye kongre baskısı yada ultimatom mektubu değil.

Bize lazım olan bu adamın aynısının topu oyuna daha iyi sokabilen versiyonu...Şimdi böyle bir adam bulmak imkansıza yakın gibi...Çok değil bu tarzda stoper bir elin parmakları kadar, piyasa belli,aşağı yukarı bizim verebileceğimiz parada belli...Kısacası Costa bizim için hiçte fena bir transfer olmaz düşüncesindeyim...Defansımızın topu oyuna sokma konusundaki sıkıntıları gidermez tabi ama azaltıcaktır...Ancak topu oyuna sokmadan daha büyük bir acizliğimiz olan ilk müdahale konusundaki sorunları tamamen rafa kaldırabilecek bir stoperdir,çevikliği,topa sertliği,markajda adam döndürmeme isteği kesinlikle çok işimize yarayacaktır,bunlarıda gözardı etmemek lazım...Gelirse hoş gelir benim için,sevinirim yani...

İsimlerden ziyade, gelen adam heğ söylediğimiz gibi bu takıma defans yaptırmayı öğreticek, lider ruhlu biri olmalı. Bu adam isterse 40 gol atmış olsun bir defansçıya göre ama bence bize yararı olmaz. Ortalama bir adam olur.

Tekrar diyorum, lider ruhlu ve tecrübeli.

seyirci ise yok o gelsin yok bu gelsin. Turgay Serenin lafi geldi aklima.

:rolleyes:

Mesala taraftar dediğin Yıldırım Demirören gibi kulübü açıkca yerin dibine sokup uçuruma sürüklüyorsada taraftar sadece desteklemelimidir...Asıl seyircilik budur...Taraftar kulübünü sahiplenen,mutlaka söyleyecek bir lafı olan,edilgen değil etken olanmı yoksa yapılan herneyse beni ilgilendirmez ben desteklerim diyenmi...Acilen glikoz al bence,29 yaşında bir kişi bu cümleyi nasıl kurabilir hayret verici doğrusu...

:rolleyes:

Mesala taraftar dediğin Yıldırım Demirören gibi kulübü açıkca yerin dibine sokup uçuruma sürüklüyorsada taraftar sadece desteklemelimidir...Asıl seyircilik budur...Taraftar kulübünü sahiplenen,mutlaka söyleyecek bir lafı olan,edilgen değil etken olanmı yoksa yapılan herneyse beni ilgilendirmez ben desteklerim diyenmi...Acilen glikoz al bence,29 yaşında bir kişi bu cümleyi nasıl kurabilir hayret verici doğrusu...

= koyun .

Birileri,bizim forumu okuttu mu ne yaptı.Herkese bir haller oluyor:)

İsimlerden ziyade, gelen adam heğ söylediğimiz gibi bu takıma defans yaptırmayı öğreticek, lider ruhlu biri olmalı. Bu adam isterse 40 gol atmış olsun bir defansçıya göre ama bence bize yararı olmaz. Ortalama bir adam olur.

Tekrar diyorum, lider ruhlu ve tecrübeli.

Birincisi çok gol atması hakkında birşey söylemedimki ben,hangi cümlem böyle bir çağrışım yaptı bilemedim...İkincisi çok üst seviye bir adam olmadığını bende söyledim,tam aradığımız adam olmadığını söyledim,Üçüncüsü tam aradığımız adamın şu şartlarda alınabilirliğinin kolay olmadığınıda ekledim...Eğer varsa sizin bildiğiniz ve bizim şartlarımıza uyabilcek bir adam önerinizi söyleyin onun üstüne konuşalım...Benim bildiğim yok açıkcası...Yoksa aradığımız adam konusundaki düşüncelerinize katılıyorum,birçok kişiyle olduğu gibi sizlede hemfikirim...

Birincisi çok gol atması hakkında birşey söylemedimki ben,hangi cümlem böyle bir çağrışım yaptı bilemedim...İkincisi çok üst seviye bir adam olmadığını bende söyledim,tam aradığımız adam olmadığını söyledim,Üçüncüsü tam aradığımız adamın şu şartlarda alınabilirliğinin kolay olmadığınıda ekledim...Eğer varsa sizin bildiğiniz ve bizim şartlarımıza uyabilcek bir adam önerinizi söyleyin onun üstüne konuşalım...Benim bildiğim yok açıkcası...

ben öneriyorum Dante gayet de bizim aradığımız stoper adayı

Birincisi çok gol atması hakkında birşey söylemedimki ben,hangi cümlem böyle bir çağrışım yaptı bilemedim...İkincisi çok üst seviye bir adam olmadığını bende söyledim,tam aradığımız adam olmadığını söyledim,Üçüncüsü tam aradığımız adamın şu şartlarda alınabilirliğinin kolay olmadığınıda ekledim...Eğer varsa sizin bildiğiniz ve bizim şartlarımıza uyabilcek bir adam önerinizi söyleyin onun üstüne konuşalım...Benim bildiğim yok açıkcası...

Adı geçen bazı oyuncular vardı. Ben ismi büyük biri demedim ayrıca "gol" olayında size bir ima da bulundum sadece söylediğinizi falan belirtmedim.

"ağzında kuş tutsa" misali bir örnek verdim. Tekrar okursan daha anlaşılabilir olucaktır.

Elimizdeki adamların biraz üst versiyonunu almaktansa bu takıma tecrübesiyle, profesyonelliğiyle savunma yapmayı öğreticek bir adam lazım.

Wolfsburg orta saha oyuncularından birinin 2.man utd maçı öncesi açıklamasını izlemiştim startv-ş.ligi özelde özet olarak :

Geçen sene harika bir sezondu bu yıl ise Ş.Ligindeyiz ve başarılı olmak istiyoruz bjk maçı kolay olmadı vs vs... ManU maçı için ise "gol yeme sorunumuzu" çözersek kazanabiliriz bilmiyorum neden ama bu sezon çok gol yiyiyoruz umarım buna bir çözüm bulabiliriz.

Bunuda o takımın orta sahasında bir oyuncu söyledi. O maçların 5nde bu adam oynadı. Servet'in 5dk lık videosunu yapalım o da harika işler çıkardı birçok maçta.

Bu adam top tekniği yüksek, oyunu okuyabilen ve lider ruhlu biri değil bunda herkes hemfikir. O halde zaman ve para kaybı çünkü takıma bir tampon olur o kadar çözüm olmaz.

Sabah yazdım gene yazayım

Marquez'i alabilme ihtimalimiz kırmızı kar yağmasından daha az.Daha yeni sözleşme uzattı,futbolu Barca'da bitirmek istediğini söyledi kulübü de bırakma bedeli olarak 100 milyon euro gibi bir miktar belirledi.

Aslantepe'yi 50 yıllığına Beşiktaş'a kiralarsak belki alabiliriz:)

attachment.php

:)

Ekli dosyalar

• dante_bmg_1_345x468.webp
    dante_bmg_1_345x468.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 161

Bu Ricardo Costa bize gelicek sanırm . Alman basınına Galatasaray ile anlastım önümüzde ki günlerde imzalıcam diye acıklama yapmıs . Beklentimin altında bir isim oldu ama napalım hayırlısı .

Yarın veya Perşembe açıklanır eğer yalanlanmassa Costa transferi.

Geri
Üst Alt