ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

Adı geçen bazı oyuncular vardı. Ben ismi büyük biri demedim ayrıca "gol" olayında size bir ima da bulundum sadece söylediğinizi falan belirtmedim.

"ağzında kuş tutsa" misali bir örnek verdim. Tekrar okursan daha anlaşılabilir olucaktır.

Elimizdeki adamların biraz üst versiyonunu almaktansa bu takıma tecrübesiyle, profesyonelliğiyle savunma yapmayı öğreticek bir adam lazım.

Wolfsburg orta saha oyuncularından birinin 2.man utd maçı öncesi açıklamasını izlemiştim startv-ş.ligi özelde özet olarak :

Geçen sene harika bir sezondu bu yıl ise Ş.Ligindeyiz ve başarılı olmak istiyoruz bjk maçı kolay olmadı vs vs... ManU maçı için ise "gol yeme sorunumuzu" çözersek kazanabiliriz bilmiyorum neden ama bu sezon çok gol yiyiyoruz umarım buna bir çözüm bulabiliriz.

Bunuda o takımın orta sahasında bir oyuncu söyledi. O maçların 5nde bu adam oynadı. Servet'in 5dk lık videosunu yapalım o da harika işler çıkardı birçok maçta.

Bu adam top tekniği yüksek, oyunu okuyabilen ve lider ruhlu biri değil bunda herkes hemfikir. O halde zaman ve para kaybı çünkü takıma bir tampon olur o kadar çözüm olmaz.

Kayıp olmaz bence,dediğim gibi topu oyuna sokma zaafımızı tam anlamıyla gidermesede diğer bahsettiğim ve bence daha elzem olan birçok zaafımızı kapatabilir...Somut isim lazım bu adam olsun o olacağına demek lazım,yoksa bir sonuca varamayız,siz beğenmiyorsunuz mutlaka haklı sebepleriniz vardır ama ben tam anlamıyla budur demesemde olur bu adam diyorum...Herkesin olur bu adam tamamdır diyeceği bir isim yoksa ortada bu fikir ayrılıkları normal tabi...

Defansı tecrübesiyle toparlıyabilecek söylemlerine uygun bir adammı emin değilim...Eğer tanım tecrübe ise Costa Cv'si ile bu adamı ezer...Yani onun toparlayıcılık konusunda yapacağını fazlasıyla yapar bence...

Dante bence oyunu iyi okuyan sogukkanlı ve geriden cok iyi oyun kuran bir stoper .defanstan attıgı paslar cok iyi .

transfermakt'a görede garip bir artış olmuş Costa'da.

Birde Anthar Yahia'da :)

Kayıp olmaz bence,dediğim gibi topu oyuna sokma zaafımızı tam anlamıyla gidermesede diğer bahsettiğim ve bence daha elzem olan birçok zaafımızı kapatabilir...Somut isim lazım bu adam olsun o olacağına demek lazım,yoksa bir sonuca varamayız,siz beğenmiyorsunuz mutlaka haklı sebepleriniz vardır ama ben tam anlamıyla budur demesemde olur bu adam diyorum...Herkesin olur bu adam tamamdır diyeceği bir isim yoksa ortada bu fikir ayrılıkları normal tabi...

Alındığı dakikadan itibaren bende "olur" demek durumundayım. Takımımı Yöneten insanların seçimine saygı duyuyorum lakin katılmıyorum çözüm olduğuna.

Saol Görkem bende şöyle bir haber buldum senin söylemine paralel :

"Portugese centre-back Ricardo Costa has said that he wants to leave German champions Wolfsburg and take up an offer from Turkish giants Galatasaray as he hopes it will boost his World Cup chances."

Takımından ayrılmak istiyormuş, Galatasaraydan teklif almış ve eğer giderse bu onun dünya kupasında oynaması için iyi bir şansmış.

Not: Bir "meydan okuma" olayı daha sezdim tam Haldun Abi'nin oyuncuları kafaladıktan sonra ağzından çıkan laflara benziyor:)

Translate Google'da çevirelim bakalım ne diyormuş :)

Ricardo Costa bu ay Galatasaray gidebilirsiniz gösterir

Ricardo Costa, Portekizce merkezi Wolfsburg, Pazartesi günü ortaya, TSF, Galatasaray onun transferi önümüzdeki günlerde karar olacak iş, konuşan Türk kulübünde oynamak için heyecanlı olmak.

Wolfsburg Portekizce merkezi hareket bu TSF ve Galatasaray bir teklif var Türk olarak Ocak gibi erken onu imzalamak istiyorum doğruladı. Çünkü Wolfsburg beni "serbest istiyorum" iş, kolay olmayacak konusunda uyardı.

Ricardo Costa olarak Galatasaray bir "büyük takım" ve bir en iyi olmak için bir proje olan bu Galatasaray için bir hareket, bu nedenle Türk lig tarafından çok değil, ancak temsil edebilir amblem, olumlu olabilir eklendi Avrupa.

Ricardo Costa, kim Wolfsburg Galatasaray için bir hareket edilir yüzleri ile sözleşme son yıl, ama gerilmeleri başka kulüpleri, bazı büyük Avrupa şampiyonasında da dahil olmak üzere ona imza istiyoruz.

Oyuncu çünkü play Güney Afrika'daki Dünya Kupası Futbol Carlos Queiroz ile seçimler bir parçası olması gerekir diye kolaylıkla kulübün bu mümkün değiştirmek için, bu karar dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, bekleyeceğini söyledi

Portekizce, yalnızca o iyi bir düzeyde bir 'kulübe değiştirmek istediğiniz işaret ve size yeteneğini geliştirmek ve göstermek' değerini verir.

En azından ne anlatmak istediğini az çok anlıyoruz :D

Dante bence oyunu iyi okuyan sogukkanlı ve geriden cok iyi oyun kuran bir stoper .defanstan attıgı paslar cok iyi .

Yok vurgum özelliklerine değilde toparlacılığı üzerineydi...Yani bunları iyi yapması iyi bir toparlayıcı olduğu anlamına gelmez...Toparlayıcı derken defans kurgusunda yer tutumasıyla,tecrübesiyle,takım defansını yönlendirebilecek bir yapıya sahip olmasından bahsettim...Hem bu karizmaya hem bu isme sahip birinden bahsettim...Örnek verecek olursak marquez veya Carvalho gibi isimlerden bahsettim...Bunların gelme ihtimali yok onu söylemek istedim...

iyi geceler nöbetler devam ediyor bakiyorumda

Erken olucak ama sanırım bitirildi gibi bu adam :(.

Yok vurgum özelliklerine değilde toparlacılığı üzerineydi...Yani bunları iyi yapması iyi bir toparlayıcı olduğu anlamına gelmez...Toparlayıcı derken defans kurgusunda yer tutumasıyla,tecrübesiyle,takım defansını yönlendirebilecek bir yapıya sahip olmasından bahsettim...Hem bu karizmaya hem bu isme sahip birinden bahsettim...Örnek verecek olursak marquez veya Carvalho gibi isimlerden bahsettim...Bunların gelme ihtimali yok onu söylemek istedim...

Marquez'i kiralama olayına belki gidebiliriz bilmiyorum ben kendisini Galatasaray'da cok görmek istediğim için türlü komplolar kuruyorum:)

ricardo costa dan biraz anlatabilirim zanedersem kendim almanyada yasiyorum canli performansini izledim bana su görünümü verdi hizli ve kafa toplarinda iyi ama zayif noktalari oyun kurmada pek basarili oldugunu düsünmüyorum ve wolfsburg ta istenileni vermedi ve wolfsburg forumlarinda gitmesinden cok memlunlar

Marquez'i kiralama olayına belki gidebiliriz bilmiyorum ben kendisini Galatasaray'da cok görmek istediğim için türlü komplolar kuruyorum:)

Keşke olsa öyle birşey,şu yönü iyi bu yönü kötü diyede kendimizi yormayız...Ancak yeni sözleşme uzattılar,biraz realist olursak zor gibi...Olursa çocuğumu keserim diyecem olmayan çocuğu kesmek kolay tabi gibi tepkiler gelecek,gerek yok onun için...

Bizimkiler ilk bence bu adamla görüstüler ve anlastılar . Elemanda biraz heycanlı cıktı ve hemen acıklama yaptı kendince . Bizimkilerde wolfsburg fiyat artırmasın diye suan icin yalanladılar . İsin özü bu geliyor bana . Yarın gündüz acıklanır bir aksilik olmazsa , bu transferin gecelik olayı kactı .

ricardo costa dan biraz anlatabilirim zanedersem kendim almanyada yasiyorum canli performansini izledim bana su görünümü verdi hizli ve kafa toplarinda iyi ama zayif noktalari oyun kurmada pek basarili oldugunu düsünmüyorum ve wolfsburg ta istenileni vermedi ve wolfsburg forumlarinda gitmesinden cok memlunlar

Olucaklar tabi. Balta bir adamdan kurtuluyorlar :)

Ne diyelim hayırlısı olsun. Defansımızın sertliğini arttıracak bu aşikar da geriden yine zor top çıkartıp çok kontra yicez bu bariz :)

Aynen zaafı topu oyuna sokma konusunda,ancak costa özelliklerine sahip birde topu oyuna iyi sokabilen bir adam nasıl bulunur ne verilip alınır orası biraz karanlık...

herkes burda

bosuna tartismayin bu adami

gelmiyecek ;)

Ara Transferde Galatasaray

Adam kendi kendine gelin güvey olmamış. Galatasaray bana talip oldu, evet bu haber doğrudur diyor Ricardo Costa. Sezon sonu sözleşmesi bitenlerden o da. Galatasaray'ın yurt içinde transferde işi zor. Elden çıkartmak istediği adamları kimse takasta kabul etmiyor. Doğrusunu söylemek gerekirse, sezon başında gidenler dahil belki kaleci Aykut dışında aklı başında bir teknik adamın isteyeceği oyuncu da yok. Diğer taraftan adı her gün yazıla yazıla Rio Ferdinand kıvamına (!) gelen bir Ali Turan var ki onun da eldeki Gökhan Zan ya da Emre Güngör'den bir artısı yok. Üstelik karşılarında bir de Galatasaray ile dalga geçtim diyen bir basın sözcüsüne sahip Kayserispor var. Rijkaard, kesinlikle stoper ve santrfor istiyor. Baros'un sakatlığı ve Nonda'nın düşük peformansı olmasa bir hakkını ön liberoya kullanacaktı Hollandalı.

Bırakalım 4-3-3 geyiklerini -ki bayatladı- Rijkaard'ın derdi omurgayı sağlamlaştırmak. Stoper, ön libero, forvet arkası ve en uçtaki adam önemli onun için. 2004 yılında tam da bugünlerde Davids'i kiralamıştı Juventus'tan. Temel eksiği oydu. Sürünen Barça bu transferle toparlanmış, ligi ikinci bitirmişti. Elbette ki kesin gelecek isimleri bilmiyorum. Santrfor için de Nistelrooy kesinlikle listede. Galatasaray'ın ödeyebileceği 2.5-3 milyonu, ona verebilecek Liverpool vardı, Benitez kartlarını bıraktı masaya bu transferde. Toni transferiyle Roma'da boşa çıkan Baptista, PSG'e geri dönen ve kulüp arayan Kezman da aklıma gelen alternatifler. Ricardo Costa Galatasaray'a gelir mi? Haldun Üstünel biliyordur... Adı 3 büyükle de anılan Bursasporlu Sercan için de bir önerim var. Bursa Başkanı, bu işi Raffi Portakal'a devretsin. Sercan müzayedede satılsın. Değerini bulur, biz de her gün Sercan haberi okumaktan kurtuluruz

Aceto Balsamico: Ara Transferde Galatasaray

Geri
Üst Alt