Ali Alageyik
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2009
- 2.217
- 0
- 286
Cevap: # Ricardo Miguel Costa
Kayıp olmaz bence,dediğim gibi topu oyuna sokma zaafımızı tam anlamıyla gidermesede diğer bahsettiğim ve bence daha elzem olan birçok zaafımızı kapatabilir...Somut isim lazım bu adam olsun o olacağına demek lazım,yoksa bir sonuca varamayız,siz beğenmiyorsunuz mutlaka haklı sebepleriniz vardır ama ben tam anlamıyla budur demesemde olur bu adam diyorum...Herkesin olur bu adam tamamdır diyeceği bir isim yoksa ortada bu fikir ayrılıkları normal tabi...
Adı geçen bazı oyuncular vardı. Ben ismi büyük biri demedim ayrıca "gol" olayında size bir ima da bulundum sadece söylediğinizi falan belirtmedim.
"ağzında kuş tutsa" misali bir örnek verdim. Tekrar okursan daha anlaşılabilir olucaktır.
Elimizdeki adamların biraz üst versiyonunu almaktansa bu takıma tecrübesiyle, profesyonelliğiyle savunma yapmayı öğreticek bir adam lazım.
Wolfsburg orta saha oyuncularından birinin 2.man utd maçı öncesi açıklamasını izlemiştim startv-ş.ligi özelde özet olarak :
Geçen sene harika bir sezondu bu yıl ise Ş.Ligindeyiz ve başarılı olmak istiyoruz bjk maçı kolay olmadı vs vs... ManU maçı için ise "gol yeme sorunumuzu" çözersek kazanabiliriz bilmiyorum neden ama bu sezon çok gol yiyiyoruz umarım buna bir çözüm bulabiliriz.
Bunuda o takımın orta sahasında bir oyuncu söyledi. O maçların 5nde bu adam oynadı. Servet'in 5dk lık videosunu yapalım o da harika işler çıkardı birçok maçta.
Bu adam top tekniği yüksek, oyunu okuyabilen ve lider ruhlu biri değil bunda herkes hemfikir. O halde zaman ve para kaybı çünkü takıma bir tampon olur o kadar çözüm olmaz.
Kayıp olmaz bence,dediğim gibi topu oyuna sokma zaafımızı tam anlamıyla gidermesede diğer bahsettiğim ve bence daha elzem olan birçok zaafımızı kapatabilir...Somut isim lazım bu adam olsun o olacağına demek lazım,yoksa bir sonuca varamayız,siz beğenmiyorsunuz mutlaka haklı sebepleriniz vardır ama ben tam anlamıyla budur demesemde olur bu adam diyorum...Herkesin olur bu adam tamamdır diyeceği bir isim yoksa ortada bu fikir ayrılıkları normal tabi...