ricardo miguel costa

Cevap: # Ricardo Miguel Costa

bence şapkadan yine tavşan çıkıcak. herkes costayı beklerken, 007 barzagliyi getircek gibi bir his var içimde.

Ben fmden baktım bu adamın özelliklerine pek iyiye benzemiyor.

Tsigalko gelsin. :o

Ya her taraf yazdı ama hala resmi siteden açıklama yok.Kesin birşey olsaydı anında açıklarlardı.Garip gerçekten.

Ya her taraf yazdı ama hala resmi siteden açıklama yok.Kesin birşey olsaydı anında açıklarlardı.Garip gerçekten.

Resmi sitenin ne yaptığı belli değilki hala alparslan erdem ve serkan çalık hakkındada bir bilgi yok! İkiside futbolcumuz olarak gözüküyorlar!

Resmi sitenin ne yaptığı belli değilki hala alparslan erdem ve serkan çalık hakkındada bir bilgi yok! İkiside futbolcumuz olarak gözüküyorlar!

Ben hala almadıklarını düşünüyorum.Alpaslan kesin gitti.Serkan konusunda da anlaştılar ama orda başka bir olay var heralde.Büyük ihtimal birisi gelcek Gençler'den o zaman açıklayacaklar.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyım ben.

Adam verdiği röportaja iyi bir anlaşma yapmak, elindeki avantajı kullanmak istediğini iyi performans gösterdiğini ve Galatasaray'ın işinin zor olduğunu söylemiş kulübümle sözleşmem sürüyor demiş. Bizim spor medyası açkçası gümbür gümbür sallıyor. Bir fıkra var ya Giresun ismi nereden gelmiş onu anlatan aynı durum Türk spor medyasında söz konusu. Adam gelmem zor diyor, Türkiye'de %100 tamam yazıyorlar. Her tarafta yazdı çünkü hepsi birbirinden kopya çekiyor.

COSTA, SON ANDA VALENCİA'YI TERCİH ETTİ

500 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında Kulübü Wolfsburg ile anlaşılan ve kendisinden de sözlü olarak "Evet" cevabı alınan Portekizli oyuncu son anda Valencia'yı tercih etti.

Sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan 28 yaşındaki Portekiz milli takım oyuncusu Ricardo Costa için 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Alman kulübü ile anlaşan Yönetici Haldun Üstünel, bugün de bu oyuncunun menajeri ile masaya oturdu. İmzaların atılması beklenirken, son anda Valencia'nın devreye girmesi işi bozdu. Üstünel, Paris'ten Wolfsburg'a geçerek buluştuğu menajerlere 1 yılı opsiyon olmak üzere toplam 2.5 yıllık sözleşme önerdi. Bu süreyi az bulan ve daha uzun bir gelecek sağlamak isteyen Costa'nın Valencia'nın 3.5 yıllık kontrat isteğine sıcak baktığı

ve tercihini de Portekiz'e sınır ülke İspanya'dan yana kullanmak istediği belirtildi. Bir yandan futbolcuya verilecek ücretin hesabını yapan bir yandan da yine bir Portekizli olan eski futbolcusu Meira örneğinde olduğu gibi Costa'nın da uyum sorunu yaşayabileceğini düşünen Üstünel bu kez eli boş dönmüş oldu.

COSTA, SON ANDA VALENCİA'YI TERCİH ETTİ

Çok şükür gelmedi :D

DHA yalan haber yaptık diyemiyorda uyum sorunu yüzünden H.Üstünel almadı diyor.Hani kesin anlaşılmıştı?H.Üstünel'in anlaştıktan sonra mı aklına geldi uyum süreci.

Kendisi Valencia'da başarılar dilerim :) Benim bombam başka.

Beğenmediğiniz adamı Valencia alıyor.İlginç:D

Yedek kalıyor denilen adamı Valencia alıyor

Resmi siteye bir yazı düşmediği için bana inandırıcı gelmemişti. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Geri
Üst Alt